Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bulthaup afzuigkap repareren motortje lamelle kapot:

Bulthaup afzuigkap repareren motortje lamelle kapot

1 motortje van onze Bulthaup afzuigkap met vleugel lamellen (zie foto's) is kapot en moet vervangen worden. We hebben hiervoor nog geen nieuwe onderdelen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bulthaup afzuigkap repareren motortje lamelle kapot uit heel Nederland:

Bulthaup keuken renoveren

Ik heb een Bulthaup keuken waarvan ik 10 deurtjes, 6 ladefrontjes en een front op de koelkast en afwasmachine wil laten vervangen. Ook wil ik de koof om de afzuigkap in dezelfde vervanging laten meenemen. Ik maak graag een afspraak om de keuken hier te laten beoordelen en alles in te meten. Ik ontvang graag uw offerte met daarin afzonderlijke posten voor de levering en montage.

Bulthaup afzuigkap repareren

Onze Bulthaup afzuigkap werkt niet meer. De elektriciteit doet het wel; lichtjes branden en nummers van standen zijn zichtbaar maar motor gaat niet aan.

Bulthaup keuken herstellen

We willen graag onze 19 jaar oude Bulthaup keuken laten herstellen. De scharnieren dienen afgesteld/vervangen te worden. De afwasmachine is nieuw maar staat niet in een lijn met de kastjes. We willen de spoelbak, de afzuigkap, de kookplaat en inbouw afvalbak vervangen.

Afzuigkap vervangen

Het betreft het vervangen van een Siemens afzuigkap in een wat oudere Bulthaup keuken. De vakman dient de nieuwe afzuigkap ook moeten leveren. Daarnaast wil ik gelijk de keukenmengkraan laten vast zetten.

Bulthaup keuken renoveren / repareren

Barblad en aanrechtblad willen we laten vervangen, dit is uit 1 stuk. Op dit moment is het een kunststof aanrechtblad van een Bulthaup keuken uit 1987. Graag willen we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een nieuw aanrechtblad. Kan het aanrechtblad vervangen worden zonder dat de tegels beschadigd worden? Daarnaast willen we graag afvalbakken in de gootsteenkast laten aanbrengen. Als laatste willen we graag de afzuigkap laten vervangen, op die manier dat er niets aangepast dient te worden en ook graag in overleg wat er mogelijk is.