Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Nuenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Nuenen heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Nuenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Nuenen of directe omgeving.

221 klanten uit Nuenen bevelen een bij Casius in Nuenen aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Nuenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken ontwerpen en plaatsen, renoveren keuken: tegelen, verleggen leidingen, nieuw keukenblad, elektriciteit werkzaamheden etc., keuken klaarmaken voor plaatsing nieuwe keuken, ikea keuken plaatsen, 19 Keukenfronten monteren op Ikea keuken en plaatstalen kast vastzetten en hierin elektra aansluiten, bestaande keuken verplaatsen naar de nieuwe woning, bulthaup keuken renoveren repareren, keuken klaarmaken voor plaatsen nieuwe keuken, nieuwe keuken plaatsen, keukenblok plaatsen, keuken plaatsen, keuken siematic renoveren, spoelbak rvs vervangen, keukenblad van beton, keuken laten wrappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Nuenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Nuenen:

Bulthaup keuken renoveren repareren

Er zijn een aantal lades van de keukenkastjes die niet goed meer sluiten. Ik wil daarom graag het hang en sluitwerk van onze Bulthaupkeuken laten repareren/opnieuw afstellen. Het gaat om 12 laden en 2 kastdeurtjes.

Nieuwe hoekkast in de keuken plaatsen

Door een lekkage is onze hoekkast onder de wasbak helemaal verrot en zal er een nieuwe geplaatst moeten worden. Hiervoor wil ik graag een offerte opvragen. Bijgevoegd foto van kastje.

Keuken demonteren en transporteren

Een last minute klus. We hebben een showroomkeuken gekocht welke al op maandag 25 april a.s. gedemonteerd dient te worden en opgehaald dient te worden in Naaldwijk tussen 9. 00 en 16. 00 uur. Elektra/watervoorzieningen dienen daarbij afgesloten te worden. Een tekening en meer informatie is bijgevoegd. Ik kan zelf meegaan en hand en spandiensten verlenen. De keuken dient getransporteerd te worden naar Nuenen. Verdere details mondeling te bespreken. Gezien de korte tijdspanne is een globale kostenindicatie voldoende. Bedoeling is dat de keuken op termijn herplaatst wordt in onze nieuwe woning, daarvoor kan dan apart geoffreerd worden.

IKEA keuken plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het ongeveer kost om een IKEA keuken te plaatsen.

Keukenfronten vervangen

Alle fronten van de keuken moeten vervangen worden. Dit geldt dus voor lades en kastjes, koelkast, vaatwasser en medicijnkast. Het is een recht blok, ongeveer 6 kasten breed, plus de koelkast. Ook heeft de keuken bovenkasten hangen.

Inbouwapparatuur in de keuken leveren en plaatsen

De keuken is nieuw, echter alle apparatur moet nog geleverd en geïnstalleerd worden. Het gaat om een koelvrieskast, vaatwasser, combimagnetron en inductiekookplaat.

Gaggenau heteluchtoven repareren

De temperatuur van mijn oven loopt niet meer goed omhoog. Hij haalt de juiste temperatuur niet meer. Het betreft een elektrische oven. Type: Gaggenau heteluchtoven. Ik wil deze graag laten repareren.

Keuken verplaatsen / verhuizen

Ik wil de keuken uit mijn woning en dan in andere woning plaatsen. En wastafels verwijderen in andere woning plaatsen

Keuken eruit halen

Een keuken eruit halen moet wel intact blijven want hij moet opgeslagen worden.

Gaskookplaat vervangen

Ophalen van gaskookplaat bij Praxis Nuenen, demonteren oude exemplaar en monteren nieuwe exemplaar bij klant en terugbrengen oud exemplaar bij Praxis Nuenen.

Huidige keuken is gelegen in aanbouw aan ...

Huidige keuken is gelegen in aanbouw aan achterzijde woning. Wens is om uitbouw te realiseren en buitenmuur keuken (houten pui) open te werken om zo met de uitbouw een ruimte te maken (leefkeuken). Er moet een raam gemaakt worden boven het bestaande keukenblad. Uitbouw kent veel raampartijen. Betonnen plafond, stenen binnenmuur (nu nog buitenmuur), weinig lood te gieten, wel stucwerk en isolatie nodig. Tegelvloer zal opnw moeten worden gelegd, incl vloerverw. er moet een verlichtingsplan komen; ook een lichtstraat in 't dak, bij verwarming door 2 designrad, cooker nodig, luxe afwerking, degelijk materiaal, coffee maker, kookeiland met afzuiging.

Vervangen van een afzuigkap met ...

Vervangen van een afzuigkap met slang. Vernieuwen scharnier van inbouwkoelkast.