Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor inductieplaat installeren:

Inductieplaat installeren

Hello, I am Jolan and need advice for installing induction cooking plates in my kitchen. It seems that I don't have the sufficient electric power for it (I have 16A and I need 32A). I heard I need a « krachtstroom ». Is it possible to get in touch with an electrician and see what we exactly need to do and how much it would cost ? Can the electrician come to my apartment to check?
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inductieplaat installeren uit heel Nederland:

2 fasenstroom in keuken installeren

Graag vrijblijvende offerte ter plaatse opnemen. Bestaande woning. In de keuken moet ook 2 fasen komen i.v. m inductieplaat, nog ruimte in meterkast ? Wellicht doortrekken perilex aansluiting? en nog wat kleine dingen. Is dit mogelijk ?

Extra groepenkast installeren

In het pand is een groepenkast aanwezig. Doordat er 2 koelingen, een inductieplaat, een oven, mini frituur, groot koffiezetapparaat en drankenkoeling in het pand worden geplaatst vanwege kleinschalige horeca is een extra groepenkast gewenst.

Extra groep voor de inductieplaat installeren

Extra groep plaatsen voor het aansluiten van een inductie plaat

Stoppenkast vervangen en uitbreiden

Onze groepenkast moet uitgebreid en netjes gemaakt worden. We hebben nu 6 groepen. Het moeten er 10 worden bij, waaronder 1 voor de inductieplaat. Graag een prijs voor het installeren van een geheel nieuwe meterkast.

3 fasen installeren voor inductie kookplaat

Hi, ik heb momenteel een inductie kookplaat die is aangesloten op een kookgroep met twee gekoppelde 16A groepen naar een perlex contactdoos. De aansluitwaarde van dat ding is 6500W. Nu ben ik van plan een nieuwe inductieplaat te kopen met aansluitwaarde 7400W waarbij de fabrikant aangeeft dat hij op 3 fasen moet worden aangesloten... wat zou ombouw van 2 naar 3 fasen kosten?

Extra groep installeren

Ik heb een huurwoning en kook elektrisch met mijn fornuis. De woningbouw heeft mij geadviseerd contact op te nemen met een erkende elektricien. Als ik alle 4 de branders en mijn oven aanheb valt mijn fornuis uit. Ik heb binnenkort een inbouwinductieplaat, inbouwoven+ magnetron en vaatwasser. Ik zou graag willen dat ik zowel mijn inductieplaat als oven tegelijkertijd kan gebruiken tijdens het koken. Ik hoop dat u mij kunt adviseren wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk de kosten die hiermee gepaard gaan. Ik hoor zoveel. De ene heeft het over een extra stopcontact, een perilex stekker, een 3 fasen.

Groepenkast vervangen

Ik ben voornemens een nieuwe keuken te laten installeren. Mijn groepenkast is verouderd en heeft slechts 4 groepen. Ik wil sowieso van 4 naar 8 groepen gaan, zodat het basis ontwerp wat ik nu heb veilig kan functioneren. Eventueel wil ik ook een inductieplaat en een elektrische doorstroomgeiser voor het douchen laten plaatsen. Ik wil graag van jullie weten of dit qua elektrische installatie mogelijk is en wat de kosten hiervoor zullen zijn en of je dit zou aanraden. Daarnaast heb ik het nodige leidingwerk ten behoeve van de nieuwe keuken. Een technische tekening heb ik niet maar ik kan precies uitleggen waar de apparatuur geplaatst zal gaan worden.

Glasplaat in een Miele inductieplaat vervangen

Omdat 2 "elco's" moesten worden vervangen ligt de inductieplaat nu open. Wellicht het goede moment voor de vervanging van de glasplaat, die kort na de installeren goed in de linkeronder hoek is gescheurd. Kunt u ons een nieuwe plaat leveren en tegen welke prijs? Met vriendelijke. Miele type KM 5755

Kookgroep(en) toevoegen

We willen graag een oven/magnetron en een inductieplaat aan de keuken van ons kantoor toevoegen. Zover we kunnen zien is hier geen aparte groep voor, maar is er in de groepenkast wel ruimte voor gereserveerd en ligt er ook al een leiding gemarkeerd 'kook'. Kunt u een indicatie geven voor de kosten van het installeren van een kookgroep en contactdozen in de keuken voor de extra apparaten?

Groepenkast geheel vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Ik woon in een oud huis met 8 groepen. Ik wil een inductieplaat installeren maar weet niet of ik 1 of 3 fasen in huis heb. - Nieuwe meterkast, 10 groepen met aardlek en beltrafo - Inductieplaat aangesloten (eventueel een tweede perifex of 220 aansluiting extra in de keuken) - Advies als ik geen 3 fasen heb: eerst Enexis of eerst elektricien?