Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Waalre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Waalre heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Waalre u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Waalre of directe omgeving.

230 klanten uit Waalre bevelen een bij Casius in Waalre aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Waalre bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: voorbereidend werk voor de keuken, keuken plaatsen, keuken renoveren, monteren keuken en aansluitingen, keukenvoorbereidingen treffen, voorbereidingen voor plaatsen van een keuken, keuken renovatie, keuken voorbereiding / kitchen preparation, keukenrenovatie, huidige keuken demonteren en nieuwe plaatsen, betonlook aanrechtblad aanbrengen, keukenblad en kraan vervangen, aanrechtblad plaatsen, keuken plaatsen, vervangen van een recirculatiekap naar afzuigkap met afvoer naar buiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Waalre staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Waalre:

Bosch Solitaire ovendeur repareren

Scharnieren van de ovendeur maken een krakend geluid bij het openen.

Keuken aanleggen

We willen een nieuwe moderne keuken. In een donkere kleur, bijvoorbeeld donker grijs. We willen een keukeneiland, met keuken wand (niet alleen hoge kasten). Lengte van de keukenwand: 483 cm. Omvang eiland: 100 x 250 cm. Voornemens om het blad van Dekton te doen. In de kastenwand moet een CV ketel worden verwerkt. Op het eiland komt zowel de spoelbak als inductieplaat (Bora). We willen 3 of 4 barkrukken kwijt aan het eiland (gedeeltelijk onder het blad kwijt kunnen).

Heltich scharnier in de koelkastdeur vervangen

Koelkastscharnier van Heltich (volgende nrs staan op het scharnier: en 105) vervangen en de deur afstellen.

Inductiekookplaat aansluiten

Graag ontvang ik een offerte voor inductiekookplaat aansluiting. Ik weet niet precies wat er gedaan moet worden. De sleutel van de woning krijg ik pas in augustus en ik weet niet of ik een nieuwe stroomgroep moet aanmaken. Het project kan in de eerste of laatste week van augustus van start gaan.

Reparatie van een Miele gasfornuis

Van een (oud) miele inbouw oven/kookplaat branden 2 van de vier pitten heel zacht. Verstopt?

Scharnieren vervangen van een diepvriesdeur

De deur van de diepvries sluit niet meer naar behoren. Daardoor veel ijs aangroei in de diepvries. Type: Bauknecht KGIF 3305/ÀMvg,

Voorbereiding nieuwe keuken

Oude keuken wordt verwijderd, ruimte moet worden klaargemaakt voor de nieuwe keuken. Werkzaamheden: - leidingen verleggen; - wellicht infrezen; - stuken van de wanden. Ruimte is niet zo heel groot, het gaat om twee wanden van ongeveer 2.5 meter lang.

Keuken plaatsen in bijkeuken

Wij willen onze keuken verplaatsen naar de bijkeuken. De bijkeuken is 5 m2. Nu zijn we op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar bedrijf die alle voorbereidingen maakt voor het plaatsen van de keuken, dus leidingwerk, elektra en dergelijke. Het gaat ook om het leveren van de keuken tegen een betaalbare prijs. Tevens het plaatsen van de keuken.

demonteren oude keuken en voorbereidende werkzaamheden voor plaatsen nieuwe keuken

In november 2012 wordt er in mijn huis een nieuwe keuken geplaatst. Voordat deze geplaatst kan worden moet de oude keuken worden gedemonteerd, moet er een verwarmingsplaat worden verwijderd, leidingen aangebracht volgens montage tekening en de muur voor zover nodig glad gest.

Bestaande keuken en tegels verwijderen. ...

Bestaande keuken en tegels verwijderen. Muren en vloer vlak afwerken en aansluitingen voor gas, water en electra aanpassen/opnieuw aanleggen.

Plaatsen van een nieuwe keuken.

Plaatsen van een nieuwe keuken.