Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor onderhoudswerkzaamheden aan keuken:

Onderhoudswerkzaamheden aan keuken

Mijn keuken (keukenfactory Zaandam) is in 2005 geplaatst. De laden lijken wat te 'zakken', deuren sluiten niet goed meer en afstellen lijkt noodzakelijk. De 'plint' is er voor installatie kookplaat uit geweest en valt er telkens onderuit. Deurtjes zijn afgewerkt met eiken-fineer. Laat hier en daar op de kopse kanten los. Kortom; ik vraag algeheel onderhoud/reparatie van de keuken.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoudswerkzaamheden aan keuken uit heel Nederland:

Aanbouwen, renoveren en verbouwen

We willen graag onze huis/woning laten uitbouwen en verbouwen. Gezien u dit soort opdrachten veel hebt gedaan willen we het weten of dit project ook door u kan worden gerealiseerd. Hieronder vindt u een gedetailleerde opdrachtomschrijving. Gedetailleerde omschrijving: Aan-/uitbouwen aan de achterzijde van het huis richting de tuin. Heren tussenwoning met 4 lagen: 1 begane grond en 3 verdiepingen, bouwjaar 1998.+ Omschrijving: We zoeken een partij die onze woning kan aanbouwen/ renoveren/verbouwen. Allereerst willen we dat er een uitbouw wordt gerealiseerd op de begane grond. De uitbouw moet 3 à 4 meter diep worden en 4,2 à 4,3 meter breed. Daarnaast moet er een nieuwe badkamer op de begane grond, en op de eerste verdieping komen. Ook moet het er een nieuw toilet komen op eerste verdieping en de buiten gevel gereinigd wordt. Daarnaast willen we ook een nieuwe keukens laten plaatsen op de begane grond waar de nieuwe uitbouw is. Als laatste een aantal onderhoudswerkzaamheden die noodzakelijk zijn. Ik twijfel tussen de type uitbouw die ik wil en of het volledig afgewerkt moet worden is in overleg. Dus, samenvatting: 1) Begane grond - Tuinkamer ofwel benedenwoonkamer uitbouwen (4,3 x 3,8) aan de achterzijde van het huis richting de tuin - Nieuwe keuken + badkamer - Nieuwe indeling met een nieuwe wandmuur 2) Eerste verdieping - Nieuwe toilet + badkamer - Nieuwe indeling met een nieuwe wandmuur 3) Derde verdieping - Een nieuwe wandmuur + nieuwe badkamer (? - optioneel) 4) Onderhoud in het algemeen - Onderhoud van buitenkant (voorkant) en balkon van het huis. Graag ontvangen we uw snelle reactie en een mogelijke afspraak z.s.m.. Bij voorbaat, ons dank! Met vriendelijke groeten.

Opknappen van een appartement

Voor een woning die ik op dit moment aankoop wil ik in juli 2018 de volgende renovatie-/onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren: Sloopwerkzaamheden en timmer- en afbouwwerkzaamheden: - Verwijderen huidige houten (grenen) vloer (ongeveer 45 m2) en vloer klaarmaken voor leggen nieuwe houten vloer - Verwijderen wasbak in de slaapkamer - Verwijderen gordijnrails en klein inventaris - Vervangen hang- en sluitwerk voordeur en berging - Plaatsen glazen tussenwandje/deur tussen douche en WC om meer een douchecabine te creëren Loodgieterswerkzaamheden: - CV verplaatsen van de keuken naar de balkonkast en de balkonkast isoleren, zie tekening op plattegrond - Leidingwerk van CV en afvoer loopt nu door de woning, dit wil ik onder de vloer weggewerkt - Vervangen een of wellicht twee/drie radiatoren - Plaatsen inbouwvaatwasser (40 cm) Elektrawerkzaamheden: - Verplaatsen/frezen van 150 cm naar 30 cm hoogte en vervangen van opbouwcontactdozen naar inbouwcontactdozen, aan te leveren door mij, ongeveer 5 stuks - Kleine werkzaamheden zoals verplaatsen TV-aansluiting naar onder de vloer Stuc- en schilderwerk: - Wanden stucklaar maken verwijderen schrootjes en tegels in keuken en verwijderen behang waar aanwezig - Stucen wanden en plafonds ter grootte van ongeveer 150 m2 - Schilderen wanden en plafonds ter grootte van ongeveer 140 m2 in RAL9010 - Schilderen kozijnen en lijstwerk waar nodig, vermoedelijk 6 deurposten - Schilderen deuren, vermoedelijk 4 stuks De offerte graag splitsen voor de werkzaamheden, dan kan ik besluiten of ik de gehele klus door één bedrijf laat aannemen of ik voor bepaalde werkzaamheden (

