Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ventilatiekanaal maken en afzuigkap installeren:

Ventilatiekanaal maken en afzuigkap installeren

Hierbij wil ik graag informeren naar het volgende. We hebben een kantoorpand in Amsterdam, waar een verdieping in is gebouwd. Het is daar meestal zo warm dat werken niet mogelijk is in de hitte. We hebben er een airco geplaatst maar deze kan niet op tegen de hitte die ontstaat door het warme dak. We zijn ook aan de gang geweest met extra mobiele airco's en ventilatoren, maar niets lijkt te werken. We denken zelf omdat het komt dat er geen ventilatie is. Dus dat de warme lucht niet weg kan en blijft circuleren in de ruimte. . Graag zouden we advies willen hoe we dit probleem kunnen oplossen en of ik bij u wel bij het juiste adres ben. We hebben nl geen idee..... Ik hoor graag zsm u. Het heeft nogal veel haast... Voor de zekerheid ook foto’s van de situatie.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ventilatiekanaal maken en afzuigkap installeren uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen

Graag wil ik een prijsopgave voor een verbouwing van een badkamer in een appartement. Oppervlakte ongeveer 2x2 meter. Er moet één tussenmuurtje met radiator worden verwijderd, waardoor toilet in badkamer komt. Toilet moet hangend worden. Vloer mag betegeld en/of evt. met douchewand. (met wtw) Er is een ventilatiekanaal, maar mechanische ventilatie moet worden aangebracht. Als het past wil ik ook wasmachine en droger in deze ruimte kwijt. (dus aansluiting elektra en afvoer) Graag ontvang ik een prijsindicatie. Als u aanvullende gegevens nodig heeft, dan hoor ik het graag. Liefst via de mail, omdat genoemd telefoonnummer van mijn werk is. Overigens wil ik mijn hele appartement aardgasloos maken, (dus all-electric voor verwarming en tapwater) maar weet niet of jullie hier ook expertise in hebben. Hoor dat ook graag. Dan is enige extra isolatie (m.n. van aantal panelen in kozijnen aan binnenkant) gewenst. Werkzaamheden starten in februari als het kan.

Vogelnest verwijderen en kraaienkappen plaatsen

In verband met het installeren van een afzuigkap zijn we er achter gekomen dat er een nest in een ventilatiekanaal zit. Graag willen we dit nest verwijderd hebben en beide kanalen dicht maken. Tevens zit er aan de andere kant ook een schoorsteen waar een nest in zit. Hier willen we dezelfde behandeling, verwijderen en dicht maken van het kanaal.

Ventilatiekanaal maken in keuken

Wij willen vanuit bestaande koof een ventilatiekanaal laten aanleggen naar buiten toe (op houtwerk). Liefst zodat ombouw past bij het kanaal aan andere kant van koof. Daarbij moet uitsparing in twee (holle) houten balken gemaakt worden en mogelijk bovenplint verplaatst. Alternatief is mogelijk platte ventilatiebuis. Afstand van koof tot de buitenmuur (houtwerk) is circa 2 meter. het kanaal moet dus daarna worden afgetimmerd en behang-klaar worden gemaakt.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Wij hebben een dubbel bovenhuis gekocht uit bouwjaar 1941 en krijgen daarvan eind september de sleutel. Er is daar een bergzolder met een stahoogte onder de nok van 194 cm. We willen op die zolder een kamer van ongeveer 15 m² laten maken met een dakkapel en dakraam. We willen het dak laten isoleren, een nieuwe vloer en aansluitingen laten maken voor elektra en verwarming. De wanden en plafonds moeten worden afgewerkt met gipsplaten en stucwerk. Er moet ook een nieuwe houten trap in. We willen daar ook een ruimte laten maken voor de cv-ketel en wasmachine. De cv-ketel kan dan vanuit de keuken verplaatst worden naar de zolder. Er is op die zolder een ventilatiekanaal met daarin een afvoerpijp. Bij bouwkundige inspectie werd die pijp als 'asbest verdacht' aangemerkt. We willen die pijp laten verwijderen en afvoeren en daar een nieuwe afvoerpijp laten plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. De woning staat nu leeg. Het is mogelijk om een afspraak te maken, zodat we de woning kunnen bezoeken. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik wil in oktober met deze klus laten starten.

