Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor afzuigkap en keramisch fornuis installeren:

Afzuigkap en keramisch fornuis installeren

Motorloze afzuigkap plaatsen in de keuken in een nieuwbouwwoning. De woning is al voorzien van een mechanisch ventilatie systeem. Daarnaast ook een elektrisch, keramisch fornuis installeren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afzuigkap en keramisch fornuis installeren uit heel Nederland:

Huis laten opknappen

Wij overwegen een huis te kopen. De prijs van de verbouwing bepaalt of de aankoop haalbaar is. De plattegrond is van een zeer vergelijkbaar huis. Wat er moet gebeuren: - Keuken: oude keuken slopen incl. L-vormig muurtje. Volledig nieuwe keuken. IKEA-kwaliteit. Strook van 3 meter aan keuken (met gas of keramisch). En extra kastjes als kookeiland met barretje. En twee hoge voorraadkasten. Afzuigkap is er nu nog niet. - Vloer: Beneden overal PVC-vloer. Boven overal nieuwe simpele vloer. Overal plinten. - Muren: Letterlijk alle muren moet gewit worden en evt. Behang eraf (veel nu geverfd in felle kleuren of behangen). - Tussenmuur van 4/5 meter: om de woonkamer (denk woonkeuken weg) in tweeën te delen. Met lichtdoorlatende muur/deur. Dus bv. Openslaande deuren of mooie schuifdeuren. - Toilet beneden: willen we verplaatsen. Moet naar de hoek van de woonkamer verplaatst worden, met deur die uitkomt op de hal bij de entree. Evt. Hal iets verlengen. Oude toiletruimte moet gestript worden en bij voorraadhok getrokken worden (incl. Vierkante meter voor in de hal). Oude muur van woonkamer moet daarvoor afgebroken worden. - Verwarming: de verwarmingsbuizen uit de woonkamer willen we graag weggewerkt hebben in de muur. - Stopcontacten: we willen in twee hoeken van de woonkamer stopcontacten laten maken (nu nog niet aanwezig). - Badkamer: we willen de badkamer volledig vernieuwen. - Rolgordijnen: we willen rolgordijnen o.i.d. plaatsen boven de ramen in de woonkamer en keuken. - Dubbel glas: in de woonkamer en keuken zitten twee kleine enkelglas raampjes (o.a. boven de buitendeur). Die willen we graag vervangen door dubbelglas. - Overkapping: een overkapping in de tuin bouwen (op de plek van de "overkapping" op de plattegrond). - Badkamer: de badkamer moet volledig vernieuwd worden. En er moet aparte douche bij komen. - (Verwarming: graag een prijsoptie om boven ook de verwarmingsbuizen weg te werken. ) - (Aarden: graag een prijsoptie voor het laten aarden van alle

Elektra vervangen voor een nieuwe keuken

Voor het inbouwen van een nieuwe keuken willen wij graag de elektra vervangen. Voor de werkzaamheden omtrent de elektra zou ik graag een offerte ontvangen. Werkzaamheden zouden rond eind januari uitgevoerd dienen te worden. Voor meer informatie en foto's zie bijgevoegde PDF. Het volgende dient ingebouwd te worden: • 1 WCD tbv koel-vries combinatie 300W 0,00 • 1 WCD tbv combi-magnetron max. 3500W 0,00 • 1 WCD tbv keramisch/inductie kookplaat max. 7000W 0,00 • 1 WCD tbv vaatwasser max. 3500W 0,00 • 1 WCD tbv afzuigkap 300W 0,00 • 1 WCD tbv verlichting 200W 0,00 • 3 WCD tweevoudig 0,00 • 1 WCD tbv lichtschakelaar • Freezen van alle routes voor deze WCD (wanden worden nog gestukt door een andere partij) • Plaatsen van extra groepen om bovenstaande elektra te kunnen voeden, op dit moment is alle elektra (oven, vaatwasser, koelkast) op een groep aangesloten. • Plaatsen van extra stroomdraden om deze extra groepen naar de keuken te voeden inclusief kabelgoot (waar nodig). Graag ontvang ik een offerte waarin het volgende inbegrepen is: • Voorrijdkosten • Kosten voor de manuren • Kosten voor levering van alle bovenstaande materialen. • Graag hoor ik ook wat uw garantie voorwaarden zijn. • Ik hoor graag uw idee over de groepenverdeling voor bovenstaande elektra. Het huis komt uit 1946 en er is geen kruipruimte aanwezig. Het is zeker mogelijk om een bezoek te brengen om een betere offerte uit te kunnen brengen. Ik zou ook graag horen wat het kost om na plaatsing van de keuken de inductiekookplaat aan te sluiten (dit dient te gebeuren door een erkend elektra-installateur volgens de voorwaarden uit de gebruiksaanwijzing).

