Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gasfornuis laten nakijken:

Gasfornuis laten nakijken

Ik wil graag mijn (inbouw) gasfornuis en slang, kraantje etc. laten nakijken. De pitjes branden ineens met een heel klein vlammetje. Er zit dus iets niet goed en wil dit graag spoedig verholpen hebben
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasfornuis laten nakijken uit heel Nederland:

Klein gaslek in fornuis nakijken

Gisteren rook ik een milde gaslucht in mijn meterkast, Liander is langsgeweest en heeft een "klein" gaslek geconstateerd van 700PPM en 400PPM (het zit in het gasfornuis) De monteur adviseerde om toch nog even iemand te laten kijken, dus de vraag is of jullie ook dat onderzoekswerk doen (eventueel vaststellen of er een nieuw fornuis moet komen) en zo ja, wat dan de kosten zijn.

Gasleiding nakijken en repareren

Ik heb zojuist de sleutel gekregen van het huis dat ik heb gekocht. Het gasfornuis is daar verwijderd door de vorige bewoners en ik ruik daar nu gas in het keukenkastje. Ik heb de gaskraan daarom dichtgedraaid. Ik zoek een installateur die hier op korte termijn kan zorgen dat die leiding veilig wordt. Ik wil graag een afspraak maken op woensdag 8 november als dat lukt en anders op een andere ochtend i.v.m. mijn werk.

Gasinstallatie controleren

Ik heb zelf de gasslang van ons gasfornuis vervangen n.a.v. een door Stedin gevonden gaslekkage. Graag wil ik een controlemeting laten uitvoeren en laten nakijken of alles goed is aangesloten. Ik hoor graag van u wat hiervoor de kosten zijn.

Gasfornuis met een gaslucht controleren

Het betreft een offerteaanvraag voor het laten nakijken van mijn gasfornuis, het gasfornuis is ongeveer 10 jaar oud en van het merk Star. Ik ruik een gaslucht die afkomstig lijkt te zijn uit een van de gaspitten. Ik heb de gaskraan dichtgedraaid en ruik nu geen gas meer.

Boretti gasfornuis en afzuigkap plaatsen

We hebben een Boretti gasfornuis en afzuigkap gezien. Binnen 10 dagen moeten we beslissen, om zo nog de goedkope prijs te betalen. Wij zouden dit gasfornuis graag willen kopen. We denken dat dit in onze keuken goed te plaatsen is, maar missen het technische oog in deze. In eerste instantie gaat het dus alleen om het nakijken of het fornuis past. Op een later te bepalen moment dient de vakman het fornuis en alle daarbij komende werkzaamheden te plaatsen en uit te voeren.

Wastafel vervangen en gasfornuis nakijken

Gasfornuis na laten kijken Wasbak vervangen

Mogelijk gaslek

Wij ruiken telkens een gaslucht zodra we ons gasfornuis of oven gebruiken. En willen dit laten nakijken en indien nodig laten repareren.

Ingebouwd gasfornuis nakijken

Een gaspit doet het niet meer voldoende. Bereikt geen kookpunt meer. Wil graag dat het nagekeken wordt. Het gaat om een ingebouwde gasfornuis van het merk Zanussi.

Gasfornuis aansluiting nakijken

Mijn fornuis is vorige week geinstalleerd door een schijnbaar erkend monteur. Nu ruik ik af en toe gas. Ook als het apparataat al drie dagen niet gebruikt is. Heb het gas afgesloten. Kan iemand hier naar kijken en eventueel repareren?