Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor etna kookplaat repareren of vervangen:

Etna kookplaat repareren of vervangen

Er is iets op mijn kookplaat gevallen waardoor er een stuk van de rand is afgebroken. Is het mogelijk de plaat te vervangen en wat zou dit kosten? Het betreft een 10 jaar oude Etna Inductiekookplaat. Itemnr A396ZTUU/E2 PCODE 0H252099
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor etna kookplaat repareren of vervangen uit heel Nederland:

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een Bosch PXE675DC1E inductie kookplaat gekocht. Nu wil ik hem gaan aansluiten, maar er wordt nogal vaag gedaan over hoe hij aangesloten moet worden. Ik heb dus iemand nodig die er een Perilex stekker aan kan zetten. 15 jaar geleden is er 2 x 1 automaat aangelegd met een Perilex stopcontact. Dit voor een Etna nobel keramische plaat. De stekker heb ik al aangeschaft. Wat zijn de kosten en op welke termijn zou dit kunnen.

Perilex stekker aansluiten

Ik heb al een perilex stekker hij moet alleen aangesloten worden op op de kookplaat/oven het is een etna EFE509WIT

Extra groep en perilex stopcontact aanleggen

Ik heb een Etna keramische kookplaat gekocht. Hiervoor moet een extra groep worden aangebracht, een draad doorgetrokken naar de keuken en aangesloten volgens het schema 2L-2N, 230Vac.

Oude keuken laten verwijderen en afvoeren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van onze oude keuken en het afvoeren van het afval. De woning is op de vierde verdieping, er geen lift. Het is een keuken uit 2003. De fronten zijn van MDF, het keukenblad is van kunststof. Het is een hoekkeuken van in totaal 3.20 meter en 60 cm diep. Apparatuur: - Koelkast Etna uit 2003 - Afzuigkap Etna uit 2003 - Kookplaat Bauknecht uit 2011 - Combimagnetron Candy uit 2011 Dit alles verwijderen en afvoeren. In de week van 16 - 20 januari. Kunt u een prijs per mail sturen?

Perilex stekker aansluiten

Ik zou graag een keramische kookplaat aangesloten krijgen (ETNA EKP358 RVS) door middel van een perilex stekker. Deze zou op 2 fase moeten worden aangesloten. De meterkast is voorzien van een aparte kook-groep (2 fase als het goed is) en het perilex stopcontact is al aanwezig. Bij het stopcontact en de kookplaat zou deze dus moeten worden aangesloten (gelieve zo snel mogelijk). Ik zie u offerte graag tegemoet.

Gasfornuis ombouwen

Ik wil graag een etna gasfornuis ombouwen zodat die geschikt is voor bhutaangas. Het gaat om een gasfornuis waarbij zowel de kookplaat als oven beneden op gas werkt. Wil graag dat de hele oven op bhutaangas kan werken.

Elektra aanpassen voor indutiekookplaat

Nu koken we op gas. Etna T380ZT is de inductiekookplaat. Als wij overgaan tot een inductie kookplaat wat moet er dan gebeuren t.b.v. de elektrische aansluiting en wat zou dit kosten. Aansluitwaarde: 7.10 KWH zone linksvoor Ø 18 cm 2000 W zone linksachter Ø 16 cm 1400 W zone rechtsvoor Ø 16 cm 1400 W zone rechtsachter Ø 20cm 2300 W De meterkast (merk Oelink en Koenderink) heeft een hoofdzekering die automatisch is, denk ik. Deze heeft een zekering van 35 ampère. Bedankt.

ETNA kookplaat installeren

Graag laat ik mijn nieuwe inbouw keramische koopplaat ETNA T267ZT installeren. De oude keramische plaat is al verwijderd.

Aansluiten van een electrische kookplaat

Ik heb een electrische kookplaat gekocht in vestiging Helmond, maar kan het niet aansluiten. Op advies van de winkel ben ik bij u terecht gekomen. Ik wil graag mijn electrische kookplaat door jullie laten installeren,er zit ook geen aansluit snoer bij. Ik wil u vragen zsm contact met mij op te nemen en een afspraak kan maken voor het aansluiten van kookplaat. Het is een ETNA, Tek161RVS? EV 3N~50/60Hz Type: E MOD 60E.

Glasplaat kookplaat vervangen

Glasplaat van de Etna A390 is gescheurd en moet worden vervangen. Hoeveel gaat dit kosten en kan dat op locatie gebeuren?