Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblad en keukenkraan plaatsen:

Keukenblad en keukenkraan plaatsen

Ik wil een nieuw keukeblad plaatsen en een keukenkraan. Het huidige blad moet er af (afmeting is 2.40 meter x 0.90 meter breed). Het nieuwe blad (hout met fineer laag) moet worden voorzien van gaten voor de spoelbak en het fornuis. Het blad en de kraan schaf ik zelf aan, maar aanschaf van montage materialen zou ik graag via de vakman willen laten verlopen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblad en keukenkraan plaatsen uit heel Nederland:

Keukenblad plaatsen

Wij willen graag een keukenblad met spoelbak laten plaatsen van composiet, inclusief het aansluiten van de gaskookplaat en keukenkraan die we allemaal bij Gamma kopen. Graag wil ik dat iemand langskomt om het op te meten en dan advies kan geven betreft keukenblad en vervolgens ook komt plaatsen. Geen voorwerk.

Keukenkraan vervangen

Ik wil de huidige keukenkraan vervangen door een Grohe Eurosmart keukenkraan met hoge uitloop. De huidige kraan is van het merk Optima. Het gat in het keukenblad weet ik niet zeker, maar schat ik op 34 mm.

Keukenkraan vernieuwen

Twee kranen vernieuwen: mengkraan op het keukenblad en de mengkraan van het bad vernieuwen. Zo spoedig mogelijk. Ik kan de kranen zelf kopen, maar als u diverse kranen zelf hebt, ook akkoord.

Keukenkraan vervangen

Ik heb voor het huis van mijn moeder een nieuwe keukenkraan gekocht met sproeikop. Ik zoek een vakman die deze voor haar kan monteren. In het RVS keukenblad moet de opening wat groter worden gemaakt. Ik ontvang graag uw offerte.

Keukenkraan vervangen i.v.m. lekkage

Mijn keukenkraan lekt en moet worden vervangen. De lekkage zit laag en het vocht trekt in mijn keukenblad. Ik laat ook graag een nieuwe kraan meebrengen in een budgetvriendelijke prijscategorie. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang dan ook uw offerte.

Keukenkaan vastzetten

Mijn keukenkraan zit niet meer goed vast aan het keukenblad, graag zou ik hem weer vastzetten.

Keukenkraan vastzetten

De kraan staat steeds losser op het keukenblad. Ik wil deze graag laten aandraaien.

Installatiewerk in de keuken

Ik moet in mijn keuken een aantal zaken repareren danwel vervangen: de keukenkraan, 4 spots boven het keukenblad en de afzuigkap. Ik heb de materialen nog niet gekocht.

Keukenkraan op het keukenblad monteren

Ik wil mijn huidige keukenkraan laten vervangen. Ik heb een nieuwe keukenkraan gekocht en wil deze laten monteren op het keukenblad. Deze kraan moet met flexibele slangen worden aangesloten op de waterleiding onder het werkblad. Ik heb die aansluitmaterialen nog niet gekocht. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Divers sanitair laten monteren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren: 1. Montage van een glasstenen muurtje van ongeveer 200 centimeter hoog en 40 centimeter-> Stenen van 19 x 19 centimeter; 2. Montage glazen deur voor de douche 90 centimeter; 3. Montage badkraan; 4. Montage douchekraan; 5. Montage wastafelkraan; 6. Montage keukenkraan, 2 gaten in natuurstenen keukenblad, 2 aansluitingen maken. Ik ben benieuwd naar de prijs voor punt 1 t/m 5 afzonderlijk en incluis punt 6. Gelieve de totale kosten weergeven, uiteraard exclusief aanschaf kranen/stenen/deuren.