Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Oosterhout of directe omgeving.

641 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keukendeurtjes opnieuw bekleden, keukenmontage ( ikea), keuken wrappen, beschadigd keukenkastje repareren of vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Oosterhout:

19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten

Op een reeds gemonteerde nieuwe Ikea keuken kastenwand dienen frontjes (niet van Ikea) gemonteerd te worden. Totaal gaat het om 19 frontjes voor deuren en laden. Waaronder 1 front voor een inbouwkoelkast. Daarnaast dient een bestaande plaatstalen kast (1200x'600'x1200mm) vastgezet te worden tussen de Ikea kasten. De 4 inbouwstopcontacten vd inbouwkast dienen aangesloten te worden op de elektra (stopcontact reeds aanwezig op de muur) en 2 spotjes gemonteerd en aangesloten te worden op de elektra (stopcontact reeds aanwezig op de muur) . Plint monteren. Frontjes en plaatstalen kast worden in week 25 geleverd.

Gasfornuis vervangen door inductie kookplaat

Ik wil mijn gasfornuis in de bestaande keuken vervangen door een inductie kookplaat. Gasfornuis is verzonken in een zwart marmeren blad. Buitenmaten fornuis 68 x 51 cm. Ik denk aan een kookplaat van 4 of 5 kookzones. Niet het duurste maar wel een betrouwbaar en goed apparaat. Is eventueel zelf inbouwen mogelijk? Perilex aansluiting is zeer waarschijnlijk ook nodig. Afstand tussen meterkast en kookplaats bedraagt minstens 4 meter. De vakman moet bekijken wat de mogelijkheid is om dit tot stand te brengen want ik beschik niet over een kruipruimte. d d

Siemens inductiekookplaat repareren

Storing inductiekookplaat Siemens EI77754 "error 32".

Wrappen van de keuken

We zouden graag onze complete keuken (exclusief keukenblad) willen laten bekleden. Het betreft 9 laatjes, 9 kastjes inclusief zijpanelen + 8 hoekig tafel en een luifel die erboven hangt.

Nieuwe afzuigkap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe afzuigkap laten plaatsen in de keuken. 90 cm breed. Gaten moeten ook nog geboord worden in de muur. Het is een wandschouw afzuigkap met recirculatiesysteem en koolstoffilter.

Dekton keukenblad leveren en monteren

200 x 62 x 2 domoos dekton werkblad met een dubbele spoelbak onderbouw uitsparing. 2 kraangaten. 200 x 124 x 2 domoos dekton werkblad met grote kookplaat uitsparing. (90 CM) eiland

Leidingsschema voor nieuwe keuken uitvoeren

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij op korte termijn voor de aannemer een professionele technische tekening nodig. De keukenopstelling, een plattegrond woning en aansluitwaarden van de apparaat zijn uiteraard bekend. Het gaat om een L-keuken schiereiland met drie losse hoge kasten (tekeningen op aanvraag).

Keukenpanelen spuiten en aanrechtblad vervangen

Wij willen de keuken restylen. Hebben 2 bovenkastjes van 910 x 495 en 1 van 910 x 595 bij koelkast een bovendeurtjes van 450 x 595 een koelkastdeur van 858 x 595 onderdeurtje 550 x 595. 2 kastdeurtjes van 550 x 495 een vaatwasdeel van 550 x 595 en dan 4 delen van 280 x 595 en 2 delen van 125 x 595. Het keukenblad is 1600 ene hoek voorkant en andere zijde 1800 Is hier misschien een redelijk prijsopgaaf voor te geven. Begrijpen dat het dan een globale offerte is omdat U het niet zelf heeft opgemeten.

Keuken slopen

Nieuwe keuken komt op dezelfde plaats en wordt in week 37 geplaatst. De oude keuken moet dus eind augustus gesloopt en afgevoerd worden.

Keukenapparatuur vervangen en installeren

Ik heb nieuwe keukenapparatuur gekocht en wil deze graag in laten bouwen. De vaatwasser, combimagnetron en de gaskookplaat moet worden vervangen. Tevens moet de bestaand kraan eraf, en moet er een Quooker geplaatst worden. Alle aansluitingen, water, elektra en gas zijn aanwezig.

Deuken in gasfornuis repareren

Graag wil ik weten wat het mij zal kosten om de deuken uit het gasfornuis te krijgen, zodat het recht kan staan en niet meer wankelt. Eventueel de lak herstellen zie foto 1 tot en met 4. De poten herstellen, de poten rechts voor en achter zijn gebroken, zie foto 5 en 6. De gasfornuis moet weer stabiel kunnen staan. Plus controle of het fornuis door schade nog wel veilig voor gebruik is. Met vriendelijke groet.

Keuken slopen en afvoeren

De keuken dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om een hoekkeuken in een appartement. Er zijn 7 onderkasten, 4 bovenkasten, een elektrische kookplaat, vrijstaande koeling en het aanrechtblad die verwijderd moeten worden. Alles werkt nog naar behoren.

Keukenkastjes wrappen

Ik ben geïnteresseerd wat de kosten zijn voor het wrappen van onze keuken kasten. Via de bijgaande linkjes heeft u foto's beschikbaar zodat u op basis daarvan alvast een kosten indicatie kan geven. Ben benieuwd naar uw reactie.

