Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

Nieuwe scharnieren voor vrieslades Siematic keuken

Nieuwe scharnieren plaatsen

Klussen in SieMatic keuken uitvoeren

Onlangs is er bij ons een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd en wij willen daar nu het bestaande frontje op laten terugplaatsen. Verder willen we dan ook even naar het mechanisme van onze carrouselkast laten kijken, omdat dat niet naar behoren werkt en mogelijk moet worden vervangen. Het betreft een SieMatic keuken.

Front van bestaande Siematic keukenlade repareren/bevestigen

Van een van de lades van onze Siematic-keuken is het frontje afgebroken. De la functioneert gewoon. Het ladefront is ook niet kapot. Alleen de bevestiging is kapot. We hebben een onderdeel nodig en iemand die het voor ons kan repareren.

Softclose vervangen van Siematic keukenlades en kasten

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor een totale check van onze keuken op alle hang en sluit werk zie hieronder enige foto's. De lades zijn soft close, en sluiten niet precies. Daar moet waarschijnlijk nieuwe veren in. En de vleugeldeur op de keukenkast bovenop, moet ook afgesteld worden. De ander moet vernieuwd worden.

Softclose vervangen van Siematic keukenlades

Wij hebben een SieMatic keuken van ongeveer 10 jaar oud met in totaal ongeveer 10 lades. Van 2 van de lades werkt het softclose mechanisme niet goed meer en de lades blijven gedeeltelijk open staan. Ik laat dit hier graag even beoordelen en repareren/vervangen. Mogelijk kunnen de andere lades dan ook even worden nagekeken. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Fronten van de SieMatic keuken renoveren

Wij hebben een SieMatic keuken van bijna 19 jaar oud en zijn uitgekeken op de kleurstelling, een lamineerlaag in de kleur ahorn. De keuken op zich is nog in erg goede staat. Wij zijn nu aan het bekijken of wij de keuken laten wrappen of laten spuiten in hoogglans wit. Het gaat daarbij om de fronten, panelen en één deur met glas. Ook de zijkant van de glaskast en de kast met de inbouwkoelkast willen we laten spuiten.

Scharnieren vervangen en nieuwe inbouwkoelkast plaatsen

We willen een nieuwe inbouwkoelkast en de scharnieren van de deur van de koelkast moeten vervangen. Het is een Siematic keuken. Kunt u het geheel aan ons aanbieden?

Keukenlade repareren van een Siematic keuken

Een van de keukenlades van mijn Siematic keuken, geplaatst in 2010, werkt niet goed meer. Ik denk dat er een geleider kapot is. De lade trekt scheef en gaat niet meer helemaal dicht. De lade is 90 centimeter groot. Ik wil de lade graag laten repareren.

Defecte keukenlade repareren

Een van de keukenlades van mijn Siematic keuken werkt niet goed meer. Ik denk dat de geleiders kapot zijn.

Siematic keuken laten renoveren

Wij hebben een oude SieMatic keuken uit 1994. Deze willen wij graag laten renoveren. We maken graag een afspraak om onze wensen hier te bespreken en de keuken te beoordelen. We ontvangen daarbij graag uw advies en offerte.

Partners

Partners van Casius