Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

Keukenlade van een Siematic keuken repareren

Het bevestigingssysteem van een frontje van een lade is stuk, ik wil dit onderdeel vervangen of laten vervangen. Zie foto Het merk is Siematic

Keukenlade repareren van een Siematic keuken

Van een van de lades van onze Siematic-keuken is het frontje afgebroken dat her ladefront bevestigd aan de lade (zie foto's). De la functioneert gewoon. Het ladefront is ook niet kapot. Alleen de bevestiging is kapot. Kunt u ons helpen?

Bestaande Siematic keukenkastjes repareren

Wij hebben een Siematic keuken met twee bovenkasten. De glazen deuren die daarvoor zitten, blijven niet openstaan als je ze omhoog doet. Enige jaren geleden was dat ook het geval. Toen zijn er nieuwe onderdelen ingekomen. Ik heb nu het idee, dat die opnieuw moeten worden gesteld, maar zeker weet ik het niet. Het bedrijf wat dit voorheen deed, heeft nu een andere tak van sport gekozen. Siematic zegt dat dit niet perse door hen opgepakt dient te worden.

Geleiders van keukenlade repareren

Van onze Siematic keuken gaat één van de lades (90cm) niet meer helemaal open. Kan wel weer dicht maar eerst beetje optillen. De rechter geleide is zo te zien kapot.

Bestaande Siematic keuken repareren

Wij willen de wand achter het aanrechtblad en de kookplaat laten betegelen. Na het tegelen moet het aanrechtblad (L-vormig) ongeveer 1 centimeter omhoog worden gebracht om op de onderste rij tegels aan te sluiten. Graag hiervoor een offerte, dus exclusief tegelen. Mocht ik de offerte prima vinden zou ik graag ook een offerte ontvangen voor het plaatsen van de tegels. Ik zou graag mozaïek tegels willen hebben.

Siematic keuken laten repareren

De deur van de koelkast sluit niet goed meer af. Hij hangt er ook een beetje scheef in. Daarnaast is door water de lade onder de koelkast uit gaan zetten (zie foto). Gaarne zo spoedig mogelijk te repareren.

Nieuwe scharnieren voor vrieslades Siematic keuken

Nieuwe scharnieren plaatsen

Klussen in SieMatic keuken uitvoeren

Onlangs is er bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd en wij willen daar nu het bestaande frontje op laten terugplaatsen. Verder willen we dan ook even naar het mechanisme van onze carrouselkast laten kijken, omdat dat niet naar behoren werkt en mogelijk moet worden vervangen. Het betreft een SieMatic keuken.

Front van bestaande Siematic keukenlade repareren/bevestigen

Van een van de lades van onze Siematic-keuken is het frontje afgebroken. De la functioneert gewoon. Het ladefront is ook niet kapot. Alleen de bevestiging is kapot. We hebben een onderdeel nodig en iemand die het voor ons kan repareren.

Softclose vervangen van Siematic keukenlades en kasten

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor een totale check van onze keuken op alle hang en sluit werk zie hieronder enige foto's. De lades zijn soft close, en sluiten niet precies. Daar moet waarschijnlijk nieuwe veren in. En de vleugeldeur op de keukenkast bovenop, moet ook afgesteld worden. De ander moet vernieuwd worden.

Partners

Partners van Casius