Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor toplaag op het keukenblad vernieuwen:

Toplaag op het keukenblad vernieuwen

Wij hebben een halfronde keuken. Aanrechtblad is van hout met volgens mij formica toplaag. Voorzijde loopt over in een houten opstaande ronding tegen water-afloop. Wij wensen een nieuwe toplaag wanneer mogelijk. Tevens willen we een nieuwe spoelbak laten plaatsen. Wat zijn de mogelijkheden?
Onze klant uit Heusden gem. Asten (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toplaag op het keukenblad vernieuwen uit heel Nederland:

Houten keukenblad met schade repareren

Door het vallen van een koffiemok op het keukenblad is er een deuk ontstaan met bijbehorende scheurtjes in de toplaag. Schade is ongeveer 1 cm in diameter.

Toplaag op het keukenblad vernieuwen

Wij willen een nieuwe toplaag laten aanbrengen op het keukenblad. De maten zijn 210 x 120 x 60. De kleur zwart gemêleerd. Wil alleen een offerte via mail.

Aanrechtblad repareren

Wij gaan per 1 augustus onze huurwoning verlaten. Wij willen voor die tijd graag het kunststof keukenblad laten herstellen. Er is een hete pan op gezet, waardoor de toplaag beschadigd is. Het gaat om een cirkelvormige schade van 20 cm doorsnede. Wij willen dit graag zelf laten herstellen, omdat de verhuurder ons hiervoor wellicht veel kosten in rekening gaat brengen.

Schade aan keukenblad

Doordat er een hete pan op ons witte aanrechtblad met wit kunststof bovenlaag is gezet, is er schade ontstaan. Het gaat om een oppervlakkige verkleuring langs de omtrek van de pan (doorsnede ongeveer 20 cm) met twee barstjes. De toplaag is daar echt kapot. Ik wil dit blad laten herstellen of vervangen en ontvang graag een prijsopgave.

RVS spoelbak in keukenblad laten frezen

Ik wilde graag weten of jullie een spoelbak voor ons kunnen infrezen in een houten keukenblad met een toplaag.. Ikea wil en kan dit niet voor ons doen. Dit omdat de spoelbak 10cm van de naad/zaagsnede af moet zitten en dat bij ons niet het geval is. Hoe duur is dit om te laten doen door jullie? Het verkeerde blad is geleverd dus we gaan vandaag een nieuw blad bestellen. Dat is er dan over ongeveer 3 weken

Keukenblad repareren

Ik wil het keukenblad graag repareren (MDF). Door een gloeiend hete pan op het keukenblad. Is de toplaag los gekomen en zie op een paar plaatsen het hout wat eronder zit. Graag zouden we dit gerepareerd hebben.