Onderhoudswerkzaamheden in een chalet

Ik ben woonachtig in een chalet, waar ik een aantal onderhoudswerkzaamheden wil laten verrichten. Het chalet heeft een geïsoleerde houten vloer, maar blijft toch veel kou doorlaten. Er ligt nu laminaat op, dat verwijderd moet worden. Ik wil de vloer beter laten isoleren. Daarna moet er in de woonkamer en slaapkamers vloerbedekking worden geplaatst en zeil in de keuken. Er zit momenteel behang op de wanden. Dat moet verwijderd worden en daarna wil ik er nieuw behang laten plaatsen. Er zijn twee uitzetramen in slechte staat. Ik wil die laten vervangen. Er moet ook weer isolatieglas in. Daarnaast wil ik alle tochtstrips laten vervangen. Verder heb ik bij het chalet een vrijstaande berging/schuur. Ik overweeg om die te laten vervangen door een dubbelwandige houten schuur. Ik nodig bedrijven graag even uit om het chalet te bekijken en mijn wensen te bespreken. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte.

Divers onderhoud in de woning

Wij willen diverse onderhoudswerkzaamheden in onze woning laten uitvoeren. De inbouwverlichting in de keuken moet gerepareerd worden. In de keuken moet ook de afzuigkap worden nagezien. Er moeten enkele deuren en wat houtwerk worden ingekort. In de badkamer moeten twee tegels worden vervangen, een voeg worden hersteld en een kitrand langs het bad worden bijgewerkt. Verder is er lekkage bij het badkamerraam die moet worden verholpen. Er moeten schakelaars worden aangepast van verlichting op de zolder, in de woonkamer en in de toiletruimte. Het elektra in de schuur moet worden aangepast. We nodigen graag een bedrijf uit om de werkzaamheden hier ter plaatse te bespreken.

Onderhoud aan gevel en balkons

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor enkele onderhoudswerkzaamheden aan de buitenzijde van mijn woning en die van de bovenburen. Er is een stalen draagbalk in de buitenmuur aanwezig, die het balkon van de bovenburen draagt. Deze balk is ongeveer 6 meter lang en is doorgeroest. Ik laat graag beoordelen of deze vervangen dient te worden of kan worden gerepareerd. Er zijn in de buitengevel enkele openingen die dichtgemetseld moeten worden. Boven de keuken moeten enkele loodslabben worden vastgezet in de voegen. Ook moet er een HWA worden omgelegd. Ik heb een volledig houten balkon dat in slechte staat is. Graag laat ik beoordelen of er reparaties kunnen worden gepleegd of dat het balkon geheel vervangen dient te worden.

Reparaties in keuken

Graag laten wij enkele onderhoudswerkzaamheden in onze 18 jaar oude keuken uitvoeren. Een lange plint onder het keukenblok moet worden vastgezet. Alle kastdeurtjes moeten goed worden afgesteld want ze hangen erg scheef en sluiten hier en daar niet volledig. De keukenkraan lekt en moet worden gerepareerd of vervangen. Verder willen wij de wasmachine graag trillingsvrij laten plaatsen. Ook mag een prijsaanbieding worden gedaan voor een nieuwe inbouw vaatwasmachine.

Benedenverdieping renoveren

Het is het egaliseren van de wanden en het plafond en daarna stucwerk voor ongeveer 50 vierkante meter wanden en ongeveer 40 vierkante meter plafond. Daarnaast het vernieuwen van de meterkast (timmerwerk) en het timmeren van een ombouw bij het leidingwerk tussen woonkamer en de keuken. Verder zijn er wat kleine onderhoudswerkzaamheden aan de achterdeur en de vloer. Graag zo spoedig mogelijk een offerte en ook starten van de werkzaamheden. Over de prijs worden we het wel eens.

Onderhoud aan woningen

Momenteel beheren wij twee woningen, waaraan onderhoudswerkzaamheden plaats moeten vinden. Het gaat hier om het verwijderen van behang, sausen/witten van de wanden, in bepaalde ruimtes vervangen van vloerbedekking, ontvetten van de keuken, afvoeren van meubilair en eindschoonmaak. Het betreft een drie slaapkamer woning met een kleine woonkamer, douche, toilet en keuken. Graag zouden wij hiervoor een vrijblijvende offerte van u willen ontvangen. Indien een afspraak voor een bezichtiging van de woningen noodzakelijk is zouden wij dit graag op maandag 2 juni 2014 willen inplannen. Wij hopen u hiermee een goed beeld van de werkzaamheden te kunnen geven.

Diverse elektrische onderhoudswerkzaamheden

Diverse elektrische klussen. Vervanging licht erker buiten, ophangen nieuwe spots binnen. Reparatie elektrisch overloop, keuken.

Klein onderhoud

Wat klus-/onderhoudswerkzaamheden in een bovenwoning: Schilderen van gang, badkamer, keuken en woonkamer. Betreft plafonds en wanden. Novilon leggen in keuken en badkamer. Jaloezieen plaatsen voor kleine dakraam in keuken,grote dakraam in woonkamer en slaaphoek. Woonwand die los gemaakt is in verband met schilderwerk weer in elkaar helpen zetten Douche gordijn ophangen