Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblad installeren met spoelbak:

Keukenblad installeren met spoelbak

keukenblad kopen en deze laten monteren door iemand. Helaas kan ik dit niet zelf. Mijn huurhuis is voorzien van een ijzeren keukenblad gewoon van een sociale huurwoning. Maar wil deze graag vervangen incl spoelbak..
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblad installeren met spoelbak uit heel Nederland:

Quooker installeren

Wij zouden graag een Quooker met boiler laten installeren in onze bestaande keuken. Wat betekent dat er een gat in het keukenblad geboord moet worden en het aansluiten op water en stroom.

Keuken met keukeneiland installeren

Wij zoeken een eerlijke en goede offerte voor onze nieuwe keuken. Indeling: Keukeneiland - maat: 300x120cm | functies: koken, water, afwasmachine | materiaal: wit mat met keramiek zwart keukenblad Kastenwand - maat: 350x220cm | functies: koelvriescombi, stoomoven, combi-oven (beide ooghoogte) | materiaal: deuren van bamboehout, binnenwerk standaard. Alle kasten krijgen slow-sluitingen. Graag eerst een indicatie via de mail.

Keukenblad, kraan en wasbak installeren

Ik wil een nieuw keukenblad, kraan en afwasbak kopen bij GAMMA en zoek iemand die het installeren. Het fornuis moet er ook in passen. Het blad is nog niet uitgekozen.

Uitsparing voor een vlakbouw spoelbak laten maken

Wij gaan binnenkort ons keukenblad (houten blad/ caressi ca 3415ro) vervangen. Daarin komt een nieuwe spoelbak (ongeveer 94 x 55 cm). Hiervoor willen wij een partij die een uitsparing voor een vlakbouw spoelbak kan maken en de spoelbak kan installeren.

Keukenblad inzagen en installeren

Wij willen een nieuw keukenblad laten inzagen en installeren van een bestaande keuken. Hierbij moeten ook ruimte gemaakt worden voor kranen, wasbak en snoeren. Afmetingen zijn ongeveer 2.90 x 0.60 meter.

Keuken, douche en toilet verbeteren

Ik wil in mijn woning diverse onderhouds- en renovatieklussen laten verzorgen. Het gaat om de volgende zaken. KEUKEN: In de keuken wil ik over de hele lengte een keukenblad met spoelbak laten installeren (Duropal 32 mm met rechte randafwerking) het gasstel komt bovenop het blad, de koelkast er onder. Er zit een kraan en afvoer van de niet meer aanwezige wasmachine die verplaatst/afgesloten moeten worden, misschien kan er later een vaatwasmachine. Een stopcontact moet verwijderd worden en het bestaande stopcontact dat 25 cm hoger zit moet een extra contact krijgen. De aanwezige kraan die gehandhaafd kan worden, en wil ik graag voorzien van een flexibel verlengstuk zodat de spoelbak makkelijk schoon gemaakt kan worden. DOUCHERUIMTE: Hier wil ik een meubel met lades met een wastafel laten installeren, een spiegel erboven (Hera badmeubel Gamma 60 cm breed). De bestaande kraan kan gehandhaafd blijven. Wel is er een nieuwe glazen plank nodig. De douchekop en doucheslang moeten vervangen worden. TOILET: Het fonteintje moet vervangen worden (moet ik nog uitzoeken). De afvoer moet worden ingefreesd in de muur. zodat de leiding niet meer zichtbaar is. Het beton-email dat er nu zit wordt dan beschadigd, maar dit vind ik geen probleem, als het maar glad afgewerkt wordt.

Verschillende klussen in de keuken

Ik wil graag een nieuwe spoelbak (49 cm breed), kraan en gaskookplaat (75 cm breed) in een nieuw kunststof keukenblad laten frezen, het verplaatsen van een afzuigkap inclusief elektra en er moet een gat geboord worden, 3 x keukenkastjes installeren en inbouw oven installeren en gas aansluiten. Wat zijn de kosten hiervoor en op welke termijn kan dit gebeuren?

Keukenblad en kastje aanpassen en Quooker installeren

1) De gaskookplaat en de oven verwijderen. 2) Granieten keukenblad op maat zagen en afwerken, zodat een fornuis van 90 cm breed er tussen past. 3) Naastliggend kastje in de breedte aanpassen. Deze wordt ongeveer 5 cm smaller (laden en deurtje hoeven niet aangepast te worden). 4) Quooker installeren onder wasbakken.

Gat boren in granieten keukenblad

Er moet een gat van 105 mm worden geboord in ons (waarschijnlijk granieten) aanrechtblad t.b.v. een wandcontactdoos. Het aanrechtblad zit al gemonteerd op de keuken. De contactdoos zal ik zelf installeren, het gaat dus enkel om het aanbrengen van een opening.

Standaard keuken plaatsen

Ik heb onlangs een standaard recht model keuken gekocht en zou graag hulp willen bij het installeren. De keuken bestaat uit: kasten (hangend + staand), koelkast, kookplaat, oven, wasbak en keukenblad. Het is een redelijke eenvoudige keuken waarbij de kastjes al zijn gemonteerd en de vloer egaal is. Het betreft met name de volgende werkzaamheden: - Stellen van de keuken. - Monteren en aansluiten van de koelkast. - Keukenblad op maat zagen voor de wasbak en kookplaat. - Ophangen van de keukenkastjes. - Plaatsen afzuigkap. Mijn installateur en elektricien hebben de nodige voorbereidingen al getroffen. Wellicht kunnen we deze aanvullende werkzaamheden ook nog bespreken of kan ik zorgen dat mijn elektricien/installateur aanwezig is. Daarnaast is het mijn doel om de gehele muur achter de keuken te bedekken met een gipswand om deze vervolgens netjes te laten stucken (inclusief boven de keuken).

Partners

Partners van Casius