Oude keuken verwijderen

Bestaande keuken (2,5 meter diep x 3 meter breed x 2,6hoog) verwijderen, afvoeren, tegels verwijderen circa 7 m2 (wanden), plafond (schroten weghalen), leidingwerk verleggen (gas en water) wanden en plafond stucen. Radiator weghalen en afdoppen. Plafond : 7,5 m2 wand 1: 5m2 wand 2: 6m2 wand 3: 4m2 wand 4: 3m2 Opleveren: - Plafond verlaagd 15 cm. 6 spots inbouwen. Afzuigkap afvoerbuis, waterleiding over plafond leggen - Wanden sausklaar stucen. (zie hierboven m2 per wand) - electra dubbele stopcontacten op 3 plaatsen (wand 1, 2 en 3) - gas verleggen van wand 2 naar 1 Afvoeren: - keuken (1980) goed maar verouderd - siemens vaatwasser (goed) - whirlpool combioven (goed) - kookplaat keramisch (goed) - oven 65l. Onderbouw (goed) Detailtekeningen moeten nog gemaakt worden. Werkzaamheden ter voorbereiding op installeren nieuwe keuken. Graag een goed richtbedrag. Details nader bespreken met gekozen aannemer.

Installeren van keukenapparatuur

Wij zijn voornemens 7 apparaten aan te schaffen voor ons nieuwbouwhuis dat in 2017 zal worden opgeleverd. Het gaat om de volgende apparaten: siemens-ki25rp60 Koelkast siemens-gi25np60 vriezer siemens lc98be542 afzuigkap siemens-ct636les1 inbouw-koffiemachine siemens cm836gps1 compacte inbouw bakoven met stoom siemens-sn68m058eu volledig-integreerbare-vaatwasser siemens-er926sb70n inbouw-gas-op-keramisch-glaskookplaat Als zij zorgen dat deze apparatuur na oplevering klaar staat in de keuken (op begane grond), kunnen jullie deze apparaten dan voor ons installeren? Ik hoor graag of dit mogelijk is en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Bestaande keuken aanpassen

Aanpassen van een bestaande keuken uit 2003. Plaatsen extra kast 80 breed, 60 diep en 233 hoog. Deze kast moet greeploos worden, passen bij bestaande keuken (plint hoogte, hoogte deurtjes en indien mogelijk deuren in kleur spuiten) en moet aan een kant een uittrekbare voorraad kast zijn (30cm) en de rest met planken voor servies en dergelijke. Plaatsen twee metalen lades gebruik makend van twee bestaande afdekplaten boven 2 naast elkaar geplaatste ovens. Vervangen 8 cm dik kunststof blad door composiet of keramisch blad. Eventueel een moderner dun blad op draagblad. Twee muur planken of licht armaturen L & R naast de afzuigkap.

Elektra, water en afvoer in de keuken aanpassen

We zijn op zoek naar een bedrijf dat elektra, water en afvoer en afzuigkap wil aanpassen in onze keuken in week 50. We krijgen een nieuwe keuken die in week 51 geleverd wordt en aangesloten wordt. Het gaat om een 3 meter lange keuken en de punten van aansluiting komen vrijwel op de zelfde plaats. Bouwtekening en omschrijving van de punten waar alles moet zitten, is aanwezig. Gaat voornamelijk voor de afzuigkap aansluiting en afvoer lucht kanaal en extra stopcontacten groep. Wij hebben nu keramisch kookplaat en gaan over inductie. Er is een leidingsschema aanwezig.

Apparatuur vervangen

Vervangen van apparatuur met advies van de mogelijkheden, eventuele uitvoering na overleg. - Afzuigkap moet vervangen worden, nu 60 cm breed maar graag, als het mogelijk is een bredere. - Kookplaat keramisch: 1 pit doet het niet, ook vervangen. Graag alleen een echte keukenspecialist die kan adviseren, leveren en monteren.

Installeren keukenapparatuur

Installeren van een inductiekookplaat, moet door een erkende installateur, elektra is al geschikt. Ook een oven en afzuigkap. De kookplaat en oven is inbouw, oude apparatuur moet verwijderd worden. Kookplaat was keramisch, nu inductie. De afzuigkap is momenteel inbouw maar wordt een separate afzuigkap die aangesloten moet worden op het afzuigkanaal. Liefst vrijdag 6 september werk uitvoeren.

Montage + levering groepenkast

Leveren en montage van een groepenkast (12groepen) vanwege nieuwe keuken met afzuigkap, keramisch kookplaat, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. En in de berging nog een wasmachine en vriezer.

Wandtegels zetten in de nieuwe keuken ...

Wandtegels zetten in de nieuwe keuken inclusief benodigde extra materialen (tegels zijn besteld). L-vorm 3m + 1.5m, betegeling 50 cm hoog vanaf aanrecht tot kastjes, met aan de korte zijde een hoogte van 1m bij de afzuigkap. Midden in de lange zijde een raam waar de te betegelen hoogte ongeveer 30 cm is. Oude tegels zijn verwijderd en de muur is met gips egaal gemaakt. Er zijn 2 stopcontacten. (we weten niet meer of de bestelde tegels keramisch of hardgebakken keramisch zijn. Het zijn normale bij de praxis gekochte wandtegels)