Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor smeg oven repareren:

Smeg oven repareren

Wij hebben een SMEG magnetron/oven het modelnummer is S45MCX2. De ovenfunctie doet het niet naar behoren. De oven bereikt niet de gewenste temperatuur maar blijft ongeveer rond de 100 graden hangen. De magnetron doet het wel naar behoren en de grill functie ook (bereikt wel de juiste temperatuur).
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor smeg oven repareren uit heel Nederland:

Kortsluiting in Smeg fornuis verhelpen

Mijn Smeg fornuis geeft kortsluiting zodra ik de oven aanzet en de aardlekschakelaar klapt er dan uit. Klok en elektrische ontsteking werken prima. Het fornuis is 2. 5 jaar oud.

Smeg gasfornuis laten repareren

We hebben een 5 jaar oude smeg snl90d . Waarschijnlijk is er in de oven is iets doorgebrand. We zetten de oven aan, de stoppen sloegen door en we roken een brandlucht en kwam bij het openen van de oven een klein beetje rook uit.. zodra we temperatuurknop van de oven aanzetten, springen de stoppen. Verder werkt alles, klok etc. Wat zou het ongeveer kosten om het te laten maken?

Kortsluiting in Smeg over herstellen

Onze oven geeft onmiddellijk kortsluiting als we hem aanzetten. Het is een oven met een geïntegreerd gasfornuis.

Smeg oven repareren

Wij hebben een Smeg furnuis (model SNL 60 MFX-7, het apparaat is eind 2010 aangeschaft.). Deze oven maakt echter kortsluiting nadat deze ongeveer 5-10 minuten aan heeft gestaan met de ovenfunctie aanzet . Dan slaat de aardlekschakelaar eruit. Zonder de ovenfunctie aan te zetten doet bijvoorbeeld het digitale klokje het wel. Kunt u inschatten wat het ongeveer kost om onze oven te repareren?

Ovendeur met glasplaat vervangen

Deur inclusief glasplaat en handvat vervangen (deze is stuk). Het gaat om een Smeg oven fornuis snlp90dx9. Graag wil ik het totaal plaatje aan kosten inclusief alles.

Smeg oven repareren

Mijn oven valt enkele minuten na het aanzetten uit. Het lijkt of hij dan geen elektriciteit meer krijgt, de lampjes gaan uit en de elektrische ontsteking van de gasbranders erbovenop doet het ook niet meer. Ook een keer ging de aardlekschakelaar eruit. Na enkele minuten gaan de lampjes van de oven weer aan en kan ik hem weer aanzetten, maar dan herhaalt zich het proces. Wat is er stuk? Is dit te repareren? Het typenr. Is SNL61MFA5, het apparaat is begin 2010 aangeschaft.

Smeg oven maakt kortsluiting

Onze oven (Smeg SNL61MFX5) zorgt voor kortsluiting als we hem laten voorverwarmen. Na een paar minuten opwarmen valt ie helemaal uit. De ventilator, verlichting en dergelijke werken naar behoren, maar ergens gaat er dus iets mis. Het fornuis is tussen ongeveer 2008 en 2011 gebruikt en stond tot voorkort opgeslagen. We willen er graag achter komen wat het probleem is, of het te repareren is en welke kosten we kunnen verwachten.

Smeg fornuis repareren

De oven valt vanzelf uit als hij aanstaat. Ovenlampje en ventilatoren beginnen te haperen voordat hij uitvalt. Oven gaat hierna nog wel aan door aan de knoppen te draaien, maar valt daarna alweer snel uit.

SMEG oven laten repareren

SMEG oven brand niet voluit bij hoge temperatuur. Doet alleen waakvlam. Soms stotterende vlam.

Oven van Smeg gasfornuis repareren

De oven van ons Smeg gasfornuis doet het niet meer. Hij begint te blazen zodra je deze aanzet, maar wordt niet warm. Ik ben op zoek naar offertes om deze in de komende 2 weken (voor kerst) te laten maken.