Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap en pijp aanpassen:

Afzuigkap en pijp aanpassen

Wij hebben een zaak overovegenomen in Amsterdam. Van de gemeente moeten we een afzuigpijp naar boven laten bouwen. We hebben de afzuigkap met motor. Volgende handelingen moeten gebeuren - onderhoid voor de huidige afzuig kap en motor - bouwen van ongeveer 15 meter hoog pijp naar boven - nodige vergunning aanvragen bij de gemeente Kunt u deze werkzaamheden voor ons uitvoeren en graag horen we tegen welke prijs?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap en pijp aanpassen uit heel Nederland:

Afzuigkap pijp verplaatsen

Ik ben met een verbouwing bezig van een lunchroom, er komt een nieuwe keuken in. De afzuigkap wordt ook verplaatst. Nu gaat er een grote pijp door het dak heen. Die moet verplaatst worden.

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Aanleg afvoerpijp van afzuigkap door schoorsteen naar boven (ongeveer 8 meter). Nu zit er geen pijp in de schoorsteen waardoor etensgeuren in huis komen.

Dakdoorvoer voor een afzuigkap maken

Voor een nieuwe keuken moet er een dakdoorvoer gemaakt worden door een plat dak voor de afzuigkap. De diameter moet 150/160 mm zijn. Bedoeling is om het gat te maken, plaatsing van pijp en waterdicht maken van dakbedekking.

Een gat boren in de muur voor de afzuigkap

Er moet een gat in de buitenmuur geboord worden om een doorgang te maken voor de pijp van de afzuigkap.

Doorvoer in de buitenmuur maken

Er moet een gat met een diameter van 1250 mm in een dubbelsteens buiten muur worden geboord voor de pijp van de afzuigkap. Het boren kan van binnenuit gebeuren.

Afzuigkap aansluiten aan plafond

Ik wil de luchtafvoerpijp van de afzuigkap aan het plafond (2.65 meter) aansluiten. Er zit al een gat, dat onderdeel uitmaakt van het algemene circulatiesysteem van het hele huis. De pijp zit al in een houten behuizing aan het plafond. Om de werkzaamheden goed te kunnen voeren moet die behuizing ook worden opengemaakt. Daarna moet alles weer luchtdicht afgetimmerd worden. Hamvraag is of de afvoer in het plafond dezelfde afmeting heeft als die van de wasemkap.

Vervangen van een afzuigkap

Ik wil graag mijn afzuigkap vervangen. De oude moet er af en de nieuwe moet opgehangen worden. Ik wil graag een prijsopgave wat dit gaat kosten. Foto 1 is de oude (donkere foto). Foto 2 is de nieuwe (platte). De afmeting is 90 breed, pijp is van beide 25 x 25).

Afvoerpijp keuken plaatsen en wegwerken

De afzuigkap wil ik verbinden met het afvoerkanaal van de keuken. Ongeveer 2.5 meter in totaal. Er moet een pijp komen met 2 of 3 bochten. En netjes wegwerken achter een houten, rechthoekige omlijsting. Boven het fornuis is een platte wandschouwkap met een rechthoekige koof naar het plafond. Wat kost dat om dat te maken door jullie? Inclusief materiaal.

Verwijderen asbesthoudende ventilatiepijp

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1975 en zijn daar nu aan het verbouwen. Er loopt daar een afvoerbuis van de afzuigkap die wij willen laten verwijderen en afvoeren. De meegestuurde foto betreft de buis op de 1e verdieping. Het is voor 95 % zeker dat dit een betonnen pijp is met hechtgebonden asbest. Er is hiervoor nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Wij laten de pijp hier graag beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Gat boren in buitenmuur en een pijp plaatsen

Plaatsen van een nieuwe vlakscherm afzuigkap, Siemens LI64MB520, 60 cm breed; deze komt in de plaats van de mechanische afzuigkap zonder motor: - aanbrengen onder een keukenkast. - uitzagen van houten plaat in keukenkastje voor ruimte van de motor. - aanleggen van een slang en/of pijp (afvoer) door en naast het keukenkastje. - boren van een gat (evt. in het keukenkastje) en in de muur naar buiten (beton-spouw-steen); huis 35 jaar oud. - afschermkapje op pijp buiten aanbrengen. Misschien kan ik zelf de nieuwe afzuigkap ophangen. Maar het aanbrengen van de slang/pijp en het gat in de muur, daar moet een vakman bij!

Partners

Partners van Casius