Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkastjes repareren:

Keukenkastjes repareren

Fineerlaag laat los op een aantal deurtjes.
Onze klant uit Vlijmen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkastjes repareren uit heel Nederland:

Reparatie keukenkastjes

Het gaat om het repareren en afstellen van scharnieren van een horizontale keukenkast deur.

Beschadigde keuken repareren

Mijn keukenkastjes zijn beschadigd en de binnen plankjes van de keukenkastjes zijn ook beschadigd (het hout is gaan opzetten). Is het mogelijk dat jullie me kunnen vertellen, wat de oorzaak is? En dat jullie een offerte kunnen maken van kosten?

Keukenkastjes na een lekkage laten repareren

Door middel van een lekkage van de ingebouwde boiler is mijn hoek keukenkast gaan opzetten en gaan barsten. De bodem moet vervangen worden zoal als de zijkanten. Beide opgezet en gebroken. Deurtje mankeert niks. Moet dus overgezet worden. Betreft een Miele witte keuken hoekkast van 1200 breed, 840 hoog en 580 diep. Hier zit een deur aan en een tussenschot. Bodem en zijpanelen stuk, waarschijnlijk hele kast vervangen. 2 plinten stuk door waterschade van 4 meter totaal. Kraan en boiler is al recent vervangen om de lekkage tegen te gaan. Hardsteen blad gemonteerd.

Folie op keukenkastjes repareren

Van vier kastjes is de folie erg slecht. Van één deurtje bladert hij er af en van de overige drie deurtjes zitten er haarscheurtjes in.

Keukenkasten repareren en folie herstellen

Op een aantal deuren laat de folie los. De koelkastdeur is de meest zichtbare, maar ook op een aantal keukenkastjes zie je al barsten. Foto's voeg ik hieronder toe. Voorkeur voor (de)montage door de bedrijf. Ik ben aan het nagaan of het opnieuw plakken goedkoper is dan overspuiten. Hoogglans wit.

Scharnieren van kastjes repareren of vervangen

Ik wil de scharnieren van mijn keuken en badkamerkastjes laten vervangen. 5 keukenkastjes en 3 badkamerkastjes.

Keukenkastverlichting repareren

In 2014 is er keukenkastverlichting aangebracht maar dat is een waardeloze investering geweest. Nu wilde heel graag TL Of led verlichting onder mijn keukenkastjes. Ik hoop dat u mij een offerte kunt aanbieden.

Diverse verlichting repareren

Graag of repareren of vervangen: 3 x onder verlichting keukenkastjes (lampjes doen het niet meer), halogeenlampjes badkamer balk (trafo?), plafondlamp woonkamer (zit op dimmer, werkt niet meer, waarschijnlijk. Dimmer vervangen). Ik heb nog geen vervangend materiaal in huis.

Repareren of vervangen van keukenkastjes scharnieren

Wij hebben een Hacker keuken met twee bovenkasten. De glazen deuren die daarvoor zitten, blijven niet openstaan als je ze omhoog doet. Er moeten een viertal nieuwe scharnieren in of indien mogelijk repareren.

Folie op keukenkastjes herstellen

Door de warmte van de oven is de folie van de vaatwasser gekrompen. Willen het graag laten repareren, daar de kleur(vanille) niet meer te krijgen is.

Partners

Partners van Casius