Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Alkmaar of directe omgeving.

1937 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen, bestaande keuken: oude keuken apparatuur afvoeren en nieuwe plaatsen, keuken renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen/aanvullen, aanrechtblad inmeten en op maat maken, keuken demonteren en afvoeren, keuken demonteren en monteren, keuken gereed maken voor plaatsing / leidingwerk, keukenkastjes wrappen, vervangen plinten in badkamer en reparatie waterschade stucwerk plafond, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, aanrechtblad plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Alkmaar:

Keukenblok vervangen door een Praxis Noa keuken

Bestaand keukenblok 1.80 verwijderen en afvoeren, praxiskeuken NOA plaatsen dit is een blok van 2.15 breed met bovenkastjes

Spoelbak laten infrezen

Ik wil een spoelbak van een ander merk dan IKEA laten infrezen in een aanrechtblad van IKEA. Het liefst zo snel mogelijk.

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Ik wil in een al bestaande keuken een vaatwasser laten inbouwen. Hiervoor zijn nog geen aansluitingen beschikbaar (water en elektra). Deze aansluitingen zullen dus gelegd moeten worden.

Keuken wrappen

Ik wil graag mijn keuken laten wrappen met folie incl. aanrechtblad. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe afzuigkap laten monteren

We willen een nieuwe schuine afzuigkap laten monteren. Ik heb al een afvoer naar buiten.

Werkblad in keuken vervangen

Ik heb op dit moment een verscheurd keukenblad en die wil ik laten verwijderen. Er moet een nieuwe keukenblad gelegd worden en in het midden hiervan moet een gat gezaagd worden voor de gootsteen. De lengte van het keukenblad is 280 cm en 55 cm breed. Ik vraag mij af hoeveel dit kost en hoelang dit gaat duren. Het keukenblad en gootsteen schaf ik zelf aan. Dus oude verwijderen en nieuwe plaatsen.

Herstel van waterschade aan een keukenkastje

Naar aanleiding van een kapotte spoelbak is een keukenkastje gaan uitzetten. Het kastje is ook beschimmeld. Het gaat dus om herstel/vervanging van een keukenkastje in een bestaande keuken en de plint. Wellicht is er een maatwerk oplossing nodig.

Glasplaat van kookplaat vervangen

De glasplaat van mijn keramische kookplaat is gebarsten, maar de vier zones werken nog. Kan een nieuwe glasplaat geplaatst worden? De kookplaat is 57,5 bij 50 cm ongeveer.

Keuken aansluitingen voorbereiden voor plaatsing

In keuken van appartement moet het volgende gebeuren; - elektra voor inductiekookplaat en extra groep aanleggen - gasfornuis afkoppelen en gasleiding afdoppen - radiator afkoppelen en afdoppen Materialen in overleg.

Gasfornuis laten nakijken

Ik wil graag mijn (inbouw) gasfornuis en slang, kraantje etc. laten nakijken. De pitjes branden ineens met een heel klein vlammetje. Er zit dus iets niet goed en wil dit graag spoedig verholpen hebben

Bosch Solitaire oven repareren

De oven van Bosch solitaire heeft wat defecten. De strips in de oven die bij deur sluiting zitten zijn los De deur sluit niet goed door scharnieren of de strip en ik mis 1 knop van het gasfornuis

Folie van de keuken vervangen

Ik wil graag de folie vervangen van gehele keuken door een specialist. Ik stuur foto's mee. Kunt u een offerte afgeven gebaseerd op deze foto's?

Showroomkeuken demonteren en plaatsen

1. Oude keuken en apparatuur demonteren, verwijderen en afvoeren (zie foto oude keuken); 2. Wandtegels verwijderen; 3. Verleggen van water en elektriciteitsleidingen (volgens de tekening, wordt later verzonden); 4. Een klein muurtje (c.a. 0,5 meter) slopen; 5. Sausklaar stuken; 6. Eerste stap: nieuwe keuken (uit de showroom) demonteren en vervoeren naar ons adres - in week 39; 7. Plaatsen keuken (volgens de tekening).

