Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor hoekcarrousel laten repareren:

Hoekcarrousel laten repareren

Deurtje uitgezakt en iets blokkeerd het draaien waardoor deurtjes dicht blijven
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoekcarrousel laten repareren uit heel Nederland:

Hoekcarrousel laten repareren

Wij hebben een hoek carrousel. De stelschroef onderop heeft geen grip meer. Misschien afgebroken of lam. Hierdoor vouwt het deurtje niet goed open.

Hoekcarrousel repareren

Wij hebben twee hoekcarrousels die kapot zijn en deze draaien niet meer, deze willen we graag laten repareren. Daarnaast hebben we ook een keukenkastje waarvan de voorkant eraf is, deze willen we ook graag laten repareren.

Hoekcarrousel repareren

Mijn hoekcarrousel is kapot waardoor de deuren van het keukenkastje scheef komen te staan. Ik wil de carrousel graag laten repareren. Ik heb deze in 2008 aangeschaft.

Keuken herstellen

In verband met lekkage van de huidige 12 jaar oude vaatwasser, willen we de vaatwasser vervangen, inclusief een nieuwe frontplaat. Daarnaast controle van de huidige inbouwkast van de vaatwasser (mogelijk werking van hout, door de lekkage). De hoekcarrousel willen we ook laten repareren. Deze loopt niet meer soepel en lijkt af en toe niet goed te sluiten.

Keuken en apparatuur repareren

Keuken uit 2000 waarvan afzuigkap ( Neff) onvoldoende functioneert, inbouwkookplaat Atag (gas) piezo elektrisch element kapot is en de bedieningsknoppen onvoldoende werken. Hoekcarrousel niet meer functioneert.

Hoekcarrousel repareren

De hoekcarrousel in onze draait niet meer. Dit dient gerepareerd te worden en de deurtjes moeten worden teruggeplaatst.

Carrouselkast in de keuken repareren

Wij hebben een keuken uit het jaar 2000, waarvan de hoekcarrousel kapot is. Één van de deurtjes wil niet meer naar 2 kanten open en aan de bovenkant waar de as in draait is het plastic afgebroken waardoor de carrousel niet meer centraal draait, maar schommelt. Ook zijn de deurtjes eigenlijk aan vervanging toe. Indien mogelijk de carrousel vervangen.

Hoekcarrousel in de keuken repareren

De onderste plateau van de hoekcarrousel is los

Hoekcarrousel in de keuken repareren

Hoek carrousel kapot nieuwe geleverd gekregen, maar het blijkt exclusief montage. Wat gaat montage kosten.