Keuken deurtjes spuiten

Ik wil graag 5 keukendeuren laten spuiten in een metaal grijze kleur. Het materiaal van de keukendeuren is MDF. Formaat van de deuren zijn 60 x 80 cm. Het frontje van de afzuiger is 60 x 4 cm. Wat zou dit ongeveer kosten?

Installatietekening maken voor een keuken

Ik beschik over een offerte met tekening waarin de keuken is geprojecteerd. Ik wil me alleen nog niet binden aan deze leverancier.

Mat RVS-look keukenplinten leveren en monteren

Keukenplint in mat RVS look leveren en monteren van 140 mm hoog bestaande uit twee delen voorzien van een binnenhoek inclusief voet afdichtprofiel. Lengte aan de ene zijde is ongeveer 3100 mm en aan de andere zijde 3200 mm. Exacte lengte in te meten tijdens plaatsing.

Gat en koof voor de afzuigkap maken en afwerken

Inschatting van kosten voor onderstaande: - met zo min mogelijk rommel een 125 of 150 mm gat boren (aan de voorkant van het huis) ten behoeve van de afzuigkap voor ronde aluminium afvoer buis; - leveren en monteren (via de bovenzijde van de afzuigkap) van een goede kwaliteit aluminium afvoer buis (1 a 2 meter lang) van 125 of 150 mm in diameter; - leveren en monteren (inclusief aansluiten van afvoerbuis) van een RVS bolrooster (125 of 150 mm in diameter); - timmeren van een koof om de telescoop schacht heen (binnen geraamte en afgewerkt met gipsplaten voor dun stucwerk); - op de gipsplaten gaasband op de naden en hoekprofielen op de hoeken aanbrengen en het geheel stuken met dunne laag wit gipspleister); - eenvoudige witte gipsen sierlijst rondom de rechtopstaande afzuigkap schacht aanbrengen/vastlijmen en netjes dichtkitten (kieren); - misschien tevens een eenvoudig witte gipsen sierlijst op alle koof randen aanbrengen/vastlijmen en netjes dichtkitten (kieren) of alleen maar de kieren dichtkitten zonder sierlijsten; - Koof lengte: 1.20 meter (vanaf de wand tot een stukje voorbij de schacht); - Koof hoogte: 40 cm; - Koof diepte: 30 of 40 cm. Alle verschillende lengtes, dieptes, breedtes en diameters vooraf op te meten en het werk eerst komen bekijken alvorens een definitieve prijs te kunnen overleggen. Tevens wat monsters van sierlijsten kunnen tonen. Het gaat om een Etna afzuigkap, type T4478LRVS-E06.

Draaimechanisme in een keukenkast repareren

Draaimechanisme hoekkast Siematic keuken repareren.

Complete keuken vernieuwen

Wij willen graag onze keuken vernieuwen. De oude keuken zullen wij zelf verwijderen. De nieuwe keuken zal in een U- vorm geplaatst gaan worden. De afmetingen zijn 3.20 bij 2.60 bij 1.60 meter. De vakman levert en plaatst de nieuwe keuken. Graag maken wij een afspraak voor de mogelijkheden.

Scharnieren van keukenkastjes vervangen

Graag wil ik de scharnieren van de keukenkastjes laten vervangen. Optioneel ook de greepjes vervangen en de deurtjes overspuiten. Het gaat om 6 of 7 deurtjes waarvan de scharnieren vervangen moeten worden.

Kastje maken naast het aanrecht in de keuken

Ik moet een kastje hebben om mijn 4-pits gasstel op te zetten. Deze moet komen te staan tussen de zijkant van het aanrecht in de keuken en de zijmuur van de keuken. Voor zover ik heb kunnen meten is de hoogte tot aan onderkant bovenblad aanrecht 95 cm. Breedte vanaf zijkant aanrecht tot zijmuur keuken 35 cm. Als hoogte wat hoger is geen probleem zolang 4 pits gasstel er maar op kan staan. Er mag een deurtje en laatje in, binnenin een plank voor pannen en ander materiaal. Graag een voordelig materiaal gebruiken. Graag een indicatie per mail.

Keuken opknappen / renoveren

Ik heb een paar weken geleden offertes aangevraagd voor het betegelen van de keuken en wasbak met aanrechtblad te plaatsen. Toen heb ik 3 offertes ontvangen. Ook van iemand uit Dongen, maar ik weet zijn naam niet meer. Ik zou aan u willen vragen of u dat voor mij nog op kan zoeken. Ik hoor graag van u!

Vaatwasser verplaatsen en tegelwerk

Wij willen graag de vaatwasser en 2 kastjes verplaatsen, waardoor er ook getegeld moet worden. Totale oppervlakte is 3,5 m2.

Inductiekookplaat vervangen

Het betreft het vervangen van de keramische kookplaat door een inductiekookplaat. De oude dient verwijderd te worden en de nieuwe geplaatst. De nieuwe kookplaat zullen wij zelf aanschaffen.

Achterwand keuken vernieuwen en vensterbankje maken

Achterwand keuken vernieuwen en vensterbankje maken. Ik heb nu tegeltjes tussen de keukenkastjes en wil deze weg hebben. Wat ervoor in de plaats moet komen weet ik nog niet, een gladde achterwand o.i.d. Ook zou er een vensterbank voor het keukenraam gemaakt moeten worden. Ik zoek dus iemand die met me meedenkt over een leuke oplossing.