Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Tilburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Tilburg heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Tilburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Tilburg of directe omgeving.

1706 klanten uit Tilburg bevelen een bij Casius in Tilburg aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Tilburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken renovatie, tegel- en installatiewerk, keukenkastjes wrappen, verbouwing van de keuken, tweedehands keuken laten plaatsen en oude verwijderen, keuken en leidingen verplaatsen, showroomkeuken demonteren en plaatsen, folie verwijderen en keuken spuiten, keukendeuren opnieuw lamineren, keukenblad met spoelbakken vervangen, schade lekkage keuken opnemen, keuken verwijderen en leidingenwerk verplaatsen, gasfornuis naar elektra ombouwen, keukenblad en kastdeurtjes herstellen, complete keuken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Tilburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Tilburg:

Inductiekookplaat installeren

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. De inductiekookplaat moet aangesloten worden op een aparte groep. Of die ruimte er is weet ik niet. De (reeds aangeschafte) kookplaat heeft de volgende kenmerken: Kookplaat met inductiezones: 2 x 180 mm, 1 x 145 mm en 1 x 210 mm. 2 warmtezones met boosterfunctie (P). 1 x 2200W inductiezone met booster; 3200W. 1 x 1800W inductiezone met booster; 2500W. 1x1800W inductiezone. 1 x 1400W inductiezone. Spanning: 220-240V Aansluitvermogen: 7400 W Stroom: 2x16A of 1x32A.

Keukenfrontjes laten spuiten

Wat kost het om 23 keukenfrontjes (circa 5,5 m2) te laten spuiten? Het folie is op diverse plaatsen losgelaten. We demonteren zelf. Graag offerte in zijdeglans (gebroken wit). Zie foto's van de keuken bijgevoegd.

Waterschade aan keukenkastjes herstellen

Door een lek langs de afzuigkap zijn twee keukenkastjes gaan uitzetten en gaat een deur moeilijk dicht, graag een offerte voor reparatie. (Is een verzekeringskwestie).

Afzuigkap laten monteren

Onderbouw afzuigkap monteren. Kap hoeft enkel aan de muur opgehangen te worden. En aan het bestaande afvoerkanaal bevestigd te worden.

Composiet keukenblad op maat zagen

Omdat wij een showroomkeuken hebben gekocht is de opstelling veranderd. Zodoende past ons composiet aanrechtblad niet meer. Wie kan ons aanrechtblad op maat zagen?

Grotere kookplaat in composiet blad monteren

Ik heb momenteel een composiet keukenblad met een inductieplaat. Ik wil een grotere inductieplaat aanschaffen. Uiteraard moet dan het gat groter worden. Dikte van het blad is: 20. De inductieplaat is van buiten nu 51 bij 68 cm. Het gat moet 78 bij 50 cm worden.

Carrouselkast repareren in de keuken

Het draaimechanisme van de carrouselkast is kapot. Ik zou graag een nieuwe willen laten plaatsen en de huidige deurtjes willen hergebruiken. Het is geen merkkeuken.

Aansluiten keramisch fornuis

Ik wil graag mijn Bosch keramisch fornuis laten aansluiten. De stekker moet worden omgebouwd zodat hij in de aansluiting past en alle kookplaatjes werken, nu werken slechts 2 van de 4.

Herstel van waterschade aan een keukenkastje

Door lekkage van de kraan van de vaatwasser is schade ontstaan aan een keukenkastje. Het betreft hier een zogeheten roterend pannenkastje, waarvan de bodem is gaan uitzetten. De deurtjes van het kastje gaan nu niet soepel meer over de bodem.

Klusjes in de keuken

Ik wil graag een vaatwasser en een kookplaat aan laten sluiten.

Vaatwasser en kookplaat aansluiten

Ik wil graag een vaatwasser en een kookplaat aan laten sluiten.

Glasplaat van de inductiekookplaat vervangen

Er is een glazen pot op mijn Etna 3 jaar oudinbouw inductiekookplaat gevallen. Hierdoor is er een stukje glas aan de zijkant eraf en ervloopt barst van circa 20 cm over de kookpit heen. Wat kost het vervangen van deze glasplaat?

