Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken tijdelijk demonteren:

Keuken tijdelijk demonteren

Vanwege een lekkage aan de waterleiding in de keuken heeft de laminaatvloer hevige waterschade opgelopen. Laminaat moet vervangen worden. Echter liggen de keukenblokken aan weerszijden v/d keuken op de laminaatvloer. Wat er moet gebeuren (zie foto's voor de keuken opzet): - de keuken blokken inclusief ingebouwde koelkast, fornuis, apothekerskast dienen tijdelijk gedemonteerd te worden. - waterleiding achter de keukenblok zijde van de spoelbak dient vervangen te worden en ook de diverse aansluitdelen dienen vervangen te worden. - gedeelte (1 m2) van de stenen vloer dient gerepareerd(cement/gestort) te worden - keukenblok dient opnieuw gemonteerd/geplaatst te worden nadat nieuwe laminaat gelegd is. Let wel! Laminaat laat ik al door een specialist leggen. Graag enkel een gedetailleerde offerte op basis van bovenstaande werkzaamheden aanleveren.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken tijdelijk demonteren uit heel Nederland:

Keuken tijdelijk demonteren

Vanwege een lekkage, waterleiding, in de keuken, heeft de laminaatvloer hevige waterschade ondergaan. Laminaat moet vervangen worden. Echter liggen de keukenblokken aan weerszijden van de keuken op de laminaatvloer. Wat er moet gebeuren: - De keuken blokken inclusief ingebouwde koelkast, fornuis, apothekerskast dienen tijdelijk gedemonteerd te worden. - waterleiding achter de keukenblok zijde van de spoelbak dient vervangen te worden en ook de diverse aansluitdelen dienen vervangen te worden. - Gedeelte, 1 m2, van de stenen vloer dient gerepareerd, cement/gestort, te worden - Keukenblok dient opnieuw gemonteerd/geplaatst te worden nadat nieuwe laminaat gelegd is. Let wel! Laminaat laat ik al door een specialist leggen. Graag enkel een gedetailleerde offerte op basis van bovenstaande werkzaamheden aanleveren.

VBI renovatievloer plaatsen

Onze huidige vloer is rot en moet vervangen worden. We willen een renovatievloer ter vervanging. Ik zoek een offerte incl. Het verwijderen van de oude vloer en balken, incl. Optie vloerverwarming. Ook begreep ik dat de keuken er tijdelijk uit moet, iets wat wellicht ook in de offerten kan worden opgenomen? Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 40m2.

Kookeiland demonteren en terug plaatsen

Het kookeiland moet tijdelijk eruit, want ik wil een nieuwe vloer laten leggen in de keuken. Ik zoek dus een professioneel bedrijf dat materieel heeft om dat zware blok te ontkoppelen (gas), te verplaatsen naar buiten. Let op: DE keuken is op de eerste verdieping en na een week graag weer terug te plaatsen en aankoppelen. Dit zal pas rond half maart spelen. Er is namelijk een lekkage in de granito vloer. Daarom moet het kookeiland eruit.

Betonvloer vervangen

In onze keuken ligt een oude betonvloer, die decennia geleden direct op de houten planken is gestort. De vloer is gaan barsten en moet (in elk geval gedeeltelijk) worden vervangen. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 9 m2, met in het midden een kookeiland. Het betreft een hoekwoning en in de keuken is een redelijk groot schuifraam dat er eventueel tijdelijk uitgezet kan worden voor af- en aanvoer en dergelijke.

Elektra, warm en koud water, WTW en LTV leidingplan laten maken

1 maart hoop ik een nieuw huis te kopen, en dit compleet te gaan renoveren. Ik wil graag een plan op (laten) stellen. Voor alle leidingen die ik door het huis moet trekken. WTW, CV (tijdelijk) op de vliering, warmtepomp in de kelder (toekomst), badkamer, keuken (inclusief afzuiger), twee wc's alle elektra water cv gas ont-/beluchting op zijn de lay-outs te vinden.

Zolderdakraampje monteren

Op mijn zolder is tijdens een storm een klein dakraampje er uit gewaaid. Ik heb de opening tijdelijk laten afdekken met plexiglas. Ik wil er graag op korte termijn een nieuw raampje in laten zetten van 50 x 45 cm. Het raampje moet gemonteerd worden in een hellend dak dat goed bereikbaar is via het platte dak van de keuken eronder. Ik ben zelf woonachtig in Frankrijk. Ik heb het telefoonnummer van mijn hulp Diana opgegeven (eindigt op 09). Zij kan zorgen dat u toegang krijgt tot de woning voor deze klus. Ik wil dit graag op korte termijn laten verzorgen omdat er behoorlijke lekkage is/geweest. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Gootsteen in keuken ontstoppen

Al een tijdje loopt de gootsteen in mijn keuken niet goed door. Verschillende dingen geprobeerd zoals, ontstoppingsmiddelen en een trekveer maar het probleem blijft bestaan. In sommige gevallen is het probleem tijdelijk minder, maar na verloop van tijd is het weer hetzelfde als daarvoor. Het lijkt me dus goed een professional te laten kijken naar het probleem. Daarvoor ontvang ik graag een offerte. Als er nog vragen zijn kan dat per e-mail, of telefonisch buiten kantooruren om. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman gooit het afval weg.

Thermostaatkranen monteren op blokverwarming

Twee goed werkende radiatorkranen (naaldkranen) vervangen door twee thermostaatkranen (materialen niet zelf in bezit). Blokverwarming, moet tijdelijk worden ingevroren. Leiding diameter 15mm. Vierde verdieping (bovenste verdieping). 1 radiator kleine enkele hal radiator. 1 radiator kleine maar wel dubbele voor de keuken.

Laminaat vervangen in de woonkamer, keuken en gang

Ik wil graag 26 m² laminaat laten vervangen in mijn woonkamer, keuken en gang. Het oude moet worden verwijderd en nieuw laminaat met ondervloer moet worden gelegd. Ik heb al laminaat naar mijn smaak gevonden maar nog niet gekocht. Ik werk in het onderwijs en zou het fijn vinden als de klus voor 21 augustus kan worden uitgevoerd, omdat ik dan weer moet starten. Als dat niet lukt, kan het eventueel in de herfstvakantie. Ik heb een voorkeur voor de komende weken, omdat de meubels dan tijdelijk in de tuin kunnen. Ik hoor graag wie er nog ruimte heeft in de agenda en ontvang uw prijsopgave.

Gasleiding in de keuken verplaatsen

I.v.m. de aanschaf van een nieuwe keuken moet de bestaande gasleiding worden verplaatst. Het is de bedoeling dat de gasleiding welke uit te grond komt zo laag mogelijk (maximale hoogte 15 cm) wordt gesplitst naar 2 kanten. Naar links voor de plaats van de nieuwe kookplaat (zie kruisje op de tekening). Naar rechts moet de leiding zoveel mogelijk naar de muur aan de rechter zijde en deze langs het plafond weer naar het aansluitpunt naar boven. Zelf zal ik er voor zorgen dat de oven en het bijbehorende kastje tijdelijk is verwijderd van de plaats waar de gasleiding moet komen te zitten. Graag hoor ik wanneer dit zo snel mogelijk kan worden ingepland zodat ik verder kan met de voorbereidingen voor de nieuwe keuken en wat bij benadering de kosten zijn. In de bijlage een aantal foto’s van de situatie en een tekening van de plek van het te plaatsen fornuis in de nieuwe keuken.