Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor verplaatsen keuken:

Verplaatsen keuken

Graag nodig ik u uit om ons te adviseren betreft een verplaatsing en verandering van kleur van onze keuken. De keuken moet 2 meter verschoven worden + leidingen verplaatsen. Ik ontvang graag een offerte incl. de materialen.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verplaatsen keuken uit heel Nederland:

Ikea keuken plaatsen

Ik wil mijn bestaande keuken uitbreiden en andere andere kant van de muur verplaatsen. De leidingen en elektra wordt al verlegd. Graag wil ik een offerte voor het ophangen van de kasten aan de muur en het monteren van de kookeiland. Apparaten hoeven niet aangesloten te worden en ook geen werkblad.

Verplaatsen keuken naar woonkamer

Ik wil de keuken verplaatsen van z'n huidige plek naar waar nu de woonkamer is, dit is een verplaatsing van 4 meter ongeveer. Wij hebben hulp nodig bij het verplaatsen van de leidingen (water, gas en waterafvoer) en afzuiging.

Verplaatsen van stopcontacten in keuken

Er zijn twee stopcontacten die met spoed verplaatst moeten worden in een nieuwe keuken.

Verplaatsen en extra stopcontacten aanleggen

Voor plaatsing van mijn nieuwe keuken moeten wat stopcontacten worden verplaatst en misschien wel extra aangelegd.

Uitbouw achterzijde drive in woning + verplaatsen keuken

Wij willen onze drive in woning aan de achterzijde uitbouwen. De bedoeling is uitbouw van 3 x 5 m met een glazen achterwand. Wij willen de woonkamer namelijk beneden realiseren. We weten niet of er een vergunning nodig is, de gemeente is heel onduidelijk, dus we komen er niet uit. Wij wonen aan de dijk met ringvaart en hebben dus geen huizen achter ons zitten. Graag laten wij dit door de vakman regelen. Aan de achterkant van de woning zit een betonnen balkon van 1.10 m breed. De uitbouw komt daaronder. We zitten tussen 2 huizen in. Graag advies over welke constructie het beste is. Er is een fundering nodig, de tuin is namelijk aan het verzakken. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen. We hebben een keuken op de 1e verdieping, deze willen wij verplaatsen naar de uitbouw, dus hiervoor moeten aansluitingen gemaakt worden en kan de vakman deze keuken ook verplaatsen? De keuken is op maat, maar welke afmeting deze heeft vinden wij lastig om zo te zeggen. Onder het hele huis zit een kruipruimte, dus dit moet qua leidingwerk te doen zijn.

Het verplaatsen van de cv-ketel en wasmachineaansluiting

CV ketel en eventueel ook een wasmachine moeten verplaatst worden vanaf de keuken naar de kast in de hal. Dus er moeten een vuilwaterpomp, leidingen en rookgasafvoeren geinstaleerd worden. De kast zal vantevoren ruimer worden gemaakt (is geen deel van de opdracht).

CV thermostaat verplaatsen

De thermostaat hangt nu in de gang en die willen we graag naar de keuken verplaatsen. Ik weet niet waar het stroomnetwerk van de cv ketel precies ligt (behalve dan bij de huidige plek van de thermostaat) dus mogelijk moet er een kabel worden doorgetrokken.

Dakterras en badkamer creëren, interne trap, keuken en houtkachel

Wij hebben een appartement op het oog (nog niet gekocht) maar zouden graag een grove indicatie van de kosten willen ontvangen. Het appartement bevind zich in Amsterdam (foto's hier te zien https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41557408-waalstraat-54-iii/) het betreft de 3e etage met mogelijkheid tot het creëren van een interne trap naar de 4e etage (deze bestaat nog niet). We willen graag een groffe prijsindicatie ontvangen voor het volgende: Op de 4e (zolder) verdieping: - bestaande raam/muur naar dakterras vervangen door een schuifdeur - dakterras afzetting creëren voor 20 m2 - creëren van een kleine badkamer (simpele douche en toilet) incl betegeling - creëren van interne trap (via de woonkamer) van de 3e naar 4e etage Op de 3e etage (woonlaag): - de keuken gas en water verplaatsen naar de woonkamer - creëren van een houtkachel (gebruikmaken van de bestaande schoorsteen) er moet een buis voor de houtkachel geplaatst worden Wij horen graag een prijsindicatie voor de losse onderdelen, indien mogelijk voor morgenavond zodat we een passend bod op dit appartement kunnen uitbrengen. Alvast ontzettend bedankt.

Verplaatsen/verleggen stopcontact ivm plaatsing keuken

Alle stopcontacten van het keukengedeelte in mijn nieuwbouw woning in Almere moeten op de juiste plek worden geplaatst. Zie bijlage. Bij het raam moet er een extra stopcontact worden geplaatst voor vaatwasser. Het wordt een L keuken.

Groepenkast vervangen, verlichting woonkamer

Rechts woonkamer (tuinkant) 3 opbouwspots plaatsen daar zitten geen stroompunten. Dus de leidingen moeten in het plafond niet zichtbaar zijn. De lichtdimmers moeten hiervoor ook geplaatst worden. De aansluiting van de TV willen we in de muur gefreesd hebben zodat deze niet zichtbaar is (kabelgoot). Lamp in de woonkamer zit nu een aansluiting die moet verplaatst worden naar boven de eettafel (1 tot 2 meter verplaatsen, aansluiting zit in het plafond) Links in de keuken 3 opbouwspots. Zit 1 stroompunt in het midden van de keuken, deze moet verplaatst worden ongeveer 1 meter voor de drie stroompunten van de opbouwspots. Stopcontacten in de woonkamer (lange kant) willen we naar beneden verplaatsen 3 fase aansluiting wordt op een later moment door Stedin geplaatst. Vervangen van de meterkast naar 12 groepen. Op dit moment zijn het er 7. Keuken moet voorbereid worden op het leidingenplan voor het plaatsen van de keuken.

Partners

Partners van Casius