Aanrechtbladen vervangen

Ik wil graag mijn aanrechtbladen vervangen. Ook wil ik de achterwand van de keuken laten bekleden. Ik heb een blad van 2.70 meter en een blad van 1.77 meter. Ik heb nu bladen van kunststof, het materiaal van de nieuwe bladen wil ik graag in overleg.

Leidingwerk voor een nieuwe keuken

Leidingwerk verleggen voor een nieuwe keuken: - het verleggen van warm en koud water; - het verleggen van de afvoer; - het verleggen van een kookgroep; - het bij maken van een groep (Hager); - het verleggen van de groep van de combioven; - het bij maken van drie WCD's en een schakelaar (schakelmateriaal levert u); - het boren van een gat voor de afzuigkap.

2 Domino elementen vervangen door een 5-pits kookplaat

Ik heb op dit moment in mijn Silestone keukenblad 2 inbouw Domino elementen die ik wil laten vervangen door een 5-pits gaskookplaat. Het blad is ongeveer 20 mm dik en er zit een tussenstuk van 12 cm breed tussen de elementen. Ik wil die laten verwijderen en het tussenstuk eruit laten zagen. Daarna moet de nieuwe kookplaat gemonteerd worden. Deze zal qua maat probleemloos in de nieuwe opening passen. Ik ontvang graag uw offerte.

Elektrisch fornuis aansluiten

We gaan verhuizen en hebben een Indesit 16VMH42A1lw/nl gekocht. Is zonder stekker en moet aangesloten worden, in het appartement is al een voorziening voor een elektrisch fornuis aangebracht.

Tweedehands keuken plaatsen

Ik wil een tweedehands keuken kopen in Oud Beijerland. Daar moet hij gedemonteerd worden en vervoerd naar Tilburg en weer monteren

Carrouselkast bijstellen in de keuken

Carrouselkast bijstellen. Keuken 6 jaar

Brandplekken op een aanrechtblad herstellen

Ik heb verschillende brandplekken op mijn werkblad en deze wil ik laten herstellen op een goedkope manier.

Onderbouw afzuigkap monteren

Kap hoeft enkel aan de muur opgehangen te worden. En aan het bestaande afvoerkanaal bevestigd te worden.

Carrouselkast in de keuken repareren

De carrouselkast in onze keuken werkte niet meer naar behoren terwijl deze er toch nog niet zo lang in zat. Ik heb deze zelf al vervangen maar niet helemaal zoals het moet denk ik. Nu zit er een deur helemaal los en sluit niet goed meer. Ik wil dit graag laten repareren.

Dekton keukenblad monteren

Ik wil graag een offerte voor een Dekton keukenblad. 70 cm breed en 360 cm breed met een uitsparing voor een los fornuis en een vlakbouw spoelbak. Twee gaten: voor Quooker kraan en Quooker pomp. Het zou gaan om dekton natural irok. Voorzijde dikte 6 cm en daarna 2 cm. Zie ook PDF.

Laatjes en deurtjes van de keuken laten spuiten

Ik wil alle lades en deuren laten spuiten. Nu zit en een dikke folie omheen, deze begint los te raken. Die laag zou er dus af moeten en vervolgens netjes gespoten moeten worden met liefst een 2 componenten lak. Het gaat om totaal 17 lades en deurtjes (inclusief, ijskastdeur en vaatwasserdeur).

Keuken plaatsen

Ik wil met spoed een nieuwe keuken laten monteren. Mijn oude keuken is al weggehaald en de nieuwe is al geleverd. Het gaat om een recht keukenblok met bovenkastjes, een aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak en kraan, een oven, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Degene die mijn keuken zou monteren is door omstandigheden daar niet toe in staat. Wij kan mij op korte termijn uit de nood helpen?

Tweedehands keuken laten monteren

Ik heb een tweedehands keuken in Best gekocht ik wil als jullie kunnen keuken voor mijn ophalen en bij mijn thuis in Tilburg monteren.