Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenboiler vervangen:

Keukenboiler vervangen

My current Kitchen boiler "Daalderop kitchen boiler Close in 15" is making short circuit and thus not working. I will buy a new "Daalderop kitchen boiler Close in 10L" kitchen boiler, you just have to make 2 connections from boiler to the tap, that's it.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenboiler vervangen uit heel Nederland:

Keukenboiler vervangen

Mijn keukenboiler - merk Daalderop - is kapot. Ik wil het op korte termijn laten vervangen. Kan boiler en aansluit set al in huis hebben.

Inventum keukenboiler vervangen

Het betreft het vervangen van een oude keukenboiler, en plaatsen van een nieuwe. Mogelijk gaat het om een boiler van 10 liter.

Boiler vervangen

Onze oude Daalderop Close-in 10 boiler is kapot gegaan en we zijn opzoek naar een nieuwe. De ruimte is nog al beperkt (door het chifon van de afvoer) en nieuwere types passen niet. Na flink zoeken lijkt de Plieger Keukenboiler - Close-in 10 liter te passen. Graag zouden wij deze laten installeren en de oude laten verwijderen. Ik zou graag een offerte ontvangen van de kosten. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Welke werken moeten uitgevoerd worden?

Vervangen huidige keukengeiser + keukenboiler aanschaffen

Vervangen van huidige keukengeiser, die voor douchen wordt gebruikt en er moet ook een 10 liter keukenboiler worden gekocht en geplaatst. We zijn met zijn 2-en. Graag de oude afvoeren.

Vervangen van meterkast

Nieuwe meterkast met montage daarnaast dienen er extra groepen tbv keukenboiler 9 automaten 1P+N 16 amp 1 hoofdschakelaar 4P 40 amp 3 aardlekschakelaars

Diversen klusjes in badkamer, keuken en toilet

Ik zoek iemand voor diverse klusjes in mijn huis. In de badkamer: wastafel en bijhorend kastje vervangen; verwarming vervangen. In de keuken: keukenboiler en keukenkraan vervangen. Bij de toilet: lekkend slangetje vervangen inbouwreservoir. Het gaat alleen om het monteren en verwijderen van het materiaal, afvoeren doe ik zelf.

Elektrische boiler vervangen

Ik wil een bestaande, defecte keukenboiler laten vervangen door een nieuwe 10-15 Liter close-in keukenboiler.

Oude keuken geiser vervangen

Wij hebben een oude keukengeiser in het keukentje achter de winkel. Die geen warm water meer geeft. Wij willen deze graag laten vervangen door een simpele kleine keukenboiler. We gebruiken het slechts voor kleine afwas en af en toe ramen wassen / vloer dweilen. Het is ook de bedoeling dat de huidige geiser wordt verwijderd en afgevoerd.

CV ketel plaatsen

Huis (semi-bungalow) wordt nu verwarmd door verouderde luchtverwarming + aparte boiler voor douche + keukenboiler. Systeem is (samen met slechte isolatie) zeer inefficiënt. Bij verbouwing (medio 2020) willen we luchtverwarming verwijderen en vervangen door vloerverwarming (beneden) en radiatoren (slaapkamers boven). Nieuwe ketel dient dan alle ruimtes te verwarmen en voor warm water te zorgen in badkamer + keuken. In principe willen we voor de korte termijn een systeem op gas, maar op langere termijn wellicht overschakelen op warmtepomp.

Repareren laminaat of geheel vervangen

Mijn Laminaat is beschadigd na het lekken van een keukenboiler. Resultaat is opbollend laminaat dat net ca ~ 4 jaar ligt, volgezogen ondervloer platen. Bij belopen komt water uit de v-groef / naden van het laminaat. Het laminaat tot halverwege de keuken beschadigd, beschadigde planken liggen door tot in de woonkamer en de hal. Het Laminaat is van Links naar rechts gelegd. In de situatie schets dus van links onder naar rechts boven gelegd. Is dit te repareren (met twee of drie pakken als ik het kan vinden) of moet de gehele vloer opnieuw gelegd worden?