Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor renoveren keuken, diverse werkzaamheden:

renoveren keuken, diverse werkzaamheden

- 5 keukendeuren voorzien van folie/andere frontjes. dacht aan kleur groen, liefst mat. rest is glans creme. (koelkast 121*59.5, lade 28.5*59.5, vaatwasser (met ladefront) 71.8*59.5, gootsteen (zonder lade) 57.5*59.5, besteklade 14*89.5) - andere/nieuwe kraan monteren, beschadiging(etjes) keukenblad opvullen - andere/nieuwe, bredere (60>90) kookplaat instaleren/aanpassen keukenblad. - misschien andere afzuigkap, maar niet perse nodig (is reeds 90cm) misschien laten spuiten. Kraan en kookplaat nog niet aangekocht.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renoveren keuken, diverse werkzaamheden uit heel Nederland:

Totaal huis verbouwen / renoveren

Twee herenhuizen in Amsterdam (geschakeld) in belabberde staat moeten geheel worden opgeknapt. Nu onbewoonbaar. Het betreft in totaal 320 vierkante meter. We willen er wooneenheden van maken. Het betreft dus een heel groot project. We zoeken een betrouwbare, deskundige en betaalbare aannemer. Zie brochure voor details. Daar staan plattegronden, afmetingen e.d. in. Het gaat dus om een totale renovatie tot 4 mooie wooneenheden, ieder met eigen keuken en sanitair. De afwerking moet goede kwaliteit zijn. Graag een indicatie wat dit gaat kosten.

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren. Wat we ten minste willen laten doen is: -aanleg vloerverwarming en vloerisolatie -draagbalk plaatsen -muren stucen -loodgieters werk: *riolering aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal *waterleiding aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal -kachel plaatsen of of alvast rekening houden met rookkanaal

Keuken renoveren

Bestaande keuken verwijderen, verplaatsen van aan/-afvoer warm/koud water, verplaatsen van aansluiting qooker en elektrisch koken voor nog te bestellen nieuwe keuken, muren verwijderen, nieuwe keuken plaatsen (NB: appartement heeft vloerverwarming). Schilderen van wanden en plafond in woonkamer/keuken.

Verbouwen / renoveren woondeel oude boerderij

Woondeel oude boerderij verbouwen en renoveren. Wat we ten minste willen laten doen is: -aanleg vloerverwarming en vloerisolatie -draagbalk plaatsen -muren stucen -loodgieters werk: *riolering aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal *waterleiding aanleggen naar keuken, wasmachine boven, badkamer boven, wc in de hal -kachel plaatsen of of alvast rekening houden met rookkanaal

Keuken renoveren

Ik wil graag mijn aanrechtblad vervangen, kraan en spoelbak ombouwen. Blad wordt bij Praxis gehaald en is van vol hout.

Spackwerk na verwijderen keukentegels

Na renoveren van keuken zijn de keukentegels verwijderd. Hierdoor is Max vier M2 muur beschadigd. Wij willen hier een nieuwe spack aan laten brengen. De offerte graag inclusief materiaal en arbeiduren.

Badkamer en keuken renoveren

Onze keuken en badkamer zijn erg gedateerd. Deze moeten er allebei uitgesloopt worden en er moet nieuwe elementen in de kale ruimtes geplaatst worden. We hebben een keuken van ongeveer 15 m2 en we hebben een keuken uitgezocht bij de IKEA. Voordat die keuken geplaatst kan worden moet de oude keuken gesloopt worden, moet er gestuct worden, geschilderd en moet er gekeken worden naar de elektra en de wateraansluitingen. De badkamer van ongeveer 3 m2 bevat op dit moment alleen een douche en een wasbak. Deze indeling moet ook zo blijven want het is maar een kleine ruimte. De ruimte moet opnieuw betegeld worden en het plafond moet verlaagd worden zodat de buizen aan het plafond weggewerkt worden. Hier hebben wij nog geen spullen voor uitgezocht maar dit moet zo basic mogelijk blijven. Mogelijk willen we deze lijn ook doortrekken naar het toilet. Wij wonen in een huurhuis en we moeten de offerte dus laten goedkeuren door onze huisbaas en dat kost even tijd. We zouden graag zien dat de verbouwing ergens dit najaar kan plaatsvinden. We horen graag van jullie.

Keuken laten wrappen/renoveren

Wij zouden graag onze keuken willen laten wrappen in het mat zwart als dit mogelijk is De keuken heeft 7 kastjes en 5 lades

Badkamer, verlaagd woonkamerplafond en keukenvoorbereiding

Woning is recent aangekocht en de sleuteloverdracht vind plaats in September 2020. 1. In de woonkamer wil ik een verlaagd plafond (originele plafond is van beton) t.b.v. meerdere inbouwspots en led verlichting. 2. Badkamer renoveren (5 m2) dus oude slopen en afvoeren en nieuwe badkamer maken met inloop-douche en vrijstaand bad. 3. Keuken slopen en afvoeren en voorbereiden voor de nieuwe aan de hand van technische tekening van keuken-showroom. Graag een offerte met de 3 omschreven werkzaamheden apart vermeld.

Tuin renoveren

Ik heb een achtertuin van goed 6 meter bij bijna 10 meter. Staan 2 grote borderbakken en een vijver in, rest is bestraat. Dat wil ik graag vanwege verzakking opnieuw gelegd hebben. Bij keuken is er een afvoerputje. Water loopt er niet makkelijk naar toe, kan dit verholpen. Is er mogelijkheid voor een extra waterafvoer mogelijkheid achter in de tuin, daar is nu niets. Oorspronkelijk wel, maar daar is nu borderbak gebouwd. Zat vol met wortels van boom buren. Borderbak links staat pruimenboom, die mag er helemaal uit. Aan de linkerkant zelf deel schutting geplaatst, mag nog afgewerkt. In voortuin staat nog een stronk van de hulst. Deze mag eruit. Deel van tuinbegrenzing afwerken met tegels. Graag een offerte voor dit geheel.

Partners

Partners van Casius