Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor beschadigde keuken repareren:

Beschadigde keuken repareren

Mijn keukenkastjes zijn beschadigd en de binnen plankjes van de keukenkastjes zijn ook beschadigd (het hout is gaan opzetten). Is het mogelijk dat jullie me kunnen vertellen, wat de oorzaak is? En dat jullie een offerte kunnen maken van kosten?
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde keuken repareren uit heel Nederland:

Waterschade aan laminaat herstellen

Ik wil graag een vrijblijvend offerte voor indien mogelijk een herstel van de schade. De is bol gaan staan door waterschade. De beschadigde oppervlakte is ongeveer 2 vierkante meter. Ik heb zelf contact opgezocht met de winkel waar ik de laminaat gekocht heb. Hetzelfde laminaat kunnen ze niet meer leveren. Wij hebben de laminaat ook aan één stuk gelegd, woonkamer, keuken en gang.

Laminaat op de woonkamervloer leggen

Onze tegels in de woonkamer zijn omhoog gekomen en de tegels zijn niet meer te krijgen. Tegel die beschadigd zijn liggen in de "uitbouw". Weet niet of alle tegels eruit moeten of alleen de beschadigde tegels en dat parket vloer er dan over heen kan ? Heb expert nodig die advies kan geven en uitvoeren. Kamer en keuken samen is 60 M2

Laminaat opnieuw leggen na schade

Na schade wil ik mijn laminaat in de woonkamer opnieuw gelegd hebben. Hier gaat het dus om de plinten te verwijderen, laminaat te verwijderen (bijna gehele woonkamer). Beschadigde planken te vervangen, laminaat vervolgens weer terug te leggen en plinten opnieuw te plaatsen. Ter info: de schade zit tot aan de keuken, begin gelegd onder de trap. Alleen onder de trap en in de hal kan de vloer dus waarschijnlijk blijven liggen. Het oppervlak is ongeveer 45 m2.

Tegels opnieuw vastzetten of vervangen

In mijn keuken liggen ongeveer 15 tegels van 20 x 20 cm los. Graag zou ik deze weer opnieuw vast laten leggen. Tevens heb ik in de badkamer 4 beschadigde tegels die vervangen moeten worden.

Laminaat vervangen

Ik wil graag mijn huidige beschadigde laminaat vloer laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen met plinten en ondervloer. Het gaat om 35 m2. Ik wil graag dat de vakman het materiaal levert. Het gaat om een keuken, een woonkamer en een slaapkamer, maar dit is één ruimte, dus dit kan doorgelegd worden.

Vervangen laminaat na schade

We hadden een kapotte afvoer in de keuken waardoor er 5 m2 laminaat van de keuken is beschadigd. Omdat het laminaat over de gehele benedenverdieping doorloopt en we nog drie pakken laminaat op zolder hebben staan, vroegen wij ons af of het beschadigde deel vervangen kan worden. Is er een mogelijkheid om hier naar te kijken en advies over uit te brengen? Ik heb zelf nog drie pakken laminaat liggen op zolder. Het gaat in eerste instantie om een verzekeringsofferte maar wil hem dus maar één keer aanvragen.

Laminaatvloer in keuken repareren

Ik heb een lekkage gehad in de keuken en er zijn ongeveer 11 laminaat tegels beschadigd. Deze wil ik vervangen hebben. Ze liggen in het midden van een baan van 13 meter. Het beschadigde deel ligt tegen de muur waar ik begonnen ben met het leggen van het laminaat. Dus als ik het zelf zou moeten vervangen zou ik alles eruit moeten halen. Voor de verzekering moet ik wel eerst een offerte hebben.

Offerte voor aanschaf en leggen van laminaat

Helaas heb ik gisteren waterschade gehad in mijn keuken. De verzekering heeft mij het volgende verzocht: De laminaat die ik heb opzoeken (gevonden bij Gamma :)) Een vakpersoon laten komen om de woonkamer op te meten en een offerte op te laten stellen, hoeveel het aanschaffen van het laminaat zal kosten De offerte moet ik dan opsturen naar de verzekering, zodat zij kunnen onderzoeken of de kosten van van het laminaat wordt vergoed. Mocht ik geld ontvangen, dan wil ik uiteindelijk de beschadigde gedeelte willen laten vervangen. Graag ontvang ik iemand bij mij in de woning die dit voor mij kan doen. Het gaat om laminaat: GAMMA Bastion laminaat met V-groef antraciet 2,05 m² 8mm Kan er misschien 1 plankje meegenomen worden om te checken of het wel echt identiek is aan de mijne? Ik weet niet uit mijn hoofd hoe groot mijn woonkamer is, maar ik schat 7x5 meter.

Gedeelte van het laminaat vervangen na lekkage

Door een lekkage in de keuken welke één geheel is met de woonkamer is er een gedeelte van ongeveer 5 m² van onze laminaatvloer krom getrokken. Het betreft laminaat Surprise Plus V4 millennium Oak grey sp 807. Er zit geen ondervloer onder maar linoleum. Deze laminaatvloer ligt er ongeveer 1 jaar, het laminaat is volgens mij nog verkrijgbaar. Ik ontvang graag uw offerte voor het verwijderen van de beschadigde delen en aanbrengen van nieuw laminaat. Ik zal uw offerte gebruiken voor mijn claim bij de inboedelverzekering. Als die akkoord gaat,wil ik de klus graag op korte termijn laten uitvoeren.

Wand en plafond in de keuken stukadoren

In de keuken heeft de timmerman stucplaten tegen het plafond geplaatst met aan een kant tegen de want/plafond een koof (om de verwarmingsbuizen heen) van 5400 x 200 x 10 en aan de andere kant een koof van 2400 x 200 x 10 (overgang huiskamer keuken) met ruimte voor 3 spots. We willen het plafond inclusief de koven graag glad gestuukt met rondom een gladde rand van 12 cm breed en het geheel wit latex afgewerkt. We willen ook wellicht de 3 wanden en plafond (inclusief rand) van het toilet ook gladgestuukt (beschadigde gipsblokken in verband met het verwijderen van het tegelwerk. Het toilet is 900 x 1200 x 2500. Kunt u een offerte geven inclusief en exclusief toilet? Wanden: 7.50 m2 Huidige ondergrond: granol Gewenste afwerking: granol (boomschors effect) Plafond: 15 m2 Huidige ondergrond: Stucplaten 40 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex