Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Waalre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Waalre heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Waalre u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Waalre of directe omgeving.

237 klanten uit Waalre bevelen een bij Casius in Waalre aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Waalre bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renoveren, keuken slopen en verwijderen, voorbereiden en IKEA keuken installeren, alle voorbereiding, nieuwe keuken plaatsen, extra groepen in de meterkast, keuken verbouwen, keuken plaatsen en keukenblad (Corian) bestellen en monteren, bestaande keuken: oude keuken apparatuur afvoeren en nieuwe plaatsen, keuken laten wrappen/renoveren, houten schutting met beton palen, plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw, composiet aanrechtblad zagen, gat boren in buiten muur voor afzuigkap, gat in granieten aanrechtblad aanpassen, aanrechtblad plaatsen, amica elektrisch kookplaat en electrisch fornuis, uitsparing kookplaat groter laten zagen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Waalre staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Waalre:

Aanrechtblad laten vervangen

Bij een bestaande keuken willen wij een nieuw kunststof keuken blad geplaatst hebben, incl een onderbouw spoelbak en een kraangat. Het gaat om 2 L-vormige bladen waarbij het fornuis tussen de 2 korte stukjes van de L staat. Kitten doen we zelf omdat de tegelzetter daarna aan de slag gaat. Spoelbak ongeveer 45 x 45 cm roestvrij staal. Dikte blad ong 3 cm. Blad door u eventueel aan te leveren. Kleur: donkere steen (basalt achtig).

Afstellen keuken en afwerking woning

Wij hebben een Ikea keuken zelf geplaatst. Alleen het stellen van de lades en deurtjes wil niet goed lukken. Hiervoor hebben wij u nodig. Tevens nog een aantal klussen op het gebied van timmerwerk en afwerking van de woning. Een of meer dagen werk, als u daar tijd voor heeft. Graag ergens in de komende maanden uitvoeren.

Bosch Solitaire ovendeur repareren

Scharnieren van de ovendeur maken een krakend geluid bij het openen.

Keuken aanleggen

We willen een nieuwe moderne keuken. In een donkere kleur, bijvoorbeeld donker grijs. We willen een keukeneiland, met keuken wand (niet alleen hoge kasten). Lengte van de keukenwand: 483 cm. Omvang eiland: 100 x 250 cm. Voornemens om het blad van Dekton te doen. In de kastenwand moet een CV ketel worden verwerkt. Op het eiland komt zowel de spoelbak als inductieplaat (Bora). We willen 3 of 4 barkrukken kwijt aan het eiland (gedeeltelijk onder het blad kwijt kunnen).

Heltich scharnier in de koelkastdeur vervangen

Koelkastscharnier van Heltich (volgende nrs staan op het scharnier: en 105) vervangen en de deur afstellen.

Inductiekookplaat aansluiten

Graag ontvang ik een offerte voor inductiekookplaat aansluiting. Ik weet niet precies wat er gedaan moet worden. De sleutel van de woning krijg ik pas in augustus en ik weet niet of ik een nieuwe stroomgroep moet aanmaken. Het project kan in de eerste of laatste week van augustus van start gaan.

Reparatie van een Miele gasfornuis

Van een (oud) miele inbouw oven/kookplaat branden 2 van de vier pitten heel zacht. Verstopt?

Scharnieren vervangen van een diepvriesdeur

De deur van de diepvries sluit niet meer naar behoren. Daardoor veel ijs aangroei in de diepvries. Type: Bauknecht KGIF 3305/ÀMvg,

Voorbereiding nieuwe keuken

Oude keuken wordt verwijderd, ruimte moet worden klaargemaakt voor de nieuwe keuken. Werkzaamheden: - leidingen verleggen; - wellicht infrezen; - stuken van de wanden. Ruimte is niet zo heel groot, het gaat om twee wanden van ongeveer 2.5 meter lang.

Keuken plaatsen in bijkeuken

Wij willen onze keuken verplaatsen naar de bijkeuken. De bijkeuken is 5 m2. Nu zijn we op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar bedrijf die alle voorbereidingen maakt voor het plaatsen van de keuken, dus leidingwerk, elektra en dergelijke. Het gaat ook om het leveren van de keuken tegen een betaalbare prijs. Tevens het plaatsen van de keuken.

demonteren oude keuken en voorbereidende werkzaamheden voor plaatsen nieuwe keuken

In november 2012 wordt er in mijn huis een nieuwe keuken geplaatst. Voordat deze geplaatst kan worden moet de oude keuken worden gedemonteerd, moet er een verwarmingsplaat worden verwijderd, leidingen aangebracht volgens montage tekening en de muur voor zover nodig glad gest.

Bestaande keuken en tegels verwijderen. ...

Bestaande keuken en tegels verwijderen. Muren en vloer vlak afwerken en aansluitingen voor gas, water en electra aanpassen/opnieuw aanleggen.

Plaatsen van een nieuwe keuken.

Plaatsen van een nieuwe keuken.