Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor schade aan keukenkastjes herstellen:

Schade aan keukenkastjes herstellen

Ik zou graag mijn keukenkastjes willen laten vervangen doordat er sprake is geweest van een lekkage. Door de lekkage is er vocht in de muren/het huis gekomen. Hierdoor laat de lijmlaag van de lamineerlaag volledig los. Graag zou ik hier een prijsindicatie van willen en de evt. Opties/modellen die beschikbaar zijn.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schade aan keukenkastjes herstellen uit heel Nederland:

Waterschade keuken herstellen

Schade aan keuken: Systeemplafond met spotjes, laminaatvloer, mdf plinten, keukenkastjes, afzuigkap, afzuiging wc. Herstelwerkzaamheden: Gipsplafond met spotjes en laten stucen, tegelvloer, afzuigkap, afzuiging wc, keukenkastjes schuren en lakken. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de herstelwerkzaamheden die ik kan tonen aan de verzekeringsmaatschappij en de eventuele meerprijs van de herstelwerkzaamheden ten opzichte van de oude situatie.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Schade keuken herstellen

In verband met waterschade door hevige regenval, is onze keuken beschadigd. Het water is door de gootsteen gespoten de keukenkastjes in. We kwamen terug van vakantie en troffen het aan. De buitenkant van de frontjes van de keuken kastje zijn gebobbeld en op het laadje is het folie er daardoor af, stond bol. De planken van 3 keukenkastjes zijn uitgezet en moeten vernieuwd worden. Graag van u een offerte.

Schade aan keukenkastjes herstellen

Ik heb lekkage gekregen door een lekkende kraan en lekkende afvoer aan mijn keukenblok onderaan het wastafel. Hierdoor zijn de vier keukenkasten door waterlekkage beschadigd. Er moeten waarschijnlijk deels of geheel nieuwe kasten geplaatst worden. Bijgesloten doe ik u toekomen de foto's ervan. Wat gaat het me kosten om het te herstellen of te vervangen? De verzekering wil eerst de offerte zien.

Lekkageschade herstellen

Ten gevolge van een lekkage hebben wij schade in badkamer en keuken en aan vloeren en muren. Voor de verzekering moet een offerte worden opgevraagd, waarna uitvoering van herstel: Keuken: 2 keukenkastjes zijn uitgezet en het aanrecht blad is verdikt. Tevens zit er vermoedelijk achter deze kastjes nog "onbekende" schade. Ook het dubbele plafond is hier beschadigd. Badkamer: Een aantal muur- en vloertegels zitten los. Er zit in 1 tegel een barst en in het plafond en muur zitten nog "onbekende" gebreken. Vloer: Schimmel en er moet opnieuw vinyl gelegd worden (ongeveer 4 m²). Nieuw tapijt en ondervloer voor kamer van 12 m². Nieuw laminaat en ondervloer voor hal van 4 m². Spachtel trappenhuis verwijderen en opnieuw aanbrengen/verven (wit) van 2 verdiepingen. Graag willen wij iemand die kan bepalen wat er allemaal hersteld moet worden en wat dit gaat kosten, rekening houdend met hetgeen hersteld wordt past bij huidige situatie. Er is al een bedrijf geweest om alles te drogen.

Laminaat en keuken met waterschade repareren

Door waterschade is het laminaat van mijn keukenvloer kromgetrokken en heeft het zijpaneel van 1 van de keukenkastjes schade opgelopen. De keuken is ongeveer 8 m2. Ik ben op zoek naar iemand die dit kan herstellen/een nieuwe vloer kan aanleggen. Graag zou ik hiervoor een offerte laten opstellen.

Folie op keukenkastjes herstellen

Door een constructiefout van onze nieuwe combi-oven heeft de folie aan de onderzijde van het kastdeurtje erboven losgelaten (gedeeltelijk). Hopelijk kunt u dit repareren. U treft de foto’s van de schade hierbij aan. Graag hoor ik op korte termijn van u eventueel voorzien van een prijsopgave.

Vervangen plinten en reparaties in keuken

Vervangen plinten en reparaties in de keuken: - er is schade aan het folie van een kastdeurtje van de apothekerskast. - er zitten krassen op de aluminium handgreep van de oven. - een nieuwe plint boven de keukenkastjes om het dicht te maken tot aan het plafond. - en een kapotte plint onder de keuken moet vervangen worden. De plinten zijn ruim vier meter en boven een meter of drie. Wilt u mij bellen voor een afspraak?

Vaatwasser vervangen en wat reparatieklusjes

Het betreft een reparatie aan de keuken: het vervangen van de vaatwasser, welke (door vocht/warmte) schade heeft aangericht aan de staande wanden van keukenkastjes aan weerszijde van de vaatwasser. Ook is de voorzijde van de bodemplaat van het kastje aan de rechterzijde van de vaatwasser vochtig geraakt en gaan bollen (MDF plaat neem ik aan?). Ook zijn twee frontjes van de laden van het kastje aan de linkerkant gaan uitzetten en de deur van het kastje aan de rechterkant. Ook zal er nog een plint geplaatst moeten worden, de huidige is niet naar behoren. Ik wil mijn huis op den duur verkopen en wil het voornamelijk weer functioneel hebben. Ik heb geen groot budget en de vaatwasser hoeft ook zeker niet van de hoogste klasse te zijn. Ik hoor graag wat er geboden kan worden.

Vervangen en herstellen keukenkastjes

Door waterlekkage, boiler, in een of meerdere keukenkastjes moet ik van mijn verzekering een gespecificeerde offerte laten maken voor vervanging en herstel.Er is schade aan het gootsteenkast, vermoedelijk aan de kast waar de vaatwasser in staat en over de hele lengte de plint. De fronten zijn niet aangetast, alleen de binnenkant en achterwand zijn aangetast. Wanneer alles is goed gekeurd door de verzekeringsmaatschappij dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Partners

Partners van Casius