Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Amstelveen of directe omgeving.

2639 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, composiet blad zagen voor kookplaat, keuken renoveren, spoelbak infrezen in het aanrecht blad en aanrechtblad plaatsen, hardstenen keukenblad groter zagen ivm overstap gasplaat naar inductie, mechanisme van (hoek)carrouselkast repareren of vervangen, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, composiet aanrechtblad zagen, vervangen inductie kookplaat in composiet blad, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Amstelveen:

Alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast

Het gaat om een nieuwe keuken die in Oktober 2020 komt. Het gaat om een keukenvoorbereiding met uitbreiden van elektra en mogelijk zelfs het plaatsen van de nieuwe keuken zelf. Wat elektra betreft zijn in ieder geval de volgende werkzaamheden noodzakelijk: 1. Monteren van twee extra groepen in de meterkast. 2. Trekken van twee extra groepen van de meterkast naar de keuken. 3. Maken/infrezen van drie stopcontacten. Verder moet o.a. de Gasaansluiting 30 cm verplaatst worden en er komt ook een Quooker kraan in de nieuwe keuken. Graag prijsopgave van: 1. Alleen alle Elektra, 2. Elektra met alle verdere voorbereidingen, 3. Elektra, met alle voorbereidingen en het compleet plaatsen van de keuken zelf.

Keuken verbouwen

Oude keuken verwijderen en afvoeren. Vloer en wandtegels afhalen. Vloer opnieuw betegelen. Elektrische aansluitingen aanpassen. De keukenvloer is 4,5 x 3 meter.

Keukenmuur betegelen en hard stenen keukenblad zagen

Ik wil een keukenmuur laten betegelen. Het materiaal heb ik in bezit. De muur (10 m2) is klaar om betegeld te worden. We hebben een tweedehandse keuken gekocht en het blad moet op maat gezaagd worden. Betreft recht zagen van het blad. Graag zouden wij de kosten willen weten.

Keukenboiler vervangen

My current Kitchen boiler "Daalderop kitchen boiler Close in 15" is making short circuit and thus not working. I will buy a new "Daalderop kitchen boiler Close in 10L" kitchen boiler, you just have to make 2 connections from boiler to the tap, that's it.

Inbouw Afzuigkap repareren

Afzuigkap werkt niet meer maakt brommende geluid. Kan iemand dit voor mij repareren? Type = bauknecht dnhi3690sg

Carrouselkast keuken repareren

Ik heb een 10 jaar oude keuken met een Hetal carrousselkast. Door dat het hydraulische systeem nogal zwaar gaat zijn de onderdelen wat versleten. Ik ben op zoek naar keuken specialist die dit kan herstellen.

Renoveren keuken

Ik ben op zoek naar iemand die een glazen wand van 1,2 bij 2,5 meter kan plaatsen in de opening naar mijn keuken. Ook zou ik graag mijn betegelde aanrecht laten vervangen met composiet. Ten slotte zou ik graag mijn afzuigkap laten vervangen met een afzuigkap met een grotere afzuigcapaciteit.

Sie Matic kastdeuren in orde maken

We hebben een 13 jaar oude Sie Matic keuken. Er zijn 2 kastdeuren niet in orde. Kunnen jullie nieuwe draaimechanisme/scharnieren bestellen en komen plaatsen?

Keukenlade repareren

Mechanisme keukenlade is gebroken waardoor paneel aan voorzijde niet meer vast zit. Merk keuken onbekend.

Keuken tijdelijk demonteren

Vanwege een lekkage aan de waterleiding in de keuken heeft de laminaatvloer hevige waterschade opgelopen. Laminaat moet vervangen worden. Echter liggen de keukenblokken aan weerszijden v/d keuken op de laminaatvloer. Wat er moet gebeuren (zie foto's voor de keuken opzet): - de keuken blokken inclusief ingebouwde koelkast, fornuis, apothekerskast dienen tijdelijk gedemonteerd te worden. - waterleiding achter de keukenblok zijde van de spoelbak dient vervangen te worden en ook de diverse aansluitdelen dienen vervangen te worden. - gedeelte (1 m2) van de stenen vloer dient gerepareerd(cement/gestort) te worden - keukenblok dient opnieuw gemonteerd/geplaatst te worden nadat nieuwe laminaat gelegd is. Let wel! Laminaat laat ik al door een specialist leggen. Graag enkel een gedetailleerde offerte op basis van bovenstaande werkzaamheden aanleveren.

Horeca-afzuigkap installeren

Ik wil graag een afzuiger laten installeren voor mijn bezorgservice met spoed graag met professioneel advies. Daarnaast moet de motor en een afvoerbuis aangeleverd worden door de vakman.

