Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblad en kastdeurtjes herstellen:

Keukenblad en kastdeurtjes herstellen

Na een lekkage in de keuken is er vocht in het keukenblad, de deurtjes en planken gekomen. Graag zou ik deze vernieuwd willen hebben maar ik heb voor de verzekering een prijsindicatie nodig.
Onze klant uit Oirschot (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblad en kastdeurtjes herstellen uit heel Nederland:

Keukenpanelen spuiten en aanrechtblad vervangen

Wij willen de keuken restylen. Hebben 2 bovenkastjes van 910 x 495 en 1 van 910 x 595 bij koelkast een bovendeurtjes van 450 x 595 een koelkastdeur van 858 x 595 onderdeurtje 550 x 595. 2 kastdeurtjes van 550 x 495 een vaatwasdeel van 550 x 595 en dan 4 delen van 280 x 595 en 2 delen van 125 x 595. Het keukenblad is 1600 ene hoek voorkant en andere zijde 1800 Is hier misschien een redelijk prijsopgaaf voor te geven. Begrijpen dat het dan een globale offerte is omdat U het niet zelf heeft opgemeten.

Keukenkast plus werkblad plaatsen

Ik wil een keukenkastje met 2 kastdeurtjes, twee laden en een keukenblad in elkaar laten zetten. Deze kast is ongeveer 1 meter breed en circa 90 cm hoog, zodat dit mooi overloopt in het huidige aanrechtblad. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Keukenkast bekleden met folie of verven

Folio van keukenkast laat los, dit wil ik graag hersteld hebben door middel van het op kleur spuiten van de kastdeurtjes óf via het beplakken met nieuw folio. Het gaat om 3 kastendeurtjes met afmetingen 45 cm. x 66 cm., de tweede kastdeur is 59,5 cm. x 66 cm. en de derde deur is de gewone deur voor de koelkast. Deze is 60 cm. x 116,5 cm. Graag dit apart te offereren: Er is een stuk hout van mijn keukenblad beschadigd door lekkage van buitenaf, dit wil ik ook graag laten vervangen. Het gaat om een stuk van 45 cm. bij ongeveer 66 cm.

Keukenblad demonteren en opnieuw monteren

Mijn keuken is een jaar of 6 geleden geplaatst voordat er parket is gelegd. Het parket loopt dus tot de keuken, zodat de keuken dus iets dieper ligt dan de vloer. Nu is de vaatwasser overleden en wil ik een nieuwe plaatsen. Echter, doordat de vaatwasser op de betonnen vloer staat is die met geen mogelijkheid te verwijderen. Het aanrechtblad van hout (of wellicht een sierlijstje tussen het blad en de kastdeurtjes) zal weg moeten worden gehaald voordat er een nieuwe vaatwasser kan worden geplaatst. Ik zal zelf een vaatwasser regelen, en het plaatsen zelf zal nauwelijks werk zijn in vergelijking met het weghalen van het blad/sierlijst.