Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor sparing in keukenblad vergroten voor kookplaat:

Sparing in keukenblad vergroten voor kookplaat

Het blad is van marmer (wit), 4 cm dik. De huidige sparing is 56 (br) x 50 (diep). Deze moet worden 75 x 50 cm. De vergroting zal aan beide zijden moeten plaatsvinden, Aan de ene kant circa 5 cm, aan de andere kant 14 cm, Graag uw prijsopgave. Dank u.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sparing in keukenblad vergroten voor kookplaat uit heel Nederland:

Sparing in een kunststof aanrechtblad infrezen.

Ik zoek dus een keukenspecialist die ter plaatse in een bestaande kunststof keukenblad een groter gat kan frezen en een sponning kan frezen met de afmeting 906 x 526 mm om vervolgens de inductie kookplaat ATAG Magna (HIDD9472LV) te monteren.

Uitsparing in granieten keukenblad vergroten

Sparing nu van gasfornuis Whirepool 475 X550 mm moet naar Atag HI9571SV sparingsmaat 490 x 860 mm

Nieuw aanrechtblad laten monteren

Plaatsen van een granieten keukenblad bestaande uit 3 delen zonder sparing en 1 hoekdeel met een sparing van een wasbak op minimaal 11 cm vanaf de voorzijde. Er is 1 deel van 179.90 cm lang, een deel van 251 cm en een deel van 90.5 cm. (Tegel)wasbak wordt door de leverancier op het hoekdeel voor/tijdens het plaatsen gemonteerd. De werkzaamheden dienen over 4/5 weken uitgevoerd te worden.

Sparing maken voor een inductieplaat

Ik wil een 80 of 90 cm brede inductiekookplaat plaatsen. Hiervoor dient dan het composiet keukenblad te worden verzaagd. Is dit mogelijk?

Sparing uitzagen in het keukenblad

Ik wil een spoelbak laten plaatsen in het nieuwe keukenblad. Het keukenblad is van hout en voorzien van een waterkering, het blad is 325 centimeter lang. Het gat voor de spoelbak moet uitgezaagd worden en de spoelbak wil ik dan meteen laten plaatsen.

Aanrechtblad verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik wil mijn kunststof keukenblad vervangen door een keukenblad van Ikea. Het gaat om een hoekkeuken met inductiekookplaat erin. Ik wil de twee bladen laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Aanrechtblad laten verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb een flinke brandplek op mijn pas 3 maanden oude kunststof keukenblad. De verzekering vraagt mij om een offerte. Het gaat om een hoekkeuken met een glasplaat als achterwand, geen tegelwerk dus. Ik wil de twee bladen opnieuw laten leveren door IKEA, compleet met een sparing voor de inductiekookplaat en met een al ingebouwde spoelbak. Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van het huidige blad en het plaatsen van het nieuwe.

Keukenblad compleet (af)monteren

Het betreft het op maat zagen van een keukenblad (donker graniet) dat ik bij gamma zal kopen. Ook zal er een gat/sparing t.b.v. waskom Plieger 42 cm en kraan Aqualino wave gemaakt moeten worden. Lengte 175, breedte links 50 cm met een vloeiende bocht vanaf 50 cm lengte tot 35 cm breedte rechts. Waskom en kraan worden ook bij gamma gekocht.

Gat voor de kookplaat groter maken

Ik wil in mijn granieten keukenblad een sparing laten maken voor mijn kookplaat. Het keukenblad is al bevestigd. Graag een indicatie van kosten per mail of telefonisch.

RVS keukenblad aanbrengen

Nu hebben wij een Cortenstaal keukenblad, afm. 3600 x 600 mm, met twee spoelbakken. Dit moet een RVS blad worden met één spoelbak. Oude blad heeft opstaande hoek die weg geslepen / gezaagd moet worden. Nieuw blad kan op het oude blad aangebracht worden. Extra: gat mengkraan en sparing voor RVS bakplateau. Graag een ZZP'er die er handigheid in heeft met Cortenstaal te werken.

Partners

Partners van Casius