Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor klein gaslek repareren:

Klein gaslek repareren

Een monteur is langsgekomen om de meters te verwisselen en detecteerde daarbij een kleine gaslek. Hij vermoedde dat het in het fornuis of de kraan zat. Op dat moment kon de kraan niet worden afgesloten om dit te testen omdat de plint voor de kraan zat ( vast). Hij zei dat het niet de CV was. Graag wil ik dat dit zsm wordt opgelost.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klein gaslek repareren uit heel Nederland:

Gaslek laten repareren

Zwakke gaslucht rondom één van de knopjes van de (gas)kookplaat. Geen gaslucht bij de pitten of ketel, enkel rondom de knop. Graag iemand die de slangen van de kookplaat kan nalopen en de lekkage kan maken.

Gaslek in de keuken oplossen

Er is een gaslek ergens tussen de gaskraan en het fornuis ontdekt en ik wil dit graag op heel korte termijn laten repareren.

Gaslek laten repareren

Gaslek gevonden door elektrotechnisch monteur, moet deze op laten lossen om mijn huis te kunnen verkopen.

Gaslek laten repareren

Wij hebben een gaslek, we weten alleen niet waar. Wat vermoedt u dat de kosten voor een reparatie zullen zijn?

Gaslek bij het fornuis repareren

Bij 2 gaspitten ruik ik een lichte gaslucht we zijn net verhuisd gasslang ook aan vervanging toe waarschijnlijk. Dit wil ik in geheel laten nakijken.

Gaslek repareren

Bij plaatsen van een slimme meter is een gaslek geconstateerd bij het gasfornuis. Ik wil dit graag laten repareren en weten hoeveel dit kost.

Gaslek laten repareren

Vermoedelijk gaslek bij kook toestel, wie kan dit repareren ?

Gaslek laten repareren

Graag willen wij een gaslek laten repareren. Er is bij ons een gaslek geconstateerd door Liander bij het vervangen van de meters. De drukdaling was 6,8 mbar in 3 minuten. Een onafhankelijke loodgieter heeft dit zojuist bevestigd. Hij verwacht dat de leidingen onder het huis vanaf de meter tot de keuken moeten worden vervangen en dat het 3 dagen werk is.

Gaslek traceren en repareren

Na vervangen van de meter blijkt er een lek te zijn van 6 mbar in 4,5 minuten. Gas is afgesloten dus we zijn op zoek naar en snelle en betaalbare oplossing. Het is niet duidelijk waar het lek zich bevind. De leidingen zijn niet zichtbaar. Volledige gasleiding is zo'n 16 jaar geleden nieuw aangelegd (CV en gasfornuis)

Gaslek repareren

Ik zou graag een controle op lekkage van mijn gasleidingen hebben, en daarbij eventuele reparatie indien nodig.