Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor bestaande siematic keuken repareren:

Bestaande Siematic keuken repareren

Reparaties aan bestaande Siematic keuken van 7 jaar oud: - Koelkastdeur goed hangen; - Keukenkast deurtjes weer recht hangen; - Afzuiger repareren.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande siematic keuken repareren uit heel Nederland:

Siematic keuken laten renoveren

Ik wil graag nieuw fronten laten plaatsen bij 12 onder- en bovenkasten en 3 lades van een Siematic keuken. Daarnaast wil ik 3 apparaten laten vervangen: de koelkast, oven/magnetron en fornuis. Mogelijk ook de vriezer. Het zou fijn zijn als jullie de oude kastjes en apparatuur ook kunnen afvoeren.

Afgebroken ladefrontje repareren in de keuken

Bij onze SieMatic keuken is er een ladefrontje van 30 cm breed afgebroken. Het frontje is nog heel, maar de bevestigingspuntjes niet. Misschien moeten er wat nieuwe bevestigingen op.

Front van een keukenlade repareren

Bij mijn keukenlade (90 breed, besteklade) is het front losgekomen door een afgebroken bevestiging. Het gaat om een Siematic keuken. Er is een nieuw wit kunststof onderdeel voor besteld. Ik heb nog een tekening van de montagevoorschriften.

Afzuigkap in de keuken vervangen

Mijn afzuigkap moet vervangen worden. De oude afzuigkap werkt niet meer en moet eruit gehaald worden en de nieuwe moet er in gezet worden. Het gaat om afzuigkap van Itho/Novy type D 814, ik heb deze afzuigkap al in huis. Gekocht bij Budgetplan via internet. De afzuigkap zit in een schouwmodel, de keuken is een SieMatic keuken.

Siematic keuken plaatsen en installeren

Het betreft het plaatsen van een nieuwe Siematic Kook schiereiland. Gas, water en elektra is al ter plaatse maar zal volgens de tekening nog aangepast moeten worden. Vervolgens het plaatsen van de koelkast, gasplaat, combi oven, kraan, gootsteen en Novi Zen schouw. 2 hoge kasten en 6 lage kasten met 20 mm composiet blad. De nieuwe keuken word in week 9 geleverd, de oude keuken zal ik zelf verwijderen.

Siematic keuken afstellen en repareren

Van een brede besteklade onder het gasfornuis is het front losgekomen. Die moet gerepareerd worden. Het betreft een Siematic keuken. Verder willen wij graag dat de overige lades en kastdeurtjes afgesteld worden. Sommige lades trekken namelijk niet meer soepel dicht. Kastdeurtjes hangen niet allemaal meer netjes en ik wil graag de geleiding van de lades laten nalopen.

Fronten en een werkblad van de keuken vervangen

In ons nieuwe huis staat een SieMatic keuken, vermoedelijk uit 1997. We willen graag de kastfronten vervangen in een andere kleur (inclusief de gekleurde voorkanten van het skelet). Plint is nog in orde. Het zijn ongeveer 12 deurtjes, 1 koelkastdeur, 5 lades en verwijderen van een kopstuk plus afwerken van zijkanten kastjes. We willen graag nieuwe werkbladen; een werkblad is 60 x 301 (uitsparing inductieplaat) en het andere is 60 x 304 (uitsparing dubbele wasbak). Als de prijs van deze renovatie ons past komt er eventueel inbouwen van Bosch koelkast en Siemens oven bij.

Vaatwasseraansluiting voorbereiden

In onze keuken (Siematic) is momenteel geen vaatwasser aanwezig. Om deze te kunnen plaatsen zullen kastjes/deuren moeten worden aangepast. Daarnaast moet ook de volledige aansluiting op waterleiding en elektra worden gerealiseerd. Ik wil graag laten onderzoeken of bovenstaande mogelijk is en een offerte ontvangen voor de werkzaamheden.

Stellen deur van apothekerskast

De deur in onze hoge apothekerskast in de keuken (Siematic) helt aan de bovenkant iets naar voren. Graag zou ik een offerte willen voor een stellen van de kast. De kast zit tussen twee kasten in. De deur moet gesteld worden.

Draaiplateau van een Siematic keuken herstellen

Het draaiplateau in de keuken met 2 deurtjes draait niet meer. Om toch bij de plank te komen heb ik de 2 deurtjes gedemonteerd. Het draaiplateau moet gerepareerd of vervangen worden. De kunststof schuifmechanisme lijkt scheef te zitten.

Partners

Partners van Casius