Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor etna kookplaat repareren of vervangen:

Etna kookplaat repareren of vervangen

Er is iets op mijn kookplaat gevallen waardoor er een stuk van de rand is afgebroken. Is het mogelijk de plaat te vervangen en wat zou dit kosten? Het betreft een 10 jaar oude Etna Inductiekookplaat. Itemnr A396ZTUU/E2 PCODE 0H252099
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor etna kookplaat repareren of vervangen uit heel Nederland:

Twee klussen in de keuken

Ik wil in mijn keuken twee dingen laten doen. Ik heb een nieuwe keukenboiler nodig. Denk aan een Plieger keuken boiler 10 liter of Heathflow 10 liter met toebehoren. En ik heb een Etna kookplaat, ook van de Gamma, waar twee pitten het niet doen en de stroom voorziening omgebouwd moet worden. Dit na overleg met Etna zelf. Het zou fijn zijn als dat in een keer kan.

Glasplaat van de inductiekookplaat laten vervangen

De glasplaat van onze Etna inductie kookplaat is gebarsten. Deze wil ik laten vervangen

Elektrische kookplaat vervangen

Alleen het vervangen van electrische kookplaat etna in de schuur.... stroom voorziening, aansluiting is aanwezig. Betreft Klein klusje van maximaal 10 -15 min. Nieuwe kookplaat zal aanwezig zijn.

Elektrische kookplaat laten aansluiten

Boven bij de verhuur moet een kookplaat aangesloten worden ( 4 pits etna met perilex stekker Beneden zit de meterkast waar het op aan gesloten moet worden

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een Bosch PXE675DC1E inductie kookplaat gekocht. Nu wil ik hem gaan aansluiten, maar er wordt nogal vaag gedaan over hoe hij aangesloten moet worden. Ik heb dus iemand nodig die er een Perilex stekker aan kan zetten. 15 jaar geleden is er 2 x 1 automaat aangelegd met een Perilex stopcontact. Dit voor een Etna nobel keramische plaat. De stekker heb ik al aangeschaft. Wat zijn de kosten en op welke termijn zou dit kunnen.

Perilex stekker aansluiten

Ik heb al een perilex stekker hij moet alleen aangesloten worden op op de kookplaat/oven het is een etna EFE509WIT

Extra groep en perilex stopcontact aanleggen

Ik heb een Etna keramische kookplaat gekocht. Hiervoor moet een extra groep worden aangebracht, een draad doorgetrokken naar de keuken en aangesloten volgens het schema 2L-2N, 230Vac.

Oude keuken laten verwijderen en afvoeren

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van onze oude keuken en het afvoeren van het afval. De woning is op de vierde verdieping, er geen lift. Het is een keuken uit 2003. De fronten zijn van MDF, het keukenblad is van kunststof. Het is een hoekkeuken van in totaal 3.20 meter en 60 cm diep. Apparatuur: - Koelkast Etna uit 2003 - Afzuigkap Etna uit 2003 - Kookplaat Bauknecht uit 2011 - Combimagnetron Candy uit 2011 Dit alles verwijderen en afvoeren. In de week van 16 - 20 januari. Kunt u een prijs per mail sturen?

Perilex stekker aansluiten

Ik zou graag een keramische kookplaat aangesloten krijgen (ETNA EKP358 RVS) door middel van een perilex stekker. Deze zou op 2 fase moeten worden aangesloten. De meterkast is voorzien van een aparte kook-groep (2 fase als het goed is) en het perilex stopcontact is al aanwezig. Bij het stopcontact en de kookplaat zou deze dus moeten worden aangesloten (gelieve zo snel mogelijk). Ik zie u offerte graag tegemoet.

Gasfornuis ombouwen

Ik wil graag een etna gasfornuis ombouwen zodat die geschikt is voor bhutaangas. Het gaat om een gasfornuis waarbij zowel de kookplaat als oven beneden op gas werkt. Wil graag dat de hele oven op bhutaangas kan werken.