Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bulthaup keuken opnieuw stellen:

Bulthaup keuken opnieuw stellen

Ik heb een Bulthaup B3 keuken. Ik wil graag dat 2 lades opnieuw gesteld worden, dat twee kastdeuren opnieuw worden gesteld en dat het actieve koolstoffilter van mijn Gaggenau AT-400-100 wordt vervangen. Ik heb dit filter reeeds besteld bij Gaggenau.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bulthaup keuken opnieuw stellen uit heel Nederland:

Onderhoud aan een Bulthaup keuken

We hebben een Bulthaup-keuken van ca. 17 jaar oud. De verlichting boven het aanrecht - een kleine TL-buis - is stuk en het lukt ons niet om deze te vervangen. Nog iets concreter: het lukt ons niet om het kunststof-afdekplaatje dat voor de TL-buis zit te verwijderen (zonder het kapot te maken). We zouden graag hulp inroepen. Het gaat er dus om de TL-buis te vervangen, en indien mogelijk ook het plastic/kunststof afdekplaatje te vervangen. (Het is al licht beschadigd door onze pogingen het los te krijgen. )

Bulthaup keuken renoveren

Ik heb een Bulthaup keuken waarvan ik 10 deurtjes, 6 ladefrontjes en een front op de koelkast en afwasmachine wil laten vervangen. Ook wil ik de koof om de afzuigkap in dezelfde vervanging laten meenemen. Ik maak graag een afspraak om de keuken hier te laten beoordelen en alles in te meten. Ik ontvang graag uw offerte met daarin afzonderlijke posten voor de levering en montage.

Scharnieren van de inbouwkoelkast vervangen

We hebben een een bulthaup keuken met wrsch een siemens inbouw koelkast. Deze sluit niet meer optimal. Ik zou graag de schanieren willen laten vervangen

Kastdeurtjes van de Bulthaup keuken afhangen

Wij hebben een Bulthaup keuken van ongeveer 14 jaar oud waarvan de deurtjes opnieuw moeten worden afgehangen en de carrouselkast vervangen. Het is een open keuken. Het is een L-vormige keuken. De korte kant is 1.80 meter en de lange kant is ongeveer 3.20 meter.

Laden van een Bulthaup keuken repareren

Ik zoek iemand die 2 laden in een Bulthaup keuken kan repareren. Het is een kliksysteem. Nu valt de lade helemaal naar binnen. En alle andere kasten en lades even nakijken en afstellen.

Bulthaup keuken nalopen

Onze Bulthaupkeuken heeft een soort update nodig. Een scharnier vervangen dat niet meer functioneert, andere scharnieren stellen. Verder onderdeel vervangen van onze cooker. Laden nalopen. Totaal 8 kasten, 18 laden.

Bulthaup keuken herstellen

We willen graag onze 19 jaar oude Bulthaup keuken laten herstellen. De scharnieren dienen afgesteld/vervangen te worden. De afwasmachine is nieuw maar staat niet in een lijn met de kastjes. We willen de spoelbak, de afzuigkap, de kookplaat en inbouw afvalbak vervangen.

Scharnieren van Bulthaup keukendeuren vervangen

Onze Bulthaup keuken is 12 jaar oud en de scharnieren van 2-4 deuren zijn aan vervanging toe. Ik verneem hier graag de kosten voor.

Bulthaup keuken verplaatsen

Bulthaup keuken demonteren in Amsterdam en plaatsen in Heerewaarden.

Kastjes van een Bulthaup keuken afhangen

Onze Bulthaup keuken is 11 jaar oud en ik wil graag dat de kastjes worden afgehangen, de vaatwasser weer goed in lijn komt en twee klik mechanismen (gerepliceerd deurtjes) worden vervangen. Al met al voor een vakman nog geen 30 minuten, maar voor mij niet te doen.

Partners

Partners van Casius