Afzuigkap omhoog plaatsen

Onze afzuigkap hangt te laag. We stoten elke keer onze hoofden er tegen. We denken erover om deze hoger te laten plaatsen. Er zit ook een metalen afdekplaat tegen de wand, die dan mogelijk te kort zal zijn en vervangen moet worden. De plaat en afzuigkap zijn nu ook met kit aan de muur geplaatst. Bij het verhogen zal de muur ook afgewerkt moeten worden. Misschien is een bezoekje handig om de situatie te bekijken. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

L-vormige keuken plaatsen

Ik wil graag mijn L-vormige keuken met composiet blad laten plaatsen, leidingen en elektra is al voorbereid. Heb het meeste al staan, maar weet niet goed hoe en waar het allemaal vast moet en het stellen van alles valt ook wel wat tegen.

Carrouselkast van de keuken repareren

Keuken is 15 jaar oud maar is prima, alleen het draaimechanisme van de carrouselkast functioneert niet goed meer. Deurtjes sluiten niet goed aan en een van de draaiarmen is afgebroken.

Aanrechtblad kitten en kraan vervangen

Ik wil de randen van mijn aanrechtblad laten afkitten en een defecte keukenkraan laten vervangen. Aanrechtblad is circa 5.5 a 6 meter lang. De keukenkraan heb ik al aangeschaft.

Leidingen infrezen en keuken plaatsen

Ik wil graag een nieuwe keuken laten plaatsen. Tevens moeten alle leidingen worden weg gewerkt. Het gaat om een aanrecht blad met een hoek, een gasfornuis, een spoelbak, een kraan en 5 kasten en lades onder het aanrechtenblad. Daarnaast moeten er 3 hoge kasten worden geplaatst. Ik heb een maisonnette woning uit de jaren 80 met twee verdiepingen. In de keuken moeten de waterleiding en gasleiding in de muur worden weggewerkt. In de badkamer moeten ook de waterleidingen worden weggewerkt en tevens alle leidingen van de verwarming in de muur plaatsen. Graag ontvang ik een offerte betreffend de kosten.

Aanrechtblad met ingefreesde spoelbak plaatsen

2.66cm rechte aanrechtblad met ingevrezen spoelbak en een uitsparing voor de kookplaat die wil ik geplaatst hebben en de oude verwijderd. Hoeveel kost mij dat??

Bovenkast ophangen en spotjes aansluiten

Ik wil in mijn keuken een bovenkast (klepkast) laten plaatsen en spotjes laten aansluiten. Graag ontvang ik hiervoor een prijsindicatie.

Koof voor afzuigkap keuken maken

We hebben een keuken laten plaatsen. Voor de afzuiging willen we een koof laten maken. De afzuig zelf is 90 cm, de koof willen we groter hebben. De maat van de koof wordt ongeveer 2 meter bij 1 meter.

Onderhoud aan een Bulthaup keuken

Bulthaup keuken 15 jaar oud. Wil eenvoudig onderhoud laten doen, gaat met name om wat afstellen van laden en carrousel draaideur.

Afzuigkap met nieuwe afvoer installeren

Wij willen boven ons keukeneiland een nieuwe afzuigkap laten plaatsen met afvoer door het dak naar buiten. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat dus en de reeds aangekochte afzuigkap kan plaatsen en tevens een afvoer door het dak kan aanleggen en daarop aansluiten.

Elektrische ontsteking in Smeg gasfornuis repareren

Van mijn smeg gasfornuis CS91NL1 zijn er 3 pitten die niet blijven branden na eletrische ontsteking, 1 brandt 5 sec en valt dan uit en de ander valt uit bij loslaten van draaiknop. De 3e stopt er soms na een paar minuten mee. Wat kan dit zijn? Graag offerte via mail

Afzuigkap met afvoer naar buiten monteren

Binnenkort open ik een zaak in Alkmaar. Ik wil een afzuigkap aangesloten hebben en de afvoerpijp naar buiten, hij moet ongeveer 6 meter boven het dak uitkomen. Lengte van de pijp binnen ong. 2 meter.