Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad en gootsteenkastje plaatsen :

Aanrechtblad en gootsteenkastje plaatsen

Ik zou graag iemand willen die een nieuw aanrechtblad en 1 nieuw gootsteenkastje kan plaatsen in een bestaande keuken. Met ingefreesde wasbak en uitsparing voor kraan, vooraf opmeten van aanrecht. 242 x 60 cm. Svp zo snel mogelijk aangezien kraan stuk in oude aanrechtblad hangt.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad en gootsteenkastje plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwe keuken plaatsen

Ik wil graag een nieuwe keuken plaatsen. De keuken heeft 5 bovenkastjes en beneden gootsteenkastje en ladenblok. Vijf apparaten: combimagnetron, koelkast, vaatwasser, inductiekookplaat graniet aanrechtblad. Alle bedradingen en stopcontacten zijn al in orde. Oude keuken is al afgevoerd. Nieuwe keuken kan direct geplaatst worden.

Spoelbak in de keuken vervangen

Onze wasbak is van natuursteen (zelfde als aanrechtblad). De wasbak is beschadigd waardoor er een scheur in zit die doorloopt tot onder in het gootsteenkastje. Is het mogelijk om de wasbak te vervangen voor een RVS spoelbak?

Gootsteenkastje vervangen

Ik heb een Bruynzeel keuken van 4 jaar oud waarvan het gootsteenkastje moet worden vervangen, het aanrechtblad is van graniet met ingelijmde rechthoekige gootsteen. Tevens is er een inbouwboiler en een cooker die los moeten worden gemaakt en weer opnieuw aangesloten worden. Verzekeringskwestie. Foto kan ik u toesturen of u mag langskomen.

Vrijstaande vaatwasser aansluiten

Naast het gootsteenkastje komt een vrijstaande vaatwasser onder het aanrechtblad. Er is dus wel water vlakbij van de gootsteen maar nog geen aansluiting voor de vaatwasser. Er is ook elektra aanwezig, aangezien er nu een koelkast.

Installeren vaatwasser

Wat kost het om een vaatwasser te laten inbouwen in mijn keuken. Ik heb zo'n standaard wit keukenblok met zilver aanrechtblad. De vaatwasser dient ingebouwd te worden in het kastje naast het gootsteenkastje, dus vlakbij de afvoer. Vraag is of het mogelijk is. Vaatwasser kan eventueel ook geleverd worden maar het is eerst ter oriëntatie.

Betreft het aanleggen van aansluitingen ...

Betreft het aanleggen van aansluitingen voor een vaatwasser in mijn keuken. Het is een losse vaatwasser die onder het keukenblad in plaats van een keukenkastje geplaatst dient te worden. De vaatwasser komt naast het gootsteenkastje waar reeds een afgedopte waterleiding en een lege contactdoos voor een vaatwasser gerealiseerd zijn. (Hoek-)kastje dient onder het aanrechtblad verwijderd te worden en eventueel dient een voorziening getroffen te worden om het aanrechtblad te ondersteunen.

Ik heb nieuwe kastjes en een ...

Ik heb nieuwe kastjes en een aanrechtblad met spoelbak en kraan bij IKEA gekocht. De oude keuken bestaat uit 2 bovenkastjes en 2 onderkastjes met een losse afwasmachine + aanrechtblad. Dit moet vervangen worden door het nieuwe aanrechtblad + 3 bovenkastjes + onderin 1 gootsteenkastje + 1 apothekerskast + lade. Ik zet zelf de kastjes in elkaar. Ze moeten alleen geinstalleerd/opgehangen worden en het aanrechtblad moet gekit. Verder moeten er 2 stuks verlichting worden opgehangen onder de bovenkastjes.