Keuken tijdelijk demonteren

Vanwege een lekkage, waterleiding, in de keuken, heeft de laminaatvloer hevige waterschade ondergaan. Laminaat moet vervangen worden. Echter liggen de keukenblokken aan weerszijden van de keuken op de laminaatvloer. Wat er moet gebeuren: - De keuken blokken inclusief ingebouwde koelkast, fornuis, apothekerskast dienen tijdelijk gedemonteerd te worden. - waterleiding achter de keukenblok zijde van de spoelbak dient vervangen te worden en ook de diverse aansluitdelen dienen vervangen te worden. - Gedeelte, 1 m2, van de stenen vloer dient gerepareerd, cement/gestort, te worden - Keukenblok dient opnieuw gemonteerd/geplaatst te worden nadat nieuwe laminaat gelegd is. Let wel! Laminaat laat ik al door een specialist leggen. Graag enkel een gedetailleerde offerte op basis van bovenstaande werkzaamheden aanleveren.

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

Graag zoek ik een vakman die keukens kan demonteren en plaatsen in Amstelveen. De keuken staat bij de keukenconcurrent in Veenendaal. Deze moet daar opgehaald worden en naar Amstelveen gebracht worden. Vervoer kan ik wel regelen. Afmeting van de keuken van links naar rechts 215 bij 285. Het werkblad is graniet.

Scharnieren vervangen van Boretti ovendeur

Een scharnier van de ovendeur van ons Boretti fornuis is gebroken. We hebben 2 nieuwe scharnieren maar het verwijderen van de ovendeur en het vervangen van de scharnieren laten we graag over aan de vakman.

Bestaand keukenblad verlagen

Wij hebben een nieuwe keuken laten plaatsen. Het blad zit echter te hoog, zo blijkt in de praktijk. Wij willen daarom bekijken of het blad verlaagd kan worden.

Bulthaup keuken renoveren

Wij hebben een bulthaup keuken van circa 10 jaar oud. Ik zou graag de laden opnieuw willen laten stellen en bij onze bovenkastjes is de gasveer versleten, zodat deze niet goed meer open blijven staan. Daarnaast hebben wij een apart kastje van bulthaup aan de zijkant van de keuken staan. Dit wil ik mogelijk verplaatsen naar de andere kant, of hier een andere kast van bulthaup die wel in dezelfde stijl is. Mijn ervaring met de Bulthaupwinkel is dat e.e. a heel erg lang duurt en duur is, daarom ben ik opzoek naar een alternatief.

Keramische kookplaat installeren

Ik wil namens mijn moeder graag uw advies en een offerte ontvangen. Zij heeft momenteel in haar aanrechtblad als kookplaat een Constructa combinatie kookplaat met 2 inductie en 2 keramische platen. Ze heeft die kookplaat aan de buitenzijde opgemeten en de maat is dan 50 x 57 cm. Bij Gamma is momenteel een aanbieding voor een keramische kookplaat van 51 x 60 cm (€259,00). We willen graag uw advies of deze dan in het blad ingebouwd kan worden en wat daarvan de kosten zijn.

Keuken Venus laten plaatsen

De klant gaat een Venus keuken aanschaffen. De klant wil graag dat deze wordt geïnstalleerd door de vakman. Het gaat om een klein keukentje van 2 en een halve meter.

Aanrechtblad vervangen

Ik wil bij IKEA een nieuw aanrechtblad gaan kopen en dat in mijn keuken laten plaatsen. Het is een laminaat werkblad van 300 x 60 x 2,8 cm. Het oude blad moet worden verwijderd en het nieuwe geplaatst. Daarin moet ook een uitsparing voor een nieuwe wasbak en kraan worden gemaakt en die moeten gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuw te kopen gaskookplaat monteren

Wij hebben een houten aanrecht waar een gascomfort in zit. Die zit er zo lang dat we deze willen vernieuwen. Kan dat door middel van een gaskookplaat monteren plus een nieuwe gasslang.

Keukenkraan vervangen

De mengkraan moet vervangen worden in onze keuken. Alle leidingen et cetera zijn aanwezig en op de juiste plek. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Aanrechtblad vervangen

Oude aanrechtblad vervangen eventueel met spoelbak, gasstel moet erin geplaatst worden.

Rolluik in de keukenkast monteren

Het rolluik van mijn keukenkast (opzetkast op aanrechtblad) is kapot gegaan. Ik ben op zoek naar een nieuw rolluik en iemand die het kan inmeten en monteren. De maten van de kast zijn: ongeveer 1.40 meter hoog en 60 cm breed. Het gaat om een rolluik dat van beneden naar boven opengaat.

Aansluiting voor vaatwasser maken

We willen een vaatwasser kopen voor mijn moeder (86), maar de aansluiting moet tegenover het aanrecht komen dus ongeveer 6-7 meter omleiding nodig voor de watertoevoer plus kraan. Afvoer naar riool is aanwezig.

Siematic keuken laten repareren

De deur van de koelkast sluit niet goed meer af. Hij hangt er ook een beetje scheef in. Daarnaast is door water de lade onder de koelkast uit gaan zetten (zie foto). Gaarne zo spoedig mogelijk te repareren.