Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, keuken renoveren, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, voorbereidingen treffen voor plaatsing van nieuwe keuken, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, electra aanleggen en waterafvoer verplaatsen ivm nieuwe keuken, onderdelen van bestaande keuken aanpassen, keukenblok plaatsen, kitchen remodeling en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Amsterdam Zuidoost:

Wijnkoelkast inbouwen

wij hebben een inbouw-wijnkoelkast op het oog en een willen deze graag geplaatst hebben op de plek waar nu een keukenkastje zit. de draagconstructie van het keukenblad moet wel in takt blijven. het gaat dus om verwijderen keuken kast, en inbouwen koelkast. De ruimte onder het keukenblad is diep, hoog, en breed genoeg. eventueel dient de afwerking wel te moeten worden aangepast.

Verplaatsen keuken

Graag nodig ik u uit om ons te adviseren betreft een verplaatsing en verandering van kleur van onze keuken. De keuken moet 2 meter verschoven worden + leidingen verplaatsen. Ik ontvang graag een offerte incl. de materialen.

keuken voorbereiden voor installeren keuken

Ik wil in de keuken graag de waterleidingen laten infrezen door een professional.

Aanrechtblad en gootsteenkastje plaatsen

Ik zou graag iemand willen die een nieuw aanrechtblad en 1 nieuw gootsteenkastje kan plaatsen in een bestaande keuken. Met ingefreesde wasbak en uitsparing voor kraan, vooraf opmeten van aanrecht. 242 x 60 cm. Svp zo snel mogelijk aangezien kraan stuk in oude aanrechtblad hangt.

Plaatsen van een nieuw aanrechtblad

Een recht aanrechtblad moet vernieuwd worden. Ook moet er een nieuwe spoelbak erin en de aansluiting /afvoer plaatsen. Maat 325 x 60. Ook moet er in de badkamer een oude wasbak weggehaald worden, en deze moet vervangen worden door een wasbak die ik al heb. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Vervangen recirculatiekap naar afzuigkap met afvoer naar buiten

Wij zoeken een vakman die onze huidige afzuigkap recirculatie kan vervangen met een nieuwe afzuigkap met een slang naar buiten. En ook het rooster aan de buitenkant kan plaatsen en een ombouw om de slang heen, zodat het een mooi geheel wordt met de keuken. De afstand naar buiten is circa 2 meter.

Spoelbak infrezen in keukenblad

Ik heb een nieuw keukenblad gekocht, deze komt begin juli binnen. Een nieuwe spoelbak heb ik op het oog en ga ik nog aanschaffen. Nu wil ik de spoelbak graag laten infrezen. Zodat de spoelbak gelijk is met de het keukenblad.

Opnieuw lamineren van keukendeuren

1 keukenlade front waarvan het folie gescheurd is door een ongelukje. Folie van de andere lades/kastjes is nog prima. Kleur wit. Zie foto.

Keuken vervangen

Ik wil graag de oude keuken laten verwijderen en een nieuwe keuken laten plaatsen. De nieuwe keuken moet nog aangeschaft worden. Het is een wooncentrum dat goed bereikbaar is. De keuken is ongeveer 250 cm breed. De oude keuken verwijderen en een nieuwe keuken plaatsen. Keukenblok, losstaande fornuis met oven, eventueel afwasmachine.

Keukenruimte gereedmaken voor nieuwe keuken

In januari krijg ik een nieuwe keuken. Hiervoor moet nog een aantal dingen gedaan worden. Ik heb een keukenplan waarop alle benodigde info te vinden is. Wat moet er gedaan worden? - Kleine aanpassing waterleiding - Eventueel gasleiding - Stopcontact verplaatsen - Stopcontact toevoegen

Keukenblad inzagen en installeren

Wij willen een nieuw keukenblad laten inzagen en installeren van een bestaande keuken. Hierbij moeten ook ruimte gemaakt worden voor kranen, wasbak en snoeren. Afmetingen zijn ongeveer 2.90 x 0.60 meter.

Etna kookplaat repareren of vervangen

Er is iets op mijn kookplaat gevallen waardoor er een stuk van de rand is afgebroken. Is het mogelijk de plaat te vervangen en wat zou dit kosten? Het betreft een 10 jaar oude Etna Inductiekookplaat. Itemnr A396ZTUU/E2 PCODE 0H252099

Keuken demonteren

Ik ben mijn huis in Breda aan het verbouwen. Ik heb van een particulier in Amsterdam een mooie keuken overgenomen. Ik wil die laten demonteren en zoek daar een vakman voor. Het gaat om een lange wand van 3 meter en een eiland van 91 cm. Er ligt een granieten blad op. Ik zorg zelf voor vervoer en voor montage in mijn eigen huis. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Gat boren voor een afzuigkap

Ik zou graag een 2 gaten willen laten boren voor een afzuigkap, voor een afvoerpijn van een diameter van 15cm , wat zal mij dit gaan kosten

Glas van keramische kookplaat vervangen

Er is een barst in het glas van de kookplaat en het is een Whirpool model AKP309/IX . Is het mogelijk om alleen het glas te vervangen.

Aansluiten van een gasfornuis

Connect the gas cooker in the kitchen.

Nieuwe vaatwasser plaatsen

Ik wil graag een nieuwe vaatwasser aanschaffen. Helaas past de vaatwasser niet in het kookeiland omdat de buis van de waterafvoer iets te ver uitsteekt. Graag zou ik willen kijken of deze verplaatst kan worden en/of kijken welke vaatwasser eventueel wel zou passen. De vaatwasser is nu een klein formaat maar er zou ook een grotere passen als de afvoer aangepast is.

Motor van de afzuigkap vervangen

De motor van de afzuigkap is stuk en wil ik laten vervangen. De motor draait meestal helemaal niet, soms geeft hij alleen een brommend geluid. Het merk is onbekend en laat ik graag bepalen door de vakman.

Raamafvoer maken voor een afzuigkap

Ik wil graag een afzuigkap afvoer via het raam naar buiten aanleggen. Het betreft de keuken op de begane grond.

Keuken met brandschade herstellen

Tijdens een brand zijn de keukenkastjes, de afzuigkap, de lampen en het plafond verbrand. Dit dient te worden schoongemaakt en gerepareerd.De offerte zal eerst ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren

Vaatwasser installeren

Taande Vaatwasser installeren.

Kookplaat in kunststof werkblad monteren

Inductiekookplaat aanbrengen, 80 cm breed, huidige gasaansluiting is 73 cm breed. Kunststof aanrecht moet dus iets uitgezaagd worden. De plaat ligt klaar.

Aanrechtbladen laten monteren

Graag wil ik 2 aanrechtbladen in een L vorm laten monteren. Hierna dient er een opening voor de spoelbak gefreesd te worden. De bladen zijn 2.10 meter en 1.80 meter lang.

Elektra aanleggen voor koken op inductie

Ik wil graag gaan koken op inductie, ik wil hiervoor graag voorzieningen in de stoppenkast en een aansluiting in de keuken te laten maken. Er is wel een extra groep voor de oven. De afstand van de keuken naar de meterkast is ongeveer 1 meter.

Afzuigkap repareren of nieuwe kap plaatsen

Naar aanleiding van brand / rookschade wil ik graag een reparatie aan de afzuigkap of het vervangen van een nieuw afzuigkap. Huidige is een Pelgrim 60 x 90 cm zonder motor. Graag nu 1 met motor in uw offerte.