Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keuken opnieuw in de folie zetten:

Keuken opnieuw in de folie zetten

Ik zou graag mijn keuken een andere kleur willen geven. Deze is nu bekleed met folie. Het gaat om 3 bovenkastjes 4 lade. 2 bestel lade en koelkast deur deur onder de gootsteen en nog een kastdeur.
Onze klant uit Schijndel (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken opnieuw in de folie zetten uit heel Nederland:

Siematic keuken renoveren

Het is een keuken uit 2007. Er zit vocht achter de folie van een aantal deurtjes, dus die willen we vervangen. De vaatwasser staan niet meer goed in lijn met de rest van de kasten, dus die moet uitgelijnd worden. Verder willen we het aanrechtblad vervangen en een achterwand van hetzelfde materiaal. Er zit nu een gastoestel, deze moet vervangen worden voor inductie. De afzuigkap moet hoger gehangen worden. Er is waarschijnlijk geen perilex aansluiting, leidingen zijn wel al gelegd.

Folie verwijderen en keuken spuiten

Wij willen graag de folie laten verwijderen en de kastjes en laatjes opnieuw laten spuiten, ook graag de bovenplint en lichtlijst mee te nemen.

Keuken laten wrappen of spuiten

Voor een bedrijfspand zijn wij op zoek naar een ervaren ZZP-er die onze keuken kan spuiten/wrappen. Ook zijfronten van het keukenblok etc. Gaat om een keuken van ongeveer 25 m2 Huidige keukenkastjes zit nu folie op. Er kan vanuit ons direct begonnen worden met de klus, zonder te schuren.

Keuken wrappen

Ik wil graag mijn keuken laten wrappen met folie incl. aanrechtblad. Graag ontvang ik een offerte.

Advies en installatie vloerverwarming

Ik wil graag advies over de mogelijkheden van het leggen van een vloerverwarming. Ik verneem graag zowel de voor- als nadelen van de diverse opties. Het betreft een rijtjeshuis uit begin jaren 60. De woonkamer is ruwweg 3,5 x 7 meter, gang en keuken 1,5 x 7 meter oppervlakte. Er ligt laminaat op, die leg ik ook weer terug. Ik heb 5 jaar geleden dikke tegels verwijderd en een laminaat vloer teruggelegd. Ik heb onder de deuren 20 mm over dus kan zo 15 mm. Onder het laminaat liggen groene platen en folie welke dikte dat heeft weet ik niet. Ik wil graag omhoog komen, zodat de ruimte tussen vloer en deuren kleiner wordt. Ben aan het oriënteren dus uitvoer datum zal over 2 tot 6 maanden zijn.

renoveren keuken, diverse werkzaamheden

- 5 keukendeuren voorzien van folie/andere frontjes. dacht aan kleur groen, liefst mat. rest is glans creme. (koelkast 121*59.5, lade 28.5*59.5, vaatwasser (met ladefront) 71.8*59.5, gootsteen (zonder lade) 57.5*59.5, besteklade 14*89.5) - andere/nieuwe kraan monteren, beschadiging(etjes) keukenblad opvullen - andere/nieuwe, bredere (60>90) kookplaat instaleren/aanpassen keukenblad. - misschien andere afzuigkap, maar niet perse nodig (is reeds 90cm) misschien laten spuiten. Kraan en kookplaat nog niet aangekocht.

Keuken laten spuiten of beplakken met folie

Zou u voor mij een prijsopgave kunnen maken van de kosten voor het overspuiten van mijn ikea keuken? Deze is helemaal nieuw, niet uit de verpakking, ik zal de frontjes dus ongeopend bij u brengen. Of als het kan, ze door ikea bij u laten bezorgen? Zie 2 bijlagen: 1) voor beeld van de keuken en te spuiten oppervlakten. 2) afmetingen

Vloerverwarming plaatsen

De keuken en serre, nu nog apart, maar worden samen gevoegd. Onder beide ruimten zit nog een terrazzo vloer. Allebei voorzien van cv. Graag zou ik dit willen vervangen voor elektrische warmte. Te denken valt aan folie / kabels. Er is niet veel speelruimte qua hoogte, deze is beperkt tot misschien een centimeter of 3, 4. Ik zou de vloer graag willen afwerken met tegels. De totale oppervlakte is 16 m2.

Keuken opnieuw bekleden met folie

Betreft vakantiewoning. Huidige folie laat los en scheurt. Dient zsm opnieuw te worden bekleedt met folie. Kleur wit of grijs, hoogglans of zijdeglans. Betreft koelkast (klein) Bovenkastje Apothekers la kleine la en kastdeur 4 grote la kast carrousel 2 keukenkast vaatwasser front open kastje met glas en plankjes zijkant koelkast, blinde panelen etc, afvoer afzuig

Keuken laten spuiten

De folie van de keukenkastjes lades laten los. Ik wil deze laten spuiten in mat ral 9016. In de bijlage is de maatvoering. Demontage en montage de ik zelf, behalve de vaatwasser front, die wil ik laten doen. Het betreft alleen de voorzijde en zijkantjes.

Partners

Partners van Casius