Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenwand vervangen:

Keukenwand vervangen

I would like to replace the kitchen wall. Currently it is (spray painted) wire glass, and I would like to place tiles instead. The surface is approximately 200x60cm + 115x60cm. The work would require taking off pieces of the cupboard, taking away the wire glass wall and place tiles instead.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenwand vervangen uit heel Nederland:

Renoveren van de toiletruimte en betegelen keukenwanden

Toiletruimte begane grond (1.70 x 0.90 m) renoveren. Toilet vervangen voor zweeftoilet, wastafel plaatsen met een kastje eronder en de gehele vloer en wanden betegelen tot aan het plafond. Ook graag de keukenwand betegelen (5 x 3.20 m). Voorwerk doe ik zelf. Materialen sta ik open voor een mooie deal.

Draagmuur slopen

Graag wil ik ook een offerte van het verwijderen van de keukenmuur. Dit is een dragende muur. Er zal wellicht rekening gehouden moeten worden met een steunbalk en een fundering om eventuele steunbalk op te laten steunen. Kunnen jullie een offerte sturen voor een constructie waarmee de hele keukenwand die grenst aan de woonkamer weggehaald kan worden. De elektra leidingen moeten vervangen worden dus dat mag gewoon meteen gesloopt worden.

Keukenwand stucen en spachtelputz aanhelen

Wij gaan onze keuken vervangen en willen graag een pandomo achterwand. Deze is circa 2,5 meter lang en circa 60 cm hoog. Omdat de oude keuken geplaatst werd voordat er gestuct was, moet dit waarschijnlijk aangeheeld worden. Ik kan er een foto van maken en mailen aan u. Wanden: 5 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pandomo Timing: over twee tot drie weken, de planning is vooralsnog 6 maart. In de week van 20 februari kunnen we afspreken om even te komen kijken.

Keukenwand stukadoren

Keuken wordt vervangen . Wanden na stuckwerk met glad glasvezel behangen. Evt. Ook als meerprijs offerte Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Keukenblad en keukenwand vervangen

Ik wil onze keukenblad laten vervangen van ongeveer 2,5 meter en de keukenwand vervangen van 1,5 m ongeveer. Gaten voor afwasmachine en wasbak moeten wel nog gezaagd worden. Keukenblad en wand zijn al in bezit. Wat kost dit? Ik hoor graag van u.

Keukenwand renoveren

Ik wil graag een keukenwand (8 m2) laten vervangen, op dit moment zijn het twee losse aluminium platen en het mag tegelwerk of iets anders worden. Daarbij wil ik ook twee contactdozen in de muur laten maken, er zit ergens elektra in de keuken, ik weet alleen niet waar. Tevens wil ik graag een afzuigkap en vaatwasser laten plaatsen. Waarschijnlijk moeten hier nog de aansluitpunten voor gemaakt worden. Het is een modulaire keuken, dus deze kan makkelijk worden verplaatst om het een en ander te bekijken. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Stucwerk van een keukenwand en koof

De keuken gaat vervangen worden. Er komt tegen het plafond een koof. Deze koof en de achterwand waar de kastjes en de afzuigkap tegenaan komen(zie bestand) dienen te worden gestuct en met latex te worden behandeld. 2 november wordt de keuken gedemonteerd, dan wordt het elektriciteit en de watervoorzieningen voorzien en 16 november de nieuwe keuken gemonteerd. Stucwerk en latex dient als het mogelijk is vanaf 9 november plaats te vinden en gereed te zijn voor 16 november. Graag uw prijsopgave vóór 21-10-2016. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) Plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Gasleiding laten vervangen in kruipruimte

Ik wil een door roest aangetaste gasleiding laten vervangen in de kruipruimte. Het gaat in elk geval om +/- 2 tot 3 meter gasaanvoer, die in de kruipruimte waarschijnlijk doorloopt tot door de keukenwand/vloer. Graag een kostenindicatie met vaste prijs voor de gehele klus na inspectie.

Stucwerk in de keuken en woonkamer vernieuwen

In juni wordt onze oude keuken vervangen. Dit gaat betekenen dat de muren opnieuw aangesmeerd moeten worden. Hierop aansluitend moet er een huiskamerwand, ongeveer 8 meter lang, met een deel van een keukenwand voorzien worden van een laag spachtelputz. Ook het sauzen van het plafond in de huiskamer met de overige wanden kan meegenomen worden. Het spachtelputzen zal om ongeveer 32 m2 gaan en het sauzen om 48 m2.

Behang vervangen op twee wanden na waterschade

Ik begeleid een dame met N.A.H. bij het aanvragen van een offerte voor herstelwerkzaamheden na waterschade. Door wateroverlast vanuit de woning van haar bovenburen is er schade ontstaan aan haar behang in de keuken en in een zijkamer. Er moeten lege kasten worden verzet en een wandplank en groot whiteboard worden verwijderd. Na het behangen moet dat allemaal herplaatst worden. Het oude behang moet verwijderd worden en indien nodig moet de muur worden voorbehandeld. Er moet nieuw behang worden geleverd in de kleur crème. De keukenwand is 5.95 meter breed en 2.57 meter hoog. De wand in de zijkamer is 6.80 meter breed en 2.57 meter hoog. De offerte is ook nodig voor de verzekering. Wij ontvangen uw reactie graag per email. Telefoneren is lastig vanwege haar beperking. Op maandagen tussen 11 en 13 uur ben ik als begeleider bij haar aanwezig en ook telefonisch te bereiken indien er nog vragen zijn.