Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij keukenspecialisten voor ikea inductiekookplaat vervangen:

IKEA inductiekookplaat vervangen

Mijn IKEA kookplaat van type Otrolig is gebarsten, maar werkt nog wel. De scheur is ca 15 cm lang en bevindt zich linksonder in de hoek. Om de schade verzekerd te krijgen, zou ik willen weten wat het kost om de plaat te laten vervangen.
Onze klant uit Geldrop (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van keukenspecialisten voor keukenmontage en - renovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ikea inductiekookplaat vervangen uit heel Nederland:

Ikea inductiekookplaat aansluiten

Nieuwe IKEA inductiekookplaat aansluiten op bestaand Perilex stopcontact. Afstand ongeveer 3 meter.

Extra groep voor de inductiekookplaat bijplaatsen

Wij willen een Ikea inductieplaat aanschaffen en daarvoor is een 32 Ampère groep nodig of 2 groepen van 16 Ampère in de meterkast. Daar is nu 1 groep van 16 Ampère vrij. Kunt u deze 'upgraden' naar 32 Ampère of moet er een groep van 16 Ampère bijkomen? We willen graag offertes voor beide opties. Ik wil graag dat de vakman niet alleen de meterkast aanpast, maar ook graag dat hij de inductieplaat kan aansluiten.

Perilex aansluiting maken

Wegens verbouwing zijn we overgestapt van gas naar elektrische koken. We zijn opzoek naar iemand die voor ons een wandcontact doos van de oven om kan zetten naar een Perlix aansluiting. Het gaat om een ikea HÖGKLASSIG inductiekookplaat van 7400 W. Oven aansluiting beschikt over een eigen groep van 16A. Advies in handleiding van kookplaats vraagt om 2x 16A of 1x 32A.

IKEA keuken plaatsen en installatiewerk

Ik zoek een vakman die voor mij op korte termijn een IKEA keuken kan plaatsen inclusief apparatuur. Daarbij moet ook installatiewerk worden verzorgd, zoals het verleggen en aansluiten van de waterleiding en het elektra, de afvoer, en ook verlichting plaatsen en aansluiten. Er moeten onder- en bovenkastjes geplaatst worden en een aanrechtblad met uitsparingen voor de wasbak en kookplaat. Er moet een oven, afzuigkap, vaatwasser, inductiekookplaat en koel-vriescombinatie worden geplaatst. Verder zijn er tegelwerkzaamheden en moeten plinten en lijsten worden geplaatst ter afwerking. De keuken kan op afroep worden geleverd. Ik kan u de tekening van de keuken toesturen en ontvang graag uw offerte.

IKEA inductiekookplaat aansluiten

Wij hebben een inductiekookplaat gekocht bij IKEA. We willen de oude inductiekookplaat laten verwijderen en de nieuwe laten aansluiten. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Glasplaat in de inductiekookplaat vervangen

Glasplaat van HÖgklassig 78 bij 52 cm zwart van Ikea is gebarsten en moet vervangen worden. Ik wil dat deze wordt vervangen en daar zou ik graag een offerte van willen.

Inductiekookplaat aansluiten op perilex stopcontact

Ik ben van plan m'n keramische kookplaat te vervangen door een inductiekookplaat. Het wordt vermoedelijk een Ikea inductie-kookplaat. Nu heb ik voor de oude al een werkend perilex-stopcontact in de keuken, kan iemand de nieuwe inductiekookplaat aansluiten , want de bedrading ga ik niet uitkomen. Zo ja, kunnen jullie een inschatting maken van de kosten en die naar mij toemailen ?

Ikea inductiekookplaat aansluiten

Er zit in de keuken een lege loze leiding naar de meterkast.

Uitbreiding groepen voor nieuwe keuken

In verband met een nieuwe keuken met veel apparatuur heb ik meer groepen nodig voor onder andere een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koel/vriescombinatie. De keuken en de apparatuur schaf ik bij Ikea aan. Daarnaast nog alle overige bestaande huishoudelijke apparaten zoals droger, wasmachine et cetera. Er zijn nu zeven groepen in de kast. Graag uw advies over hoeveel extra groepen er nodig zijn.

Folklig inductieplaat van IKEA aansluiten

Een Folklig inductiekookplaat van IKEA aansluiten. Alles ligt al klaar. Wil het laten plaatsen in verband met garantie. De stroomaansluiting in de keuken moet aangepast worden. Zie foto's voor meer duidelijkheid.

Partners

Partners van Casius