Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor gasfornuis vervangen door inductie kookplaat:

Gasfornuis vervangen door inductie kookplaat

Ik wil mijn gasfornuis in de bestaande keuken vervangen door een inductie kookplaat. Gasfornuis is verzonken in een zwart marmeren blad. Buitenmaten fornuis 68 x 51 cm. Ik denk aan een kookplaat van 4 of 5 kookzones. Niet het duurste maar wel een betrouwbaar en goed apparaat. Is eventueel zelf inbouwen mogelijk? Perilex aansluiting is zeer waarschijnlijk ook nodig. Afstand tussen meterkast en kookplaats bedraagt minstens 4 meter. De vakman moet bekijken wat de mogelijkheid is om dit tot stand te brengen want ik beschik niet over een kruipruimte. d d
Onze klant uit Oosterhout (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gasfornuis vervangen door inductie kookplaat uit heel Nederland:

2 fase aansluiten voor inductiekookplaat

Ik wil mijn gaskookplaat vervangen door een kookplaat op inductie. Er loop al een draad vanuit de meterkast naar het gasfornuis. Er moet een groep bijkomen in de meterkast en een stopcontact bij de nieuwe kookplaat. Wat kost het, inclusief arbeidsloon ongeveer? Perilex aansluiting is waarschijnlijk niet aanwezig. Kruipruimte niet aanwezig. Afstand is 3 a 4 meter

Keukenblok uitbreiden i.v.m. elektrisch koken

Op 13 februari krijgen we de sleutel voor een huurhuis. Het betreft een 'rijtjes' woning. In de keuken was een gasfornuis met gas-kookplaat aanwezig, deze is verwijderd. Ervoor in de plaats willen we een extra keukenblok-segment, voorzien van een inductie kookplaat. Het aanrechtblad hoeft er niet voor vervangen te worden indien met mogelijk is het nieuwe segment met bovenblad hierop goed aan te laten sluiten. De elektrotechnische werkzaamheden worden uitgevoerd door de woningstichting STJA, het betreft dus het plaatsen van het nieuwe segment en ter plaatse aansluiten. De breedte die hiervoor beschikbaar is is 88 a 89 cm. Indien het mogelijk is in de resterende ruimte nog iets van een apothekerskast te plaatsen dan heeft dit een voorkeur. Het fabricaat van de bestaande keuken is niet bekend maar misschien op te vragen bij STJA.

Gasfornuis naar inductie ombouwen

Ik heb een appartement in Waarder gekocht. De keuken vind ik nog prima, maar ik wil het gasfornuis graag vervangen door een inductieplaat. Ik heb nog geen perilex aansluiting.

Keukenblad vervangen

Graag een offerte voor het vervangen van een keukenblad. Het keukenblad is 2,5m lang en er zitten uitsparingen in voor de wasbak, kraan en gasfornuis. Op dit moment is het een kunststof blad. Ik zou graag een prijsopgave willen voor het vervangen van dit blad incl. plaatsingskosten. Graag in 3 verschillende opties: Graniet, Composiet en kunststof.

Overstappen van een gasfornuis naar inductie

Wij willen onze 6 pits gasfornuis vervangen door inductie. Ik heb geen idee of we een perilex stopcontact hebben.De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 8 meter. We hebben een kruipluik.

Keuken gereed maken voor inductie koken

Vanaf 31 januari krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Ik wil graag mijn gasfornuis vervangen voor een inductieplaat en zou daar een extra stop in de meterkast willen laten plaatsen. Er ontbreekt ook een perilex aansluiting. Ik weet nu helaas nog niet of de woning beschikt over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt al gauw 8 meter. Graag verneem ik meer inzicht in de kosten die ik hiervoor kan verwachten. Alvast bedankt!

Gasfornuis vervangen door inductie kookplaat

Meterkast heeft beschikking over 3 aansluitingen van 25 amp. Het kan zijn dat er nog een perilexstekker gelegd moet worden naar de keuken. Afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 4 a meter. Kruipruimte is waarschijnlijk wel aanwezig.

Boretti gasfornuis ombouwen naar inductie

Ik heb een zes-pits Boretti gasfornuis met een elektrische oven en ik wil dit graag ombouwen naar inductie. Ik las dat het mogelijk is om de plaat te vervangen naar een inductie plaat. Het perilex stopcontact regel ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

gasfornuis met oven vervangen door inductie

Onze standaard gasplaat en elektrische oven wil ik vervangen door een inductieplaat met daaronder weer een oven, hetzij elektrisch of hete lucht. Het is de bedoeling dat de perilex aansluiting wordt gerealiseerd, de inductieplaat wordt geleverd en geinstaleerd en ook de oven.

Gasleiding vervangen van de gasmeter naar de CV ketel

We zoeken een ervaren en gediplomeerde monteur/installateur die een stalen gasleiding van gasmeter naar cv-ketel kan vervangen (zal niet meer onder de grond door kunnen), ligt in de dekvloer, moet dus over het plafond heen, dit is gips onder hout). Afstand circa 3 meter. Tevens indien mogelijk de gasleiding naar oude gaskachel en gasfornuis afkoppelen/afdoppen. Op foto zit achter de linkerdeur de cv-ketel (Nefit C30 CW5), achter de rechterdeur de gasmeter. Offerte graag per email

Partners

Partners van Casius