Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor kapotte afwasmachine repareren of vervangen:

Kapotte afwasmachine repareren of vervangen

Het verwarmingselement van mijn wasmachine, een M-system model MVW681, lijkt kapot te zijn. Hoeveel zou het kosten om dit te laten vervangen? En hoeveel zou het kosten om de gehele vaatwasser te vervangen? Het is deel van een inbouwkeuken.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapotte afwasmachine repareren of vervangen uit heel Nederland:

Kapotte Whirlpool afwasmachine repareren

Ik wil graag iemand langs laten komen om mijn afwasmachine na te laten kijken. Whirlpool

Afwasmachine en afzuigkap vervangen

Ik wil de bestaande kapotte afwasmachine en afzuigkap laten vervangen door een nieuwe. Dus oude er uit halen en meenemen, nieuwe inbouwen in de bestaande keuken. Ik heb nog geen nieuwe apparatuur besteld of gekocht. Graag ontvang ik een advies, deze word dan besteld en de vakman dient hem dan te plaatsen.

Diverse werkzaamheden binnenshuis

Keuken: hout van kasten vervangen of opkalefateren (thans mdf kasten). Alle deuren, met name de koelkast en afwasmachine, weer sluitend maken. Alle voegrandjes vervangen. Badkamer: alle voegrandjes vervangen, douchedeur weer goed sluitend maken, witten. Kapotte/loszittende tegels vervangen/vastzetten. Voordeur en poort weer goed sluitend maken. Woonkamer en trapgat: witten en pleisteren