Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenkastjes repareren:

Keukenkastjes repareren

Fineerlaag laat los op een aantal deurtjes.
Onze klant uit Vlijmen (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenkastjes repareren uit heel Nederland:

Folie op keukenkastjes repareren

Van vier kastjes is de folie erg slecht. Van één deurtje bladert hij er af en van de overige drie deurtjes zitten er haarscheurtjes in.

Keukenkasten repareren en folie herstellen

Op een aantal deuren laat de folie los. De koelkastdeur is de meest zichtbare, maar ook op een aantal keukenkastjes zie je al barsten. Foto's voeg ik hieronder toe. Voorkeur voor (de)montage door de bedrijf. Ik ben aan het nagaan of het opnieuw plakken goedkoper is dan overspuiten. Hoogglans wit.

Scharnieren van kastjes repareren of vervangen

Ik wil de scharnieren van mijn keuken en badkamerkastjes laten vervangen. 5 keukenkastjes en 3 badkamerkastjes.

Keukenkastverlichting repareren

In 2014 is er keukenkastverlichting aangebracht maar dat is een waardeloze investering geweest. Nu wilde heel graag TL Of led verlichting onder mijn keukenkastjes. Ik hoop dat u mij een offerte kunt aanbieden.

Diverse verlichting repareren

Graag of repareren of vervangen: 3 x onder verlichting keukenkastjes (lampjes doen het niet meer), halogeenlampjes badkamer balk (trafo?), plafondlamp woonkamer (zit op dimmer, werkt niet meer, waarschijnlijk. Dimmer vervangen). Ik heb nog geen vervangend materiaal in huis.

Repareren of vervangen van keukenkastjes scharnieren

Wij hebben een Hacker keuken met twee bovenkasten. De glazen deuren die daarvoor zitten, blijven niet openstaan als je ze omhoog doet. Er moeten een viertal nieuwe scharnieren in of indien mogelijk repareren.

Folie op keukenkastjes herstellen

Door de warmte van de oven is de folie van de vaatwasser gekrompen. Willen het graag laten repareren, daar de kleur(vanille) niet meer te krijgen is.

Bestaande Siematic keukenkastjes repareren

Wij hebben een Siematic keuken met twee bovenkasten. De glazen deuren die daarvoor zitten, blijven niet openstaan als je ze omhoog doet. Enige jaren geleden was dat ook het geval. Toen zijn er nieuwe onderdelen ingekomen. Ik heb nu het idee, dat die opnieuw moeten worden gesteld, maar zeker weet ik het niet. Het bedrijf wat dit voorheen deed, heeft nu een andere tak van sport gekozen. Siematic zegt dat dit niet perse door hen opgepakt dient te worden.

Afvoer wasmachine repareren

De afvoer voor de wasmachine is verkeerd uitgevoerd waardoor lekkage bij buren. Wasmachine is in een inbouwkeuken. Waarschijnlijk moeten de keukenkastjes eruit. Foto's voor indicatie prijs kan ik maken.

Spotjes onder keukenkastjes laten repareren

Ik wil graag spotjes laten repareren die onder keukenkastjes hangen.

Partners

Partners van Casius