Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Veghel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Veghel heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Veghel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Veghel of directe omgeving.

207 klanten uit Veghel bevelen een bij Casius in Veghel aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Veghel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: voorbereidend werk voor de keuken, keuken renoveren, monteren keuken en aansluitingen, keukenvoorbereidingen treffen, complete keuken installeren, voorbereidingen voor plaatsen van een keuken, keuken renovatie, keuken voorbereiding / kitchen preparation, keukenrenovatie, huidige keuken demonteren en nieuwe plaatsen, betonlook aanrechtblad aanbrengen, keukenblad en kraan vervangen, aanrechtblad plaatsen, keuken plaatsen, vervangen van een recirculatiekap naar afzuigkap met afvoer naar buiten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Veghel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Veghel:

Brandplek op het aanrechtblad herstellen

Er heeft iemand bij n kooltje op het aanrecht laten vallen dus ik wil dit graag laten repareren het is ongeveer 1 cm bij 1 cm

Herstellen van de keuken

Graag wil ik een offerte voor het herstellen van onze keuken. De folie is op verschillende plaatsen gescheurd. Op alle deurtjes zal de folie vervangen moeten worden. Het zijn totaal 14 deuren en lades. Ook willen we graag een combimagnetron.

Diverse reparaties in de keuken

Ik wil graag enkele reparatieklussen in de keuken laten verzorgen. Het mechaniek van onze carrouselkast werkt niet goed meer. Daardoor hangen de deurtjes schuin en kunnen niet meer rond draaien. Verder hebben wij een Siemens afzuigkap die moet worden nagezien. Na het inschakelen duurt het lang voordat deze begint te werken.

Nieuw keukenblad plaatsen in een bestaande keuken

Wij zijn ongeveer een half jaar geleden verhuisd. Hierbij is het huis helemaal af gemaakt, behalve de keuken. Ik zou graag een nieuw keukenblad willen in de stijl van ons huis (landelijk dus). Aangezien we ook niet te veel geld willen uitgeven, zaten we zelf te denken aan een kunststof (hout kleur) keukenblad. Echter willen we proberen de tegeltjes en de rest niet te beschadigen, want dat is eigenlijk nog prima. Kan iemand me hiermee verder helpen? Het inmeten, kraan losmaken en erna weer vast, etc. Etc.

Verzekeringsofferte voor nieuwe keuken laten maken

Mijn keuken heeft onlangs waterschade gehad en veel kasten en laden zijn niet meer goed en op de koelkast na, werken de elektronische apparaten niet meer. Mijn vraag is of u kunt langskomen en een offerte kunt maken voor de verzekering. De keuken is 9/10 jaar oud. Na het maken van een offerte kunnen we natuurlijk langskomen bij uw vestiging en kijken of er een geschikte keuken is voor ons thuis. Het huis is in Veghel. Ik ontvang graag een mail van u, of u kunt mij natuurlijk ook bellen.

Keramische Bosch kookplaat leveren en inbouwen

Onze Keramische kookplaat moet worden vervangen. Graag laat ik een keramische kookplaat van het merk Bosch leveren met de bediening aan de zijkant, type PKE645C17E. Deze moet worden ingebouwd en aangesloten. Graag ontvang ik vooraf een gedetailleerde offerte per mail.

Keuken monteren in de nieuwbouwwoning

Het betreft het plaatsen van een nieuwe keuken in een nieuwbouwwoning. Deze is reeds gekocht en dient naar behoren geïnstalleerd te worden. Er zullen ook een aantal wcd's verlaagd en/of verplaatst moeten worden. Voor het kook gedeelte zal er een voorbereiding getrokken moeten worden voor een perilex aansluiting.

Waterschade aan keuken herstellen

Door waterschade zijn enkele houten panelen en kastjes beschadigd. Daarnaast willen wij de keuken wat anders opbouwen: oven en koelkast verplaatsen en een extra werkblad plaatsen. Wij willen advies over de beste indeling.

Keukenblad vervangen

Mijn zoon zijn keukenblad is bol gaan staan en er moet een nieuw keukenblad geplaatst worden. Mijn vraag is: kunnen jullie de oude verwijderen en een nieuw keukenblad daarop plaatsen en wat zijn de kosten daarvan. Het keukenblad dient dor de vakman geleverd te worden. De maat van het blad is niet bekend.

Aansluiten vaatwasser

Het betreft het aanleggen van stroom, afvoer en kraan voor de vaatwasser. Het voorwerk is gedaan maar de rest moet nog aangesloten worden. De vaatwasser is al aanwezig in de woning.

verwarmingselement sollitaire oven

Het bovengedeelte van het verwarmingselement in onze solitaire oven is stuk.

ETNA gaskookplaat inbouwen

Het demonteren van de oude gas-kookplaat en het monteren en aansluiten van een nieuwe gas-kookplaat van ongeveer dezelfde afmetingen. De nieuwe kookplaat is gekocht bij Karwei en in huis aanwezig.

Keuken aanbieding

Keuken van 2.70m breed en 60cm diep plaatsen. Heb een keuken bij Praxis gezien voor 990 euro. Verleggen van leiding voor kraan.

Ik zoek iemand die een vaatwasser kan ...

Ik zoek iemand die een vaatwasser kan inbouwen. Vaatwasser kan ik (hoogst waarschijnlijk) van iemand overnemen en anders moet ik deZe nog aanschaffen. Er moet denk ik een nieuwe groep bij komen, electra en water toe/afvoer (er zit een stopcontact en kraan in de buurt van waar de vaatwasser moet komen). Hopelijk duidelijk zo, maar anders, vergeef me, ik heb er geen verstand van! ;-) Met vriendelijke groet, Wieteke