Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Waalwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Waalwijk heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Waalwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Waalwijk of directe omgeving.

289 klanten uit Waalwijk bevelen een bij Casius in Waalwijk aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Waalwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, aanrecht wrappen, keukenfrontjes vervangen Sie Matic keuken, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Waalwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Waalwijk:

Keuken gereed maken voor plaatsing, extra groep voor inductie + aansluiten en stucen

Eind oktober komt onze nieuwe keuken en aankomende vrijdag krijgen we sleutel van ons nieuwe huis. Voordat de keuken aangesloten kan worden dienen er nog een aantal zaken als loodgieters werk (zie bijlage), elektra ( extra groep plaatsen ivm inductie), inductie aansluiten en stucen. Ik heb alle detail werktekeningen, foto`s van de oude keuken en werkplan bijgevoegd. Er zit nu nog een oude keuken in, deze kunnen wij zelf weghalen, optioneel om te verwijderen en afvoeren.

Keramische kookplaat inbouwen

Betreft het vervangen van de ingebouwde keramische kookplaat. De nieuwe kookplaat (T202ZT) heb ik al in huis. De oude kookplaat verwijderen en vervolgens de nieuwe plaatsen en aansluiten. De buitenmaten van de kookplaten zijn het zelfde. De oude keramische kookplaat is bij een kookgedeelte defect. Graag ontvang ik een offerte.

Vlakschermafzuigkap monteren

Een Siemens vlakscherm afzuigkap (motorloos) LI60OA520 monteren. Ik heb de afzuigkap al aangekocht. Het betreft een appartement, het gaat via het centrale afzuigsysteem.

Keukenkastjes repareren

Het folie van de keukenkastjes laat los. Het gaat om 10 kastjes met diverse afmetingen. Kunt u aangeven wat de kosten en mogelijkheden zijn?

Oude afzuigkap laten vernieuwen

Verwijderen van oude afzuigkap en plaatsen van een nieuwe (met motor) met kap, aansluiten op afvoerkanaal. Het is een appartement op de derde etage.

Afzuigkap repareren

Mijn afstand bediening werkt ineens niet meer nu weet ik niet of het aan de afstand bediening ligt of aan de de afzuigkap. Ik heb de batterijen al vervangen van de afstandbediening maar geen resultaat.

Draaicarrousel in de keukenkast repareren

De front van het keukenkastje en het draai systeem moet worden gerepareerd.

Keukenmontage: keuken laten monteren

Ik wil een keuken laten plaatsen

Keukenkastjes met loslatende folie repareren

De folie van de keukenkastjes laat los. Ik zoek naar een goede en relatief goedkope renovatie van deze deurtjes.

Geleiders keukenlade repareren

De geleiders zijn kapot. Misschien moet er een nieuwe in. Heb er zelf niet veel verstand van. Misschien eerst even kijken wat er eventueel besteld moet worden. Gaat om de geleiders of het binnenwerk van een keukenlade.

Nieuw keukenblad laten plaatsen

Plaatsen van een composiet blad en het inleggen van de spoelbak. Het blad is in twee delen, hoekkeuken, met een lengte van 3 en 2 meter. Hoek van 135 graden. Tevens de montage kraan en aansluiten van de vaatwasser en het inleggen van inductie kookplaat. Alle materialen zijn in huis. Leidingwerk ligt goed.

Monteren afzuigkap

Plaatsen van een wasemkap.

Vaatwasser installeren

Ik heb een Bosch vaatwasser gekocht en heb maar 1 water toevoer en afvoer. De toevoer zit in de badkamer. Ik woon in een appartement waarbij de keuken aan de badkamer grenst, alleen de voormalige deur tussen deze ruimten is dichtgemaakt met een plank en tegels aan de keukenkant.

Ik wil een woning kopen waar een boiler ...

Ik wil een woning kopen waar een boiler inzit. Deze wil ik eruit en een badgiezer laten plaatsen. Ook komt er een nieuwe keuken in. De nodige werkzaamheden voor de voorbereiding moet ook gebeuren. Zoals electriciteit verleggen en gasleiding aanpassen.

Keuken wordt geleverd en geinstalleerd ...

Keuken wordt geleverd en geinstalleerd door leverancier verbonden aan nieuwbouwproject, echter excl. alle inbouwapparatuur en kraan. Ik ben op zoek naar een vakman die de installatie van de inbouwapparatuur en kraan na installatie van de keuken kan verzorgen.