Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een keukenspecialist uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze keukenspecialisten in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenmonteurs, keukenexperts, keukenplaatsers, keukeninstallateur, keukenrenovatiebedrijven en keukenspecialisten in Geldrop of directe omgeving.

253 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een keukenspecialist in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij keukenspecialisten voor: keuken vernieuwen, keuken plaatsen, keuken renovatie, verbouwing keuken, keuken laten demonteren en afvoeren, keuken klaarmaken voor inductie koken en verleggen van leidingen, keuken verplaatsen van achter naar voorkant, plaatsing en monteren Ikea keuken incl.plaatsing en aansluiten apparatuur., montage nieuwe keuken, het vervangen van 2 keukenbladen, keukenboiler vervangen, ikea keuken monteren, gasfornuis naar elektra ombouwen, afzuigkap opnieuw monteren, keuken gedeelte renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke keukenspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een keukeninstallateur, keukenmonteur, keukenexpert, keukenrenovatiebedrijf, keukenplaatser of keukenspecialist voor keukenmontage en - renovatie in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een keukenspecialist in Geldrop:

IKEA inductiekookplaat vervangen

Mijn IKEA kookplaat van type Otrolig is gebarsten, maar werkt nog wel. De scheur is ca 15 cm lang en bevindt zich linksonder in de hoek. Om de schade verzekerd te krijgen, zou ik willen weten wat het kost om de plaat te laten vervangen.

Aanrechtblad hoger ophangen

Het aanrechtblad met ingebouwde wasbak en gaskookplaat was voor iemand in een rolstoel, eronder zitten nu dus geen kasten. De wand erachter is betegeld. Onder het blad zie je het bevestigingsmateriaal van het blad zitten. Wat kost het om het op te laten hogen? Eventueel ook een of meer kastjes plaatsen. Als ik eruit ga, moet het blad teruggeplaatst kunnen worden. Ik kan er een foto van mailen. Over twee weken krijg ik de sleutel van de woning, 4 juli aanstaande.

Keukenkastjes en aanrechtblad herstellen

Ik wil de keukenkastjes en het aanrechtblad laten herstellen.

Aanrechtblad vervangen

Recht aanrechtblad vervangen van 260x60cm groot. Oude aanrechtblad verwijderen en in het nieuwe aanrechtblad de huidige gaskookplaat, nieuwe spoelbak en kraan monteren. Betreft een keukenblad van MDF. De gaten voor de kookplaat, spoelbak en kraan moeten nog in het blad gemaakt worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gutmann afzuigkap repareren

De kap doet niets meer; Mogelijk een kortsluiting geweest, want op een ochtend was de stop van de afzuigkap eruit. Daarna merkten we 's avonds dat de afzuigkap het niet meer deed. Het is een w591 A/B/D/ Stratos of i591 A/B/D/ Stratos. De afzuigkap komt uit 2001.

Aanrechtblad inmeten en op maat maken

Graag wil ik een prijs weten, wat het kost om een aanrechtblad in te laten meten. En vervolgens ook op maat te laten maken. Het gaat om een hoekkeuken. Graag hoor ik van jullie. Het zal gaan om een kunststof aanrechtblad.

Keuken: gaspijp aanleggen en tegelen

Ik wil graag een gaspijp aan laten sluiten. Het gaat om het gas voor een gasoven. Achter de over en de kastjes zit de aansluiting, we hebben de pijp al gekocht. Het gaat puur om de aansluiting. Ook wil ik graag tegels laten leggen in mijn keuken. Ik heb de tegels al aangeschaft. Tegellijm hebben we ook al. De keuken heeft een afmeting van 2 bij 2 meter. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Keuken stellen en nalopen

De deuren van de keukenkastjes moeten gesteld worden. Doe ik regelmatig zelf, maar hier en daar is er slijtage aan de scharnieren. Een daarvan moet waarschijnlijk verplaatst worden omdat de bevestiging aan de kastwand begint los te laten. De deur van de koelkast sluit niet heel goed en de deur van de vaatwasser klemt. Kortom alles even nalopen en zonodig repareren. 4 kastdeurtjes, 4 laden, 1 ladekastje, 1 koelkast, 1 vriezer, 1 vaatwasser. En dan heb ik ook nog een grote lade van een andere kast die opnieuw afgesteld moet worden. Misschien kan dat ook gedaan worden. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Bestaande keuken renoveren

Ik heb een bestaande keuken waar ik tevreden mee ben, maar ik zou graag een prijsopgave willen hebben. Het keukenblad is prima, de apparatuur ook. Maar de deurtjes (folie) en de kleur zou ik graag willen aanpassen. Het gaat om ongeveer 15 deurtjes en 12 lades. Ik zou graag verschillende opties willen. Of de deurtjes volledig vervangen óf het folie van de deurtjes vervangen.

Carousselkast repareren

Wij hebben een keuken met in de hoek een draaicarrousel. De deurtjes van deze carrousel zitten los. Het systeem is los. Kan dit gerepareerd worden en wat zijn de kosten.

