Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor aanrechtblad laten vervangen:

Aanrechtblad laten vervangen

Bij een bestaande keuken willen wij een nieuw kunststof keuken blad geplaatst hebben, incl een onderbouw spoelbak en een kraangat. Het gaat om 2 L-vormige bladen waarbij het fornuis tussen de 2 korte stukjes van de L staat. Kitten doen we zelf omdat de tegelzetter daarna aan de slag gaat. Spoelbak ongeveer 45 x 45 cm roestvrij staal. Dikte blad ong 3 cm. Blad door u eventueel aan te leveren. Kleur: donkere steen (basalt achtig).
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aanrechtblad laten vervangen uit heel Nederland:

Composiet aanrechtblad zagen

Ik wil mijn oude gaskookplaat (zie foto) vervangen door een inductiekookplaat. De inductiekookplaat die ik graag wil kopen, heeft als nismaat breedte 56 x diepte 49 cm. Mijn composiet aanrecht werkblad (184x60 cm) heeft echter een nismaat van 56x48 cm. Ik kom dus 1 cm te kort in de diepte nismaat. De nis in het keukenblad dient dus 1 cm gezaagd te worden.

Aanrechtblad vervangen en spoelbak

Aanrechtblad vervangen inclusief spoelbak. Hoekkeuken, het korte stuk (links) 121 cm x 60,5 cm en het lange stuk is 211 cmx 60,5 cm. We willen dit verstek laten zagen en laten plaatsen ook de spoelbak plaatsen en aansluiten. Blad en spoelbak moeten we nog kopen. Oud aanrechtblad verwijderen maar niet afvoeren.

Keuken renoveren

Ik wil graag mijn aanrechtblad vervangen, kraan en spoelbak ombouwen. Blad wordt bij Praxis gehaald en is van vol hout.

Aanrechtblad vervangen

Nieuw aanrechtblad in keuken plaatsen ter vervanging van het huidige. Het betreft een aanrechtblad in 3 delen. De keuken is op de begane grond.

Keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen

Ik zou graag een nieuw werkblad willen in mijn keuken met spoelbak en inductiekookplaat. Het oude aanrechtblad moet er eventueel nog uitgehaald worden, of de nieuwe kan eroverheen geplaatst worden. De inductiekookplaat moet worden aangesloten. Graag advies over de materialen.

Keukenkastjes opnieuw van folie laten voorzien

De folie op het front van de koelkast laat los. Graag zou ik willen weten wat het kost om de folie te verwijderen en opnieuw te plakken of te spuiten. Eventueel andere oplossingen zijn welkom. Misschien willen we ook het aanrechtblad vervangen. Ik wil graag dat de keuken weer netjes wordt maar zoek ook een voordelige oplossing. Het gaat om een dichte, kleine keuken over 1 wand. Graag een indicatie van de minimale kosten.

Spoelbak vervangen in een granieten aanrechtblad

RVS spoelbak vervangen in een granieten aanrechtblad

Ikea keuken plaatsen

Wij hebben een reeds een Ikea keuken en gaan deze vervangen. Wij zoeken een vakman die ervaring heeft en gespecialiseerd is in het plaatsen van 'Ikea' keukens. Keuken krijg eenzelfde indeling en komt op exact dezelfde plaats. Er hoeft dus geen leidingwerk aangepast te worden. Kookplaat, blad en spoelbak blijven en de afzuigkap wordt nu als kast/inbouw gekozen, dus ook dat wordt makkelijker. Keuken wordt geleverd met (Tradfri) verlichting voor in de vitrine kasten en met (Tradfri) verlichting boven het aanrechtblad. Bijzondere aan deze klus waar rekening gehouden moet worden zijn 2 aspecten: -Bovenkastjes aanpassen - 2 bovenkastjes moeten aangepast moeten worden. Een 60 cm breedte kast moet 30 cm worden en de bovenhoekkast moet van 68x68 naar 60 x 60 cm gemaakt worden. Ikea heeft de maatvoering aangepast en deze komen niet meer overeen met de oude maatvoering. -Deurtje aanpassen - Er ligt een peperduur op maat gemaakt granieten blad op met daarbij een onderspoelbak. Deze past goed op de Ikea keuken, alleen moet het deurtje onder de spoelbak ingekort worden. (lees stuk tussen deur uit om het facet te behouden). In de offerte willen wij de volgende opties opgenomen zien: optie 1: Kosten demonteren oude keuken optie 2: Kosten afvoeren/meenemen oude keuken optie 3: Kosten deel oude keuken elders in het huis plaatsen* *Het gaat hierbij om de twee buitenste lange kasten (60 x 240 cm) met daartussen twee bovenkosten (60 x 37 cm) en twee onderkasten (60 x 60 cm). Water en Electra zijn niet nodig. Graag het volgende als optie opnemen. Mogelijk willen wij een deel van de keuken

Keuken renovatie

De folie op de frontjes van de keukenkastjes en lades laten na 19 jaar los. Graag zou ik willen weten wat het kost om de folie te verwijderen en opnieuw te plakken of te spuiten. Eventueel andere oplossingen zijn welkom. Wellicht willen we ook wat apparatuur en het aanrechtblad vervangen.

Kookplaat en inbouw oven vervangen

Ik wil een kookplaat laten vervangen. Het gaat om een 4 pits die vervangen moet worden door een 5 pits. Dus er zal gezaagd moeten worden in het aanrechtblad. Daarnaast moet er een inbouw oven vervangen moeten worden. Graag begin juni een afspraak.

Partners

Partners van Casius