Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor verhuizen keuken en installeren op nieuw adres:

Verhuizen keuken en installeren op nieuw adres

Ik wil een showroom keuken kopen, maar die moet eerst in de winkel gedemonteerd worden en vervolgens getransporteerd en geïnstalleerd worden in mijn huis. De leidingen en elektra kunnen direct aangesloten worden. Van Leeuwarden naar Halsteren. Dit is 270 km.
Onze klant uit Ossendrecht (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verhuizen keuken en installeren op nieuw adres uit heel Nederland:

Groep maken, schakelaar maken en 2x buitenlamp aanleggen

Wij zijn starters en hebben een paar electriciteitsklusjes waar we graag een offerte voor zouden ontvangen. We wonen in Noordwijk in een jaren ‘60 rijtjeshuis. Graag zouden wij onze wasmachine en droger vanuit de keuken naar zolder verhuizen. Daarvoor moet een nieuwe groep gemaakt worden in de meterkast. Daarnaast zouden we graag een schakelaar maken op de eerste verdieping, zodat we vanaf de eerste verdieping het licht op zolder aan kunnen doen. Tot slot hebben we zowel voor en achter geen buitenlamp aan het huis hangen. Graag zouden we aan twee kanten van het huis een buitenlamp ophangen. De lamp hebben we al gekocht. Het liefst hebben we dat beide lampen via een tijdschakelaar in de meterkast aan gaan. Wij hopen dat iemand ons verder kan helpen.

Verbouwing woning

Wij zijn van plan om begin september te verhuizen naar een woning in Ede. Nu zoeken wij nog een aannemer mocht de koop door gaan. Even een korte uitleg over de werkzaamheden. Ons plan is om de huidige in de lengte richting gelegen hal te verkleinen. Dit naar een ruimte van ongeveer 2 bij 2 meer. Hier naast zou dan ook een ruimte van 2 bij 2 meter ontstaan voor een wasmachine droger etc. In de keuken zat nog een extra ingang vanaf buiten. Deze moet aan de buitenzijde dicht worden gemetseld. Zodat de nieuwe keuken tegen de want kan worden geplaatst. De inbouwkasten die zich in de hal van de slaapkamers bevinden moeten er ook uit. Hier moet gewoon een rechte muur voor in de plaats komen. De woning is in de hal en keuken voorzien van beton. Nu willen wij in de rest van de woning ook beton storten inclusief vloerverwarming mocht dit in ons kosten plaatje passen. Tevens moet er in de plafons het isolatie worden vervangen over geheel de woning mocht uit de bouwtechnische keuring blijken dat dit onvoldoende is in de huidige standaard. De meterkast betreft nog een zeer oud model ook die moet vervangen worden. Ook zullen er in de keuken de aansluitingen moeten worden verlegt en de elektra moeten worden aangelegd voor in de inductie plaat etc. Ik heb je in de bijlage 2 tekeningen gezet met de oude plattegrond en onze nieuwe. Wat wij graag zouden willen is of je een grove schatting kan maken van de kosten. Of moet je daarvoor echt op locatie zijn? Kun jij überhaupt de werkzaamheden uitvoeren ergens in de maand?

Meterkast extra groep aanleggen tbv keuken

We gaan van gas naar elektrische koken en we willen de oven en de koelkast naar andere kant verhuizen, waardoor stopcontacten en/of groep nodig hebben.

PVC-click vloer leggen

Graag laten wij een PVC-click vloer leggen in de woonkamer, hal en keuken van ons nieuwe huis. Dit is totaal ongeveer 40 m2. Het is helemaal geëgaliseerd, er ligt geen huidige vloer, dus de nieuwe vloer kan direct gelegd worden. Plinten hoeven niet. Begin juni zouden wij graag beginnen, omdat wij dan verhuizen en dan hebben wij een vloer nodig. Wij wonen momenteel nog nabij Utrecht, dus langskomen of videobellen kan lastig worden.

Nieuwe keuken plaatsen

We hopen binnenkort te verhuizen naar een huis waar een nieuwe gezellige woonkeuken in willen zetten. Het is een ruimte van 6.30 x 7.70 m. Er zit nu een keukenblok in dat eruit moet. De bestaande vloer willen we er wel in laten.

Keukenvloer plaatsen

We wonen nu in Amsterdam, gaan in de zomer naar Den Haag verhuizen. In de nieuwe keuken willen mogelijk een gietvloer. De keuken is ongeveer 20 m2.

Mantelzorgwoning op erf dochter bouwen

Wij willen een mantelzorgwoning laten bouwen. Deze moet goed geïsoleerde worden en zal 92 m2 worden, zie tekening. De muren willen we wit, een zadeldak met rode pannen, behalve de uitgebouwde keuken de moet een plat dak in verband met de erfafscheiding. Vergunning is niet nodig, we mogen tot 100 m2 bouwen. Het is goed bereikbaar, we hebben een eigen oprit. We hebben zandgrond, heien zal niet nodig zijn. Voor de gevelbekleding willen we de goedkoopste mogelijkheid, maar het moet wel goed isoleren. Graag een complete oplevering met leidingwerk en elektra. Stucen graag apart op de offerte. Keuken en badkamer plaatsen we zelf dan. We willen radiatoren, gas aansluiting hebben we in het huis dus dat kan doorgetrokken worden. Het liefst zouden we dit jaar in oktober willen verhuizen.

Extra groepen en stopcontacten verlagen

Wij gaan verhuizen en voor de nieuwe woning moet een extra groep komen in de meterkast voor de nieuwe keuken. En 4 stopcontacten moet verlaagd worden. We zouden hier graag een offerte voor willen ontvangen. Ik hoor graag van u

Achterdeuren op maat

Per mei verhuizen wij naar onze nieuwe woning, een perfect huis, echter missen wij 1 ding: mooie openslaande deuren naar de tuin vanuit de keuken. Wij zijn benieuwd wat dit ongeveer zou kosten. We willen hout en veel licht.

Wasmachine aansluiting in de keuken maken

Ik wil graag een aansluiting voor een wasmachine in onze keuken laten installeren. Momenteel heeft de vorige bewoner de wasmachine op de 1e verdieping in de badkamer gehad. Aan de ene kant van de keuken zit de gootsteen met een kleine keuken en zouden graag de wasmachine er tegenover hebben. Wij zullen in de loop van volgende week kunnen gaan verhuizen rond de 16e maart. Wij hebben op dit moment nog geen mogelijkheid om een foto van de huidige situatie te uploaden maar het betreft een vrij standaard kleine keuken.

Partners

Partners van Casius