Waterschade in keuken herstellen

Ik heb lekkage gehad op zolder (verwarming). Het water is langs een ventilatiekanaal naar beneden (de keuken) gesijpeld. Het water stond op het aanrecht en in de kastjes. De verzekering vraagt een prijsopgave van de waterschade. Kunt u voor mij een offerte maken om in de keuken achter de kastjes te kijken of er geen water meer aanwezig is? Boven de kastjes is een koof. Ook daar wil ik graag weten of er nog water in staat.

Ventilatiekanaal maken in de badkamer

Het maken van een gat in een betonvloer en (op de zolderverdieping) in het dak ten behoeve van een ventilatiekanaal. Ik weet niet wat de afmetingen zouden moeten worden.

Aanleggen mechanische ventilatie

Ik wil graag mechanische ventilatie aan laten leggen. Het gaat om ongeveer 60-65 appartementen, voor 3 en 4 woonlagen (elke woontoren heeft verschillende aantallen appartementen boven elkaar). Betreft 3 en 4 kamer appartementen. Natuurlijke ventilatiekanaal aanwezig. Vraag de offerte uit naam van mijn VvE. Door de diversiteit van woonlagen en appartement grootte, is de exacte offerte waarschijnlijk na bezichtiging op te maken. De appartementen hebben verschillende afmetingen. Telefonisch bereikbaar na 10:30 uur.

Afvoer van afzuigkap naar buiten brengen

Ik wil graag een afzuigkap met afvoer naar buiten laten installeren. Er moet een gat geboord worden en een afvoerbuis geplaatst worden met rooster aan de buitenzijde. Op dit moment zit er een ingebouwde motorloze Atag afzuigkap met typenummer WV6011AC waarvan de afvoer via het centrale ventilatiekanaal gaat. Dit apparaat moet vanwege de gewenste constructie vervangen worden. De woning is ongeveer tien jaar oud. Het gat moet geboord worden door een betonnen muur aan de buitengevel voorzien van bakstenen. Graag een vrijblijvende offerte met prijsindicaties arbeidslonen en materialen voor het maken afvoer gat, buis plaatsen per meter en prijsvoorbeelden van afzuigkappen.

Ventilatiekanaal maken en afzuigkap installeren

De afzuigkap hangt er al, alleen de afvoer/ventilatie naar buiten moet nog gebeuren. Betreft het maken van een gat in plafond (beton). Zit op 4 hoog, bovenste verdieping. En dan de afvoer plaatsen.

Algemeen: Div. elektriciteitspunten ...

Algemeen: Div. elektriciteitspunten aanleggen, div. wanden (deels) stukadoren, groepenkast uitbreiden met 3x 16amp evt draden trekken. Keuken: Verplaatsen van HR ketel, circulatie/ventilatiekanaal in buitenmuur. Maken van toegang door draagmuur (mbv latei, draagconstructie). Dicht metselen bestaande deur (2x). Gasleiding verlengen. Water aan- en afvoer t.b.v. spoelbak, vaatwasser verleggen. Water aan- en afvoer t.b.v. wasmachine/droger verplaatsen. Badkamer: Muren badkamer/toilet uitbreken, nieuwe plaatsen. Lucht ventilatiekanaal aanbrengen. Water aan- en afvoer t.b.v. douche, wasbak verleggen. Deur, en kozijn plaatsen. Woonkamer: Bestaande inbouwkast splitsen, stukadoren. Leidingwerk verwarming omleggen. Graag overleg over werkzaamheden en voorbereiding voor offerte.