Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bulthaup keuken opnieuw stellen:

Bulthaup keuken opnieuw stellen

Ik heb een Bulthaup B3 keuken. Ik wil graag dat 2 lades opnieuw gesteld worden, dat twee kastdeuren opnieuw worden gesteld en dat het actieve koolstoffilter van mijn Gaggenau AT-400-100 wordt vervangen. Ik heb dit filter reeeds besteld bij Gaggenau.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bulthaup keuken opnieuw stellen uit heel Nederland:

Bulthaup keuken renoveren

Wij hebben een bulthaup keuken van circa 10 jaar oud. Ik zou graag de laden opnieuw willen laten stellen en bij onze bovenkastjes is de gasveer versleten, zodat deze niet goed meer open blijven staan. Daarnaast hebben wij een apart kastje van bulthaup aan de zijkant van de keuken staan. Dit wil ik mogelijk verplaatsen naar de andere kant, of hier een andere kast van bulthaup die wel in dezelfde stijl is. Mijn ervaring met de Bulthaupwinkel is dat e.e. a heel erg lang duurt en duur is, daarom ben ik opzoek naar een alternatief.

Bulthaup keuken plaatsen en aanpassen

Via marktplaats hebben we een mooie bulthaup keuken gekocht, die we nu willen laten plaatsen in ons nieuwe huis. Gaat om gas-, water-, elektra-aansluitingen, en om het plaatsen van kasten, kookeiland en aanrecht. Tevens moet het aanrecht een stuk korter gemaakt worden, het gaat om een dik bulthaupaanrecht/kookeiland. We zoeken een deskundige die ons hierbij kan helpen.

Bulthaup keuken renoveren

Wij willen onze Bulthaup keuken inmiddels 17 jaar oud renoveren. Er zijn aantal aluminium strips aan de voorzijde van kastjes aan vervanging toe, deze laten los en/of ontbreken. Enkele scharnieren laten stellen of vervangen zoals bij de koelkast opdat wij een nieuwe koelkast kunnen integreren. Meedenken over losse koelkast of toch bestaande inbouw koelvriescombinatie renoveren. Vervangen koolstoffilter Gaggenau.

Onderhoud aan een Bulthaup keuken

We hebben een Bulthaup-keuken van ca. 17 jaar oud. De verlichting boven het aanrecht - een kleine TL-buis - is stuk en het lukt ons niet om deze te vervangen. Nog iets concreter: het lukt ons niet om het kunststof-afdekplaatje dat voor de TL-buis zit te verwijderen (zonder het kapot te maken). We zouden graag hulp inroepen. Het gaat er dus om de TL-buis te vervangen, en indien mogelijk ook het plastic/kunststof afdekplaatje te vervangen. (Het is al licht beschadigd door onze pogingen het los te krijgen. )

Bulthaup keuken renoveren

Ik heb een Bulthaup keuken waarvan ik 10 deurtjes, 6 ladefrontjes en een front op de koelkast en afwasmachine wil laten vervangen. Ook wil ik de koof om de afzuigkap in dezelfde vervanging laten meenemen. Ik maak graag een afspraak om de keuken hier te laten beoordelen en alles in te meten. Ik ontvang graag uw offerte met daarin afzonderlijke posten voor de levering en montage.

Scharnieren van de inbouwkoelkast vervangen

We hebben een een bulthaup keuken met wrsch een siemens inbouw koelkast. Deze sluit niet meer optimal. Ik zou graag de schanieren willen laten vervangen

Kastdeurtjes van de Bulthaup keuken afhangen

Wij hebben een Bulthaup keuken van ongeveer 14 jaar oud waarvan de deurtjes opnieuw moeten worden afgehangen en de carrouselkast vervangen. Het is een open keuken. Het is een L-vormige keuken. De korte kant is 1.80 meter en de lange kant is ongeveer 3.20 meter.

Laden van een Bulthaup keuken repareren

Ik zoek iemand die 2 laden in een Bulthaup keuken kan repareren. Het is een kliksysteem. Nu valt de lade helemaal naar binnen. En alle andere kasten en lades even nakijken en afstellen.

Bulthaup keuken nalopen

Onze Bulthaupkeuken heeft een soort update nodig. Een scharnier vervangen dat niet meer functioneert, andere scharnieren stellen. Verder onderdeel vervangen van onze cooker. Laden nalopen. Totaal 8 kasten, 18 laden.

Bulthaup keuken herstellen

We willen graag onze 19 jaar oude Bulthaup keuken laten herstellen. De scharnieren dienen afgesteld/vervangen te worden. De afwasmachine is nieuw maar staat niet in een lijn met de kastjes. We willen de spoelbak, de afzuigkap, de kookplaat en inbouw afvalbak vervangen.

Partners

Partners van Casius