Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor carrouselkast repareren in de keuken:

Carrouselkast repareren in de keuken

Het draaimechanisme van de carrouselkast is kapot. Ik zou graag een nieuwe willen laten plaatsen en de huidige deurtjes willen hergebruiken. Het is geen merkkeuken.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor carrouselkast repareren in de keuken uit heel Nederland:

Carrouselkast keuken repareren

Wij hebben een hoekonderkast 90x 90 met een caroussel met 2 meedraaiende deuren en met 2 3/4 draaiplateaus. Destijds geleverd door Bribus . Het draaimechanisme is is zodanig dat het aanschurkt op de bodem.

Carrouselkast repareren in de keuken

Ik heb een Miele carrouselkast van 90 bij 90 centimeter, type 90-733L, waarvan het bovenste draaiplateau is gescheurd. Het is vanaf het middelpunt naar de buitenkant toe gescheurd. Het gaat om een wit plateau.

Hetal carrouselkast repareren

Van mijn carrousel is de buishouder kapot gegaan en deze moet vervangen worden door een andere.

Carrousel in een keukenkast repareren

Bij onze carrouselkast is het mechaniek losgeschoten, waardoor één van de twee kastdeuren los is gaan hangen en de kast slecht draait.

Carrouselkast repareren in de keuken

Het deurtje van mijn carrouselkast gaat na afstelling weer snel scheef en schiet los. Ik wil dit graag laten repareren.

Bosch carrouselkast in de keuken repareren

Mijn Bosch-keuken is ongeveer 18 jaar oud. Het gaat om de carrousel kast in de BOSCH-keuken repareren. De stang van het draaiplateau is uit de sponning.

Carrouselkast in de keuken repareren

Het onderste bevestigings- en stelmechanisme van het deurtje van de carrouselkast is kapot. Deze willen wij graag laten repareren c.q. vervangen.

Hetal carrouselkast in de keuken repareren

1 van mijn 2 Hetal es 70 carrouselkasten is stuk. Ik heb al een nieuwe onderdeel besteld, maar dat moet nog geïnstalleerd worden. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Hetal carrouselkast in de keuken repareren

Carrouselkast in de keuken repareren Onze carrouselkasten moet gerepareerd worden, merk is hetal ES? Kunt u hiervoor langskomen?

Hetal ES-70 carrouselkast in de keuken repareren

Carrousel kast keuken werk niet naar behoren deurtje valt uit de steun. En van de ander sluiten de deuren niet meer naar behoren en het draaisysteem werkt tevens ook niet meer optimaal.

Partners

Partners van Casius