Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkast verwijderen:

Keukenkast verwijderen

Ik wil een vaatwasmachine plaatsen in een bestaande keukenkast. De leidingen en stopcontact zijn er al. Het keukenkastje moet eruit gehaald worden. Het is het rechter kastje met een lade erboven. En natuurlijk moet dan ook de vaatwasmachine vakkundig erin geplaatst worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkast verwijderen uit heel Nederland:

Vervangen bodemplank Siemens keuken

Na een lekkage in de afvoer van de gootsteen heeft de bodemplank van de keukenkast onder de gootsteen vocht opgenomen en is de lamineerlaag losgekomen. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het verwijderen van de bodemplank en het plaatsen van een nieuwe plank. Is het mogelijk om iemand langs te sturen om het type element te bekijken, wij hebben hier geen gegevens meer van. Eventueel kunnen wij enkele foto's sturen. De afmeting van de bodemplank is 117 cm x 51,5 cm x 18 mm dikte.

Aantal klussen in huis laten uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten uitvoeren. Een kledingkast demonteren en ik zal mee helpen met naar beneden dragen van de verschillende onderdelen. Een radiator verwijderen. Een houten plint inkorten/een stuk verwijderen. Het opbouwen van een nieuwe hoge keukenkast voor een inbouwkoelkast en inbouwvriezer. Het verwijderen van een inbouwkoelkast en het maken en plaatsen van twee nieuwe inleg planken in een keukenkast. Het ophangen van een kapstok.

Keukenkast verwijderen voor ruimte om mini wasmachine te plaatsen

Ik wil een mini wasmachine (geen vaatwasser) plaatsen in het keukenblok. Op de plaats waar ik de wasmachine wil, zit nu nog een keukenkastje. Ik heb zelf getracht deze kast te verwijderen, door montagepunten uit te schroeven en de pootjes eronder vandaar te halen. Echter komt het kastje er nog niet uit en merk ik dat er nog verdere montagepunten zijn. Ik kom denk ik niet verder zonder grotere delen van het keukenblok te demonteren en weer netjes terug te plaatsen, en wil dit dus laten doen. Op de foto van het kastje dat verwijdert moet worden; direct links zit een vaatwasmachine. En er moet ook nog een kraan en afvoer voor de machine aangesloten worden.

Onder keukenkast schimmel verwijderen

Schimmel verwijderen onder keukenkasten . Als er nog tijd is binnen de 3 uur ook bij een raam verwijderen. Zo snel mogelijk graag.

Muur doorbreken en het realiseren van een open keuken

Wij willen een open keuken gaan maken door een stuk van een niet-dragende muur tussen de woonkamer en keuken te verwijderen en een bestaande keukenkast wat kleiner te maken. We laten deze klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw prijsopgave.

Draagmuur en asbest verwijderen

Wij willen graag een opening creëeren in de draagmuur tussen keuken en woonkamer. 120 cm breed, 200 cm hoog. Daarbij is het zo dat aan de keukenkast zeil logt dat mogelijk asbest bevat. Is dat een probleem?

Keukenkast verwijderen

Ik wil een vaatwasmachine plaatsen in een bestaande keukenkast. De leidingen en stopcontact zijn er al. Het keukenkastje moet eruit gehaald worden. Het is het rechterkastje met een lade erboven. Ook de plint moet aangepast worden.

Keukenkast intimmeren

Hello, my kitchen consists of a small fridge and freezer. I want to remove them and replace with a cupboard. Inbouwkoelkast en -vriezer verwijderen en planken timmeren om zo een kastje met planken te krijgen om glaswerk en dergelijke op te bergen.

Keukenkast verwijderen en vaatwasser inbouwen

We hebben een vaatwasser gekocht die nu niet in ons huidige keukenkastje past. De hele kast met plint moet verwijderd worden en daarna moet de vaatwasser geplaatst worden. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Leggen van nieuw laminaat

Leggen van ongeveer 65.6 m2 laminaat ( Jan des Bouvrie laminaat met V-groef wit 2.66 m²) in gemeubileerde woning. De kasten zullen worden uitgeruimd en dus gemakkelijk te verschuiven. Gang, slaapkamer en woonkamer - aansluitend keuken. Ondervloer ligt er al. Nieuwe plakplinten leggen rondom (Jan des Bouvrie plakplint 907 voor laminaat met V-groef wit 240 cm). Keukenkast en keukenblok staan op huidig laminaat - dus deze uitzagen. Ik wil graag het oude laminaat laten verwijderen.