Keuken voorbereiding

Begin november 2015 komt mijn nieuwe keuken en natuurlijk dienen daar voorbereidingen voor getroffen te worden. Ikzelf ben zeer onervaren in deze werkzaamheden dus zou het heel fijn vinden om informatie en een offerte te krijgen voor alles dat gedaan moet worden. Aan de bouwtekening te zien, moeten er waterleidingen omgelegd worden, moet het gas verlegd worden en waarschijnlijk na het plaatsen van de keuken, dient de apparatuur ook aangesloten te worden. Nogmaals, ik vind het moeilijk precies te bepalen wat er gedaan moet worden. Zou ik via deze manier even met jullie in contact kunnen komen om het hier even over te hebben. Uiteindelijk hoop ik dat er t.z.t. even iemand langs komt om te kijken naar wat er gedaan moet worden etc zodat ik weet waar ik aan toe ben, en hoeveel geld het me gaat kosten.

Keuken laten bekleden met folie

Onze keuken heeft 12 frontjes 2 passtukken 5 lades waar de folie van los laat. Wij willen de laten beplakken met nieuwe folie, in de zelfde kleur vanille. De grepen kunnen worden omgezet. Mag thuis gebeuren inclusief ophangen nieuw beplakte deuren. Graag op korte termijn onze woning staat te koop en willen een fatsoenlijke keuken terug in verband met kijkers. Fotomateriaal beschikbaar.

4-pits naar een 5-pits kookplaat omzetten

Ik wil een 4 pits kookplaat omzetten naar een 5 pits kookplaat.

IKEA keuken laten plaatsen

Ik wil in mijn keuken het volgende laten plaatsen; - 5 bovenkasten. - 5 onderkasten. - 3 hoge kasten. - Verder zijn er 4 elektra punten die per punt een stuk verlegd moeten worden, dit t.b.v. de prefab uitsparingen.

Keukendeurtjes opnieuw beplakken

Het betreft 13 keukenkastjes en ladefronten die opnieuw beplakt zullen moeten worden, dit i.v.m. de verkoop van de woning. Kleur en type in overleg.

Nieuwe folie op- of spuiten van keukenpanelen

Ik heb 3 keuken deuren waarvan de folie loslaat, maten 3x lengte 72 cm breedte 59,5 cm x lengte 57 cm breete 59,5 cm Graag een offerte voor opnieuw folie plaatsen en of spuiten van de deurtjes.

Verlagen van bestaande keuken

ca. 10cm verlagen van bestaande keuken. Afzuigkap wordt ook verlaagd. Stuk muur na het verlagen moet worden voorzien van bijvoorbeeld behang of stucwerk.

Voorbereiden en aansluiten nieuwe keuken

Voorbereiden en aansluiten nieuwe keuken in week 5 van 2012. Keuken is 2.40 x 2.40 meter, hoekkeuken. Daarvoor moeten verschillende activiteiten plaats vinden: - checken en eventueel plaatsen elektriciteitsgroep in meterkast voor de vaatwasser (dit kan al eerder gebeuren). - oude keuken afbreken - electr.- en loodgieterswerk vlgs schema nieuwe keuken uitvoeren - bestaande tegels weghalen en opnieuw afsmeren - afval afvoeren - aansluiten nieuwe keuken - over het hoofd geziene activiteiten? Liefst week 4 of 5 in 2012.

Spots en bedrading vervangen + nakijken

De bedrading van 1 van onze halogeenspots in de keuken is doorgebrand. Een ander staat op het punt om het ook te begeven. Van een andere spot heeft de bevestigingsbeugel het begeven. Voor vervanging moeten 3 kasten worden gedemonteerd. Tevens hebben wij, vermoedelijk door bovenstaand een erg hoog stroomverbruik. Er is dus haast bij.

ik ben op zoek naar iemand die voor mijn ...

ik ben op zoek naar iemand die voor mijn net gekochte keuken water, gas en elektra aansluitingen zou kunnen verzorgen en ook daarna het stucwerk en tegelwerk zou kunnen verrichten. Wat betreft elektra moet 1 extra groep komen, terwijl water en gas aansluitingen maar klein beitje aangepast moeten worden.

Er komt een neiuwe keuken dus hebben we ...

Er komt een neiuwe keuken dus hebben we aansluiting voor elektriciteit, gas en water nodig. Ook willen we de muren erop voorbereiden en daarna tegels laten platsen.

Voordat mijn nieuwe keuken kan worden ...

Voordat mijn nieuwe keuken kan worden ingebouwd moeten allerlei voorbereidingen getroffen worden zoals: omlegging gasleiding/ waterleiding/ elektriciteit, stucwerk van de muur en een gat in de buitenmuur vrezen voor de "uitlaatpijp" van de afzuigkap en eventueel nog leggen van een tegelvloer.

oude keuken verwijderen, inclusief ...

oude keuken verwijderen, inclusief wandtegels, aanleggen elektriciteit, waterleiding, afvoer, cv verwijderen