Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken fronten laten spuiten:

Keuken fronten laten spuiten

Ik wil graag de kastjes van onze keuken laten spuiten in het wit. Het gaat om 2 kleine langwerpige kastjes, 3 normale kastdeurtjes, 3 brede lades en 2 grotere kastdeuren (onder andere van de koelkast).
Onze klant uit Zeeland (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken fronten laten spuiten uit heel Nederland:

Fronten van keukenkastjes laten spuiten

Ik wil de kersenhouten fronten van mijn keukenkastjes laten spuiten in het wit. De fronten zijn demonteerbaar en mee te nemen naar de spuiterij. Gaat om de gehele keuken.

Siematic laden en kastfronten vervangen

Ik wil de bestaande Siematic keuken herwaarderen door de fronten te vernieuwen en door de opbergkasten te verbouwen met schuifladen. Er moet ook worden voorzien in een dubbele wasbak, een nieuwe inductie kookplaat en een nieuwe afzuigkap plus bijkomende verlichting op de werkbladen.

Siematic laden- en kastfronten vervangen

Wij hebben een bestaande keuken van het merk Siematic, waarbij wij griploze witte hoogglans frontjes willen. Aantal Fronten: 40 Kleur: Hoogglans gepolijst Wit. Inclusief montage & inmeten.

Bulthaup keuken laten opknappen

Ivm verhuizing willen we de keuken wat opknappen: 1. De kraan (Bulthaup) lekt aan de voet; repareren of vervangen van de kraan, in dat geval GEEN Bulthaup kraan meer 2. Loslatende aluminium strips rondom fronten van lades en enkele deurtjes weer netjes vastlijmen

Fineer op keukenkastjes vervangen of fronten spuiten

De plasticlaag op de koelkast in de keuken laat los, daarom op zoek naar offertes voor het vervangen van de plastic-/fineerlaag op het hele blok. Het betreffende deel van de keuken heeft de volgende afmetingen: 210 bij 210 cm (8 panelen) minus oven en magnetron. Zijkant van 55 bij 210 cm, volgens mij geen afneembaar paneel. Midden in de keuken staat nog een meubel voorzien van eenzelfde toplaag. Het zou fijn zijn deze direct mee te kunnen nemen, maar deze staat naar mijn weten vast aan de vloer. Het meubel is zo'n 130 bij 90 cm, heeft een tweetal laden met dezelfde toplaag en staat op de grond op beide zijkanten die eveneens van eenzelfde laag voorzien zijn. Kort door de bocht bekeken zou het geheel op zo'n 10 m² uitkomen denk ik, met zo'n 10-tal deurpanelen / ladefrontjes. Graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en bijbehorende kosten zouden zijn om zoiets te gaan vervangen.

Keukenkasten voorzien van nieuwe fronten

Er moeten nieuwe frontjes komen op onze 8 keukenkasten. Het is een greeploze keuken en op alle randjes waar je de kasten beet pakt zijn er laagjes vanaf gebladderd. Doordat het niet meer in de garantie zit moeten wij dit zelf oplossen en zoek nu een naar een betaalbare oplossing. Het gaat overigens enkel om de randen aan de bovenzijde. Keuken is circa 5 meter lang.

Keuken spuiten in een andere kleur

De frontjes van bijna alle keukenkasten laten los. Ik wil graag dat deze coating eraf gehaald wordt. De fronten en de kasten. Alles schuren en spuiten. Kunnen de kasten blijven hangen of moeten die eraf gehaald worden? De deurtjes en andere frontjes kunnen e zo afgehaald worden.

Toplaag op keukenkastjes herstellen

Goedendag, Sinds kort laat bij 2 bovenkastjes en de (koelkast) kastdeur de toplaag los. Wat zijn bij u de mogelijkheden ter oplossing en de daarbij behorende offerte en garantietermijn? De keuken is uit 2008 (1e bewoner) en ik woon sinds mei 2017 in het huis. Keuken betreft 2 gedeelten tegenover elkaar. 1e gedeelte 3 bovendeurtjes en 3 onderdeurtjes maten:- 2 bovenkastjes 59,5 x 86 cm en middelste bovenkastje met glas 59,5 x 57 cm - 3 onderkastjes 59,5 x 71,8 cm. 2e gedeelte 1 koelkast deur en 6 laden maten: - koelkastdeur 59,5 x 115 cm ,- 2 lades 14 x 79,5 cm, - 4 lades 28,5 x 79,5 cm. Bij 2 bovenkastjes en de (koelkast) kastdeur laat dus de toplaag los. Bij de andere deurtjes en lades nog geen sporen van het loslaten. Zal de toplaag bij de lades en onderkastjes ook loslaten? Wat kost het om alle fronten te vervangen en/of alleen de 3 met schades? Welke oplossingen heeft u?

Massief gerookt eiken keuken leveren en monteren

We wensen een keuken in massief gerookt eiken. Waarbij de houtnerf over de volledige lengte horizontaal doorloopt, inclusief de twee hoge kasten. De onderste plint dient geborsteld staal kleurig te zijn, evenals de greeplijst onder het werkblad. De fronten bevatten geen handgrepen/uitsparingen. De 3 onderste laden dienen mechanisch open te gaan door er op te drukken. Ik ontvang graag een offerte (inclusief btw) voor het houtwerk, dus exclusief blad en apparatuur.

Frontjes maken voor tvkastjes

Onlangs hebben wij drie Ikea-Method bovenkastjes (Ikea keuken serie) gemonteerd onder de televisie. Deze zijn allemaal 40 cm diep. Daarboven hebben wij een werkblad geplaatst. Er ontbreekt nu alleen deurtjes voor deze kasten. Wij zouden graag de deurtjes (vlak en greeploos) willen laten uitvoeren in de kleur Amerikaans Walnoot. Dit mag gefineerd zijn of massief. De hoogte- en de breedtematen van links naar rechts zijn: * Hoog 40 cm x breed 60 cm * Hoog 40 cm x breed 40 cm * Hoog 40 cm x breed 60 cm Totale breedte is dus 160cm. Het heeft onze voorkeur om de totale breedte uit te voeren met 1 plank of 1 stuk fineer, waardoor de houtpatronen door lijken te lopen van de ene kast naar de andere. De montagepunten van de deuren willen graag gelijk houden aan de punten van ikea-deurtjes. Eventueel kunnen dezelfde scharnieren gebruikt worden. Wij kunnen de montage zelf uitvoeren en de deurtjes zelf ophalen. Het gaat uitsluitend om het leveren van de fronten.

Partners

Partners van Casius