Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenmuur betegelen en hard stenen keukenblad zagen:

Keukenmuur betegelen en hard stenen keukenblad zagen

Ik wil een keukenmuur laten betegelen. Het materiaal heb ik in bezit. De muur (10 m2) is klaar om betegeld te worden. We hebben een tweedehandse keuken gekocht en het blad moet op maat gezaagd worden. Betreft recht zagen van het blad. Graag zouden wij de kosten willen weten.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenmuur betegelen en hard stenen keukenblad zagen uit heel Nederland:

Tegelen keukenmuur

Ik wil graag de muur achter mijn keuken betegelen. Het gaat hierbij om 6m2, waarbij de afzuigkap en een plank verwijderd en opnieuw gemonteerd moeten worden. De tegels zijn reeds binnen (formaat: 12x12cm).

Keuken tegelzetten

Ik ben op zoek naar iemand die mijn keukenmuur kan betegelen. De tegels heb ik zelf al gekocht en de muur is ongeveer 2,5 m2. Bij voorbaat dank.

Zijwand in de keuken betegelen

De zijwand van mijn keukenmuur wil ik door laten betegelen. De afmeting van de wand is 1.50 meter hoog en 65 cm breed. Het gaat om 40 tegels van 15 x 15 cm. Materiaal zelf meebrengen en inclusief afwerken, zoals kitten.

Wand in de keuken betegelen

Ik wil graag een gedeelte van de keukenmuur laten betegelen en de wanden van de toilet.

keukenmuur betegelen

Naar aanleiding van een uitbouw is de keuken gedemonteerd eb weer opnieuw geplaatst. De ruimte tussen de onderkasten en bovenkasten is nog een gestucte muur, maar moet weer opnieuw betegelt worden. De maten voor beide muren zijn: 170 x 50 cm + 180 x 50 cm. Wij schaffen zelf de tegels aan. De vakman mag het overige, benodigde materiaal meenemen (lijm en dergelijke)

Tegels in keuken en mogelijk in badkamers leggen

English speaker. Google translate below. I'm looking for quotations to fit 15 x 30 cm tiles on my kitchen wall. Please see attached photos. Left corner of L-Shaped kitchen is not straight. Approx. total tiles area is about 5m2. Happy for you to visit to look at the kitchen before making an offer. Please email, Dutch is fine, if you would like to come over. I also have 3 bathroom floors that may also be considered tiling once I understand the cost of the kitchen. Thank you for taking the time to reply. Ik wil graag een offerte voor het betegelen van mijn keukenmuur, waar 15 x 30 cm tegels op geplaatst moeten worden (zie bijgevoegde foto's). De linkerhoek van de L-vormige keuken is niet recht. Ongeveer het totale tegeloppervlak is 5 m2. Daarnaast heb ik ook 3 badkamervloeren die kunnen ook in overweging worden genomen te betegelen, zodra ik de kosten van de keuken heb ontvangen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om te antwoorden. Fijn dat je een bezoek brengt aan de keuken voordat je een aanbod doet. Stuur alsjeblieft een email, Nederlands is prima.

Onderste keukengedeelte (de)monteren

Ik wil de onderste gedeelte (hoogte 1 meter) van mijn keuken demonteren, namelijk van de muur afhalen/losmaken. In de muur dan gaten opsporen waar mogelijk muizen door heen kunnen. Die gaten dicht maken en de keuken weer terugplaatsen. Het gaat om een hoekkeuken en de totale lengte is 4.3 meter. Dat het binnen een dag klaar moet. Nadat de muur gecontroleerd is moet de keuken weer gemonteerd worden. Optioneel zou ik ook de keukenmuur (3 x 0.50 m) willen laten betegelen. Zou u dit apart in de offerte kunnen plaatsen?

Keukenmuur, toiletruimte en gang betegelen

Wij zoeken een tegelzetter voor het plaatsen van diverse wand- en vloertegels. Het betreft een keukenwand van 4 m² met tegels van 15 x 15 cm. Verder gaat het om een vloer in de gang en toiletruimte van in total 10 m² waarvoor we tegels van 20 x 20 cm hebben. In de toiletruimte willen we ook 5,70 m² wandtegels van 20 x 50 cm laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Wij hebben zowel de tegels als de lijm en voegmiddelen beschikbaar.

Keukenmuur betegelen

Het werk is de montage van metro-stijlwand keramische tegels aan de keukenmuur. Twee stukken wand, in totaal is het 8 m2. Er zijn 3 stopcontacten aan de muur. Ik heb de keramische tegels. Er zullen alleen lijm- en zijmaterialen in nodig zijn.

Renovatie en onderhoud in gang en keuken

Renovatie en onderhoud in gang en keuken: - een laminaatvloer leggen in de gang, circa 6 m2, het is een gangetje van 1 x 6 meter - een keukenmuur stuken, circa 4 x 2.5 meter - gehele keuken achterwand (gipsmuur) verwijderen en opnieuw een gipsmuurtje zetten, circa 4 x 2.5 meter - vooraf keukenkasjes weghalen en later weer ophangen - een een stukje (nieuwe) keukenmuur betegelen, circa 5 m2, tussen het aanrecht en de bovenkastjes Graag uw offerte hiervoor.