Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor fratelli onofri gasfornuis repareren:

Fratelli onofri gasfornuis repareren

De grootste pit werkt niet goed. Deze gaat wel branden als ik de knop draai en de ontsteker ontsteekt dan ook het gas maar als ik de knop loslaat stopt deze met branden
Onze klant uit Oploo (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fratelli onofri gasfornuis repareren uit heel Nederland:

Fornuis Fratelli Onofri repareren

Van ons fornuis met een grote en kleine oven werkt de kleine over niet meer. Tot temperaturen van 100 graden gaat het prima. Bij instelling op hogere temperaturen, waarbij de oven na het bereiken van de goede temperatuur af en toe aan gaat om op temperatuur te blijven slaat de zekering eruit. Ik vermoed dat de thermostaat van de kleine oven kapot is en wil graag dat iemand dit komt oplossen.

Ontstekers van de Fratelli Onofri oven laten repareren

De oven van de Fratelli Onofri wordt niet meer warm, de fan doet het nog wel. Tevens doen 2 ontstekers het niet meer. De oven is een jaar of 10 oud.

Fratelli Onofri oven laten repareren

Ik heb een Fratelli Onofri CH 192. 50. De linkeroven, de grote, verwarmt niet meer. Verder lijkt alles te werken.

Fratelli Onofri oven laten repareren

Ik heb een Fratelli Onofri met een dubbele oven. De kleine oven wordt niet warmer dan 120 graden. De onderkant van de oven wordt niet warm. Wie kan mijn oven maken?

Fratelli Onofri fornuis repareren

De rechter kleine oven verwarmt niet meer normaal, hij wordt nog wel warm, maar meer dan 100 graden haal ik met geen mogelijkheid, het is precies de oven die ik het meest gebruik, dus voorlopig maar even de linker grote oven.

Fratelli onofri gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van 2 van de gaspitten van mijn Fratelli Onofri oven werkt niet meer.

Glazen deur van Fratelli oven vervangen

We hebben een dubbele Fratelli Onofri oven. Helaas is deze failliet gegaan en de glasplaat/deur (achter) van de grote oven (de deur heeft twee glasplaten) kapot is gegegaan, kunnen we nergens nieuwe vinden. Heeft u een idee of kunt u ons helpen? Mvg,

Fratelli Onofri oven repareren

Onze oven werkt niet meer naar behoren. Hij wordt namelijk té warm, ook als we de temperatuur laag instellen op hetelucht. Dan schiet het verwarmingselement ook aan in volle hitte. Waarschijnlijk de thermostaat? Fratelli Onofri YR 190.50

Thermostaat van een Fratelli Onofri oven laten repareren

Mijn vriend en ik hebben een vrijstaand fornuis van Fratelli Onofri, model YR19050 INOX. Helaas werkt de thermostaat in de oven niet meer, inmiddels al sinds een maand. De oven blaast nog wel lucht, maar deze blijft koud. De knop om de temperatuur in te stellen hebben we bij een poging de thermostaat aan de praat te krijgen per ongeluk te ver door gedraaid en deze werkt nu ook niet goed meer.

Fratelli Onofri gasfornuis repareren

Oven wordt niet meer goed warm. Rubberen isolatiestrippen zijn deels kapot. 90cm breed fornuis met 2 formaat ovens. Kleur vanille.