Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor keukenblad renoveren:

Keukenblad renoveren

Ik heb een keukenblad nog in gezonde staat maar ben er op uitgekeken,is er een andere toplaag op te maken??en wat zijn ongeveer de kosten,het blad is 2,80 mtr lang en 60 cm breed.
Onze klant uit Lierop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenblad renoveren uit heel Nederland:

renoveren keuken, diverse werkzaamheden

- 5 keukendeuren voorzien van folie/andere frontjes. dacht aan kleur groen, liefst mat. rest is glans creme. (koelkast 121*59.5, lade 28.5*59.5, vaatwasser (met ladefront) 71.8*59.5, gootsteen (zonder lade) 57.5*59.5, besteklade 14*89.5) - andere/nieuwe kraan monteren, beschadiging(etjes) keukenblad opvullen - andere/nieuwe, bredere (60>90) kookplaat instaleren/aanpassen keukenblad. - misschien andere afzuigkap, maar niet perse nodig (is reeds 90cm) misschien laten spuiten. Kraan en kookplaat nog niet aangekocht.

Siematic keuken renoveren

Ik ben op zoek naar iemand voor een renovatie in mijn Siematic keuken. Ik wil het huidige keukenblad vervangen en moderniseren, een nieuwe spoelbak en een nieuwe kookplaat. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Keuken renoveren

Per 1 februari krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. De keuken die er nu inzit voldoet qua kleur niet naar mijn smaak. Nu is mijn vraag of ik deze kan laten overspuiten in hoogglans wit. Het zal gaan om een aantal hoge en onderkasten, lades en een apotheekkast. Daarbij zou ik dan misschien ook het keukenblad willen laten vervangen en de achterwand van de keuken.

Keukenblad en inbouwapparatuur plaatsen

Wij willen graag de keuken renoveren door een nieuw op maat gemaakte werkblad (gelamineerd) te laten plaatsen, inclusief spoelbak en kraan. Hierbij dient ook nieuwe inbouwapparatuur geplaatst te worden. De vorm van de huidige keuken blijft, hierdoor hoeft er verder niks te worden verplaatst of verlegd. De afmeting betreft een L. vorm van 60 cm x 1.80 cm lang en 60 x 2.15 lang.

Schoorsteen slopen en keuken renoveren

Het betreft een dubbele opdracht. 1) slopen schoorsteen van oude keuken, welke loopt van vliering, via tweede verdieping naar eerste verdieping. De schoorsteen op het dak dient te worden verwijderd en gedicht. Hierna zal de begane grond en de eerste verdieping afgewerkt moeten worden. 2) renoveren keuken. Het keukenblad van de oude keuken is nog goed, maar de keukenkastjes en de deurtjes zijn oud en in slechte staat. De opdracht bestaat uit op maat vernieuwen van de kastjes en de kastdeuren, alsmede vervangen afzuigkap. Het gaat alleen om onderkasten.

Aanrechtblad renoveren met betonciré

Wij willen graag het oude keukenblad laten verwijderen en een betonciré blad ervoor in de plaats. Het werkblad bevat een spoelbak en een kookplaat. De spoelbak is mogelijk aan vervanging toe. We willen graag een complete offerte wat het kost om het aanrechtblad te laten vervangen.

Renoveren van de keuken

Hoekopstelling: fronten + zichtwerk kastjes: koelkastdeur - front afwasmachine - open deel met midden plank - bovenlijst - dek plank onder de kastjes onder. Onderkastjes: 3: 1x 40 - 1x 60 - 1x hoekkast met draaiplateau en deur in 2 delen laden 6: breedte 3x 90 en 3x 60 bovenkastjes: 2 x 40 keukenblad met uitsparing voor gasfornuis en spoelbak: 2. 00 x 2.60 blad en afzuigkap vervangen

Keuken renoveren en opknappen

In verband met het te koop gaan zetten van mijn woning wil ik de keuken low budget laten opknappen. Ik wil het MDF keukenblad laten vervangen. De keukenkastjes laten verven (de folie is al verwijderd) en een nieuw kraan en spoelbak laten plaatsen.

Vloer, keuken en wandafwerking renoveren

Graag prijsopgave voor ca. 85 m² grindvloer in lichte kleur op cementdekvloer keukenblad 2,60 x 60 met uitsparing voor kookplaat en spoelbak wand-en plafondspuitwerk ca. 300 m² wat kunt U voor ons hiervoor betekenen?

Keukenblad vernieuwen en drempel renoveren

In de woning van mijn moeder wil ik graag enkele onderhoudsklussen laten verzorgen. Het aanrechtblad wil ik laten vervangen en de drempel van de keuken moet worden opgeknapt of vervangen. Ik maak graag een afspraak om het werk even op te meten en ontvang daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius