Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken:

Voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in verband met de plaatsing van een nieuwe keuken. - 5 m2 wandtegels verwijderen en weer opnieuw plaatsen - Nieuwe tegels over de plavuizen leggen. Waarschijnlijk kan hier overheen betegeld worden (105 tegels van 20 x 20 cm) - In ieder geval verleggen van een wasmachine waterleiding en weghalen van wat oude waterleidingen - Plaatsen van vier nieuwe stopcontacten (waarvan 2 onder het aanrechtblad en in de muur) - Een muur stucen (163 cm breed en 260 cm hoog) Tekening van de keuken inmeting komt nog, wel heb ik de tekening bijgevoegd van hoe het eruit gaat zien! In week 44 wordt de keuken gedemonteerd week 45 wordt de nieuwe keuken geplaatst. Graag ontvang ik uw offerte.
Onze klant uit Roosendaal (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken uit heel Nederland:

Voorbereidingen treffen voor plaatsen keuken

Gevraagd wordt een offerte uit te brengen voor de voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het plaatsen van een keuken. Graag gaan we met u in overleg om de werkzaamheden door te spreken. Bijgevoegde ontwerptekening geeft een goede indruk van de voorziene keukenindeling. De leverancier komt 31 augustus inmeten, dus ik denk dat het handig is om eind september te starten met de klus. Overzicht van gevraagde werkzaamheden: - Eventueel aanbrengen verlaagd plafond. - Aanpassen elektra, plaatsen van stopcontacten, plaatsen van lichtschakelaars en plaatsen van verlichtingspunten (spotjes) - Eventueel verleggen van een aansluitpunt voor de inductieplaat (er zit al een stopcontact op krachtstroom). - Afvoer naar de riolering vanaf de gootsteen en vanaf de vaatwasser aanpassen. - Verwijderen/afdoppen van een gasleiding. - Aanbrengen isolatie bij het raam gedeelte. - Doortrekken van een ietwat scheef muurtje (circa 10 cm). - De keuken afwerken en stucen. Wat doen we zelf: Verwijderen en afvoeren van de oude keuken en de schroten, leggen van de laminaatvloer en schilderen van de wanden.

Afgraven en afvoeren van deel achtertuin

In de achtertuin dient er een deel van ongeveer 6 bij 3 meter 70 cm afgegraven te worden ten behoeve van een hottub en een zitkuil. Eventueel zal de vakman ook de voorbereidingen mogen treffen voor de bodem, storten van zand en lavakorrels. De tuin is goed bereikbaar,.

Tuin uitgraven, afvoeren en egaliseren

Voorbereidingen treffen voor beton storten. Het gaat om circa 7 m3 zand uitgraven en afvoeren. Ook moet de grond aflopend geëgaliseerd worden. Tuin is goed bereikbaar.

Extra groepen en contactdozen aanleggen

Op 1 november krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. In de keuken wil ik op inductie overgaan en ik heb begrepen dat je dan een extra groep nodig hebt. Tevens zijn er op zolder bij de CV ketel, wasmachine en droogtrommel te veel verlengsnoeren door de huidige eigenaar in gebruik. Dus daar wil ik extra contactdozen en eventueel extra groepen voor hebben. Verder zou ik graag zonnepanelen op het dak willen plaatsen en de voorbereidingen hiervoor treffen.

Voorbereidingen treffen voor nieuwe keuken

Wij gaan in juli de huidige keuken in ons appartement vervangen door een nieuwe keuken. De nieuwe keuken wordt een open keuken. Hiervoor dient het bestaande wandje te worden verwijderd (zie foto’s). De nieuwe keuken heeft ook een andere opstelling, waardoor de aansluitingen (electra + water) verplaatst dienen te worden. In de bestaande keuken wordt nog op gas gekookt, in de nieuwe keuken wordt dat inductie. Dat betekend dat de huidige gasaansluiting dient te worden afgesloten en tevens dat er een nieuwe groep aan de stoppenkast dient te worden toegevoegd. In overleg zullen wij de bestaande keuken alvast zoveel mogelijk verwijderen.

Voorbereidingen treffen voor verplaatsen meterkast

Meterkast wordt naar een andere plek in de woning verplaatst. Voor de nutsbedrijven moeten daarvoor de nodige voorbereidingen worden getroffen. Tevens moet alle elektriciteit opnieuw worden aangelegd.

Voorbereidingen treffen voor keukenplaatsing

Voor het plaatsen van onze keuken moeten een aantal zaken geregeld worden: - Maken nieuwe groep ter behoeve van de kraan voor kokend water - Plaatsen extra aardlekschakelaar ter behoeve van deze kokend water kraan - Aanleggen / verplaatsen stroompunten ter behoeve van keukenapparatuur - Verplaatsen van twee lichtpunten een meter naar beneden

Aardpen slaan

Onze meterkast/aansluiting wordt binnenkort verplaatst, hiertoe moeten we voorbereidingen treffen, zoals een aardpen laten slaan. Graag een offerte voor het slaan van een aardpen. Ik weet niet precies hoe diep deze geslagen moet worden.

Voorbereidingen treffen voor nieuwe keuken

Voorbereidingen treffen voor de nieuwe keuken. Oude keuken moet verwijderd worden (eventueel met afvoeren, ligt aan de meerprijs), de leidingwerk moet gestuct worden en klaar gemaakt voor de nieuwe apparatuur. Ook moet er een nieuw plafond geplaatst worden van ongeveer 6 m2. Graag een offerte of richtprijs voor deze werkzaamheden. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om de ruimte te bezichtigen. Met vriendelijke groet,

Verdieping bijbouwen op plat dak

Wij willen graag een opbouw laten plaatsen van 5 meter breed bij 7 of 8 meter diep. Er zal een vaste trap geplaatst moeten worden. De ruimte zal ingedeeld worden in een slaapkamer, badkamer en opbergruimte. Voor de badkamer dient de vakman de voorbereidingen te treffen, verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